dermapen

Heeft u last van pigmentvlekken, littekens of fijne lijntjes/rimpels? Dan is de Dermapen behandeling de perfecte behandeling voor u. De behandeling is geschikt voor vrijwel alle huidtypen en leeftijden.

U bent altijd welkom voor een vrijblijvend consult, waarin de huidtherapeut samen met u bekijkt of de Dermapen behandeling geschikt is voor uw huid. U kunt ons bereiken op nummer: 088 224 03 00.

Dermapen behandeling tegen littekens

Littekens kunnen overal op het lichaam en gezicht voorkomen en ze zijn vooral vanuit cosmetisch oogpunt storend. Ook kunnen ze een blijvende herinnering aan het trauma vormen. Microneedling met Dermapen is een geschikte behandeling om zowel hypertrofische (verdikte) als atrofische (deukjes) littekens te behandelen. De littekens worden door de behandeling minder zichtbaar en zijn dan ook minder storend.

Dermapen behandeling tegen rimpels

Rimpels en fijne lijntjes zijn de meest bekende vormen van huidveroudering. Echter, grove poriën, een doffe huid en huidverslapping kunnen onze huid ook ouder doen lijken. De Dermapen wordt veelal ingezet voor de behandeling van fijne lijntjes, rimpels, grove poriën en een doffe huid.

Dermapen behandeling tegen kraaienpootjes en wallen onder de ogen

De Dermapen is geschikt om kraaienpootjes en wallen te verminderen, maar wanneer u voor deze indicatie bij ons op consult komt, raden wij de Tixel behandeling aan.

De behandeling met de Tixel is een krachtige therapie waarbij er gebruik wordt gemaakt van warmte in plaats van naaldjes of laserlicht. Door gebruik te maken van warmte kan het gebied rondom de ogen veilig worden behandeld. Het is een ooglidcorrectie zónder snijden!

De behandeling

De Dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes, die vibrerend kleine schadekolommen in de huid maken. Deze ‘schade’ triggert de huid om nieuwe collageen- en elastinevezels aan te maken, waardoor de huid van binnenuit wordt geherstructureerd. In onderstaande video kunt u zien hoe een behandeling met de Dermapen werkt.

Ervaring Dermapen

“De beste! ” Ik heb jaren gestruggeld met mijn huid, totdat ik bij deze kliniek terechtkwam . Zo tevreden ben ik over de behandelingen, maar ook de service is top!

Contact

Bent u benieuwd of de Dermapen behandeling geschikt is voor uw huid? U kunt contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak door te bellen naar nummer: 088 224 03 00.

Tijdens een vrijblijvend consult krijgt u meer informatie over de behandeling, een huidscan om precies te kunnen beoordelen hoe wij uw huid het beste kunnen behandelen en advies over huidverzorging.

Wij bieden nog meer behandelingen aan

Naast de Dermapen behandeling bieden wij nog meer behandelingen aan. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor een acnebehandeling, een bindweefselmassage en het ontharen van het lichaam en gezicht. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in laserbehandelingen. Een laserbehandeling kan voor zowel huidverjonging als huidverbetering worden ingezet.

Veel gestelde vragen over de Dermapen behandeling:

Wordt mijn behandeling vergoed?

Als de Dermapen wordt ingezet voor de behandeling van acnelittekens worden de behandelingen in sommige gevallen vergoed. Dit is afhankelijk van de zorgverzekeraar en het aanvullende pakket dat u heeft afgesloten. Het bedrag dat jaarlijks wordt vergoed, verschilt per zorgverzekeraar.

Hoe lang duurt een Dermapen behandeling?

Een behandeling waarbij het hele gezicht wordt behandeld, duurt 45 minuten. Als u maar één litteken wil laten behandelen, duurt dit natuurlijk minder lang.

Is de Dermapen behandeling pijnlijk?

Voorafgaand aan de Dermapen behandeling zal de huidtherapeute verdovende Emla crème aanbrengen op uw huid. Deze crème dient u vóór de behandeling bij uw huisarts aan te vragen. De Emla crème wordt één uur voor de behandeling aangebracht, zodat uw huid tijdens de behandeling goed verdoofd is. In sommige gevallen kan de behandeling nog als licht gevoelig worden ervaren, maar pijnlijk is de behandeling niet.

Welke huidreactie kan ik verwachten?

Na de behandeling kan de huid wat gezwollen, warm en een beetje geschaafd aanvoelen. De eerste 4 dagen na de behandeling kan uw huid, als gevolg van het herstelproces, gezwollen en rood zijn en 2 weken donkerder/roze lijken. Na enkele dagen kan uw huid licht gaan vervellen.

Welke huidverzorging moet ik gebruiken na de behandeling?

Alle bovenstaande reacties mogen gecamoufleerd worden met Lycogel. Deze dekkende make-up bevordert tevens het herstel en beschermt de huid met een SPF30. Uw huidtherapeut kan u advies geven over de Lycogel kleur die het beste bij uw huid past. Daarnaast is het fijn om de huid te kalmeren en te verzorgen met de Cicaplast producten van La Roche Posay. Deze producten bevorderen het herstel van de huid en zijn verkrijgbaar in onze klinieken.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Een vervolgbehandeling is mogelijk na 2-4 weken. Afhankelijk van de indicatie zijn er gemiddeld 3-6 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Na elke behandeling is er al verbetering van de huid te zien.

Wat is het verschil tussen de Dermapen en Microneedling?

Er is geen verschil, beide behandelingen zijn hetzelfde. De Dermapen is namelijk de “pen” waarmee de Microneedling behandeling wordt uitgevoerd. De behandeling met de Dermapen is de modernste en populairste Microneedling behandeling.

Blogs

Fabels en feiten over een ooglift

Fabels en feiten over een ooglift

| Blog | No Comments
Fabels en feiten over een ooglift Door middel van een ooglift behandeling met de Tixel verstrakken we de huid rondom en op de ogen. De Tixel verhit de huid enkele…
Laserontharing in de zomer

Laserontharing in de zomer

| Blog | No Comments
Laserontharing in de zomer Heb jij je eerste stranddagen er al op zitten? Met deze heerlijke warme dagen van de afgelopen tijd hebben we in Nederland niets te klagen! Bij de…
beautyweetjes

Maak tijdens het kerstdiner de blits met deze 10 beautyweetjes!

| Blog | No Comments
MAAK TIJDENS HET KERSTDINER DE BLITS MET DEZE 10 BEAUTYWEETJES! Wij als huidtherapeuten zijn regelmatig een vraagbaak voor familie en vrienden tijdens verjaardagen, feestjes of het kerstdiner. Als ter sprake…
Derma2Care