Clearlift laser

  • Stimuleert de collageen en elastine aanmaak
  • Geschikt voor huidverstrakking en huidverjonging
  • Een strakkere, stevigere en gezondere huid

Onze klinieken

Alles over de Clearlift laser

Wat is de Clearlift laser?

De Clearlift laser is bij uitstek geschikt voor het herstellen van oneffenheden en het verstrakken van verslapt huid in het gezicht zoals onder de ogen, voorhoofd, rondom de mond en kaaklijn, hals en decolleté. Krachtige lichtflitsen stimuleren de aanmaak van collageen diep in de huid, terwijl de opperhuid intact blijft. Daarom kan de Clearlift laser je huid vrijwel pijnloos en effectief verstrakken. 

Nieuw collageen betekent namelijk huidverstrakking en hierdoor krijgt de huid een natuurlijke lift, waarmee tevens de oneffenheden in de huid worden hersteld. Het resultaat van deze behandeling is langdurig, de behandeltijd is kort en je hebt geen last van downtime. De Clearlift laser is ook goed te combineren met de Erbium laser.

Clearlift

Huidverslapping en huidversteviging

Huidverslapping wordt veroorzaakt doordat de huid met de jaren gaat hangen door een verminderde aanmaak van nieuwe cellen, collageen en elastinevezels. Zelfs als je gezond eet, sport en afvalt, kun je last hebben van verslapping van de huid. Probleemzones in het gelaat zoals onderkin, hangende hals of wangen kunnen ervoor zorgen dat je niet gelukkig bent met je uitstraling.

De Clearlift laser is een effectieve en duurzame oplossing voor huidverstrakking in het gelaat. Je huid wordt door de behandeling zichtbaar strakker, steviger en gezonder.

Afspraak maken?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bel ons op 088 224 0300 of vul het onderstaande contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Voor het behandelen van

Myrthe

“Ik onderga eens in het half jaar een laserbehandeling tegen beginnende rimpels. Mijn huid egaliseert en verstrakt. Deze behandeling is fantastisch!”

Jessica

Geschreven door

Jessica

Afgestudeerd HBO Huidtherapie
BIG geregistreerd

Altijd in de buurt

alle klinieken

Blogs

Alle blogs