elektrische epilatie

Heeft u last van blonde, witte/grijze of rossige (over) beharing? De huidtherapeuten van De Huidkliniek kunnen u middels elektrische epilatie gemakkelijk behandelen voor uw ongewenste of overtollige haar op lichaam en/of uw gezicht. Bij elektrische epilatie wordt met een dun naaldje het haarzakje verwarmd, waardoor de stamcellen die verantwoordelijk zijn voor de groei van de haren, beschadigd raken en de ontwikkeling van nieuwe haren afneemt.

U bent altijd welkom voor een vrijblijvend consult. Een huidtherapeut kijkt dan samen met u of elektrische epilatie voor u geschikt is. U kunt ons bereiken op: 088 224 03 00.

Vrijblijvend consult

met één van onze huidtherapeuten
elektrische epilatie elektrische epilatie

Elektrische epilatie in het gezicht

Iedere vrouw heeft haren op het gezicht. Meestal zijn ze dun en licht van kleur en daardoor nauwelijks te zien. Sommige vrouwen, en dat zijn er echt veel meer dan u denkt, krijgen dikke, stugge, zichtbare haren op bovenlip, kin, hals en wangen. Dunne, lichte of grijze beharing op het gezicht, zoals bijvoorbeeld op de bovenlip of kin, kan bij De Huidkliniek goed behandeld worden middels elektrische epilatie.

Ongewenste haren behandelen middels lasertherapie

Ongewenste donkere haargroei op het lichaam, zoals op de bikinilijn, de oksels en de benen kan bij De Huidkliniek goed behandeld worden middels lasertherapie.

Bij laserontharing wordt het licht in de laser geabsorbeerd door het pigment in de haarzakjes, waardoor de stamcellen die verantwoordelijk zijn voor de groei van de haren, beschadigd raken. Deze haren worden permanent verwijderd.

Hoe gaat de elektrische epilatie behandeling in zijn werk?

Bij elektrische epilatie wordt met een dun naaldje het haarzakje verwarmd, waardoor de stamcellen die verantwoordelijk zijn voor de groei van de haren, beschadigd raken en de ontwikkeling van nieuwe haren afneemt. Het haartje wordt vervolgens met een pincet verwijderd en de huid wordt met een kalmerende crème bedekt. Na een aantal behandelingen verdwijnt het haartje permanent. En na iedere behandeling wordt het haartje al dunner en zwakker.

In onderstaande video kunt u zien hoe een elektrische epilatie behandeling werkt.

Ervaring

“Eindelijk geen stoppels meer” Ik voelde me minder vrouw doordat ik steeds dikkere haren in mijn gezicht kreeg. Het begon met 1 of 2 haren die in rap tempo terug kwamen op mijn kin. Op een gegeven moment had ik zelfs een pincet op werk liggen om te zorgen dat ik hem er direct uit kon trekken. Nu is dit gelukkig verleden tijd en hoef ik mij hier niet meer druk om te maken, heerlijk!

Contact

Bent u benieuwd of de elektrische epilatie behandeling geschikt is voor u? U kunt contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak door te bellen naar nummer: 0882240300.

Tijdens een vrijblijvend consult krijgt u meer informatie over de behandeling, een huidscan om precies te kunnen beoordelen hoe wij uw huid het beste kunnen behandelen en advies over huidverzorging.

Wij bieden nog meer behandelingen aan

Naast het behandelen van ongewenste haren met elektrische epilatie, bieden wij nog meer behandelingen aan. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht om kleine spataderen te verwijderen, voor een bindweefselmassage, het ontharen van het lichaam en gezicht én het behandelen van huidaandoeningen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in laserbehandelingen. Een laserbehandeling kan zowel cosmetisch als medisch worden ingezet.

Veel gestelde vragen over de behandeling

Wordt mijn behandeling vergoed?

Het verschilt per zorgverzekeraar of een behandeling voor gezichtsbeharing wordt vergoed. Meestal is dit wel het geval wanneer u een aanvullend pakket heeft binnen uw zorgverzekering. U kunt contact opnemen met uw zorgverzekeraar om te informeren naar de exacte vergoeding. Bekijk hier onze tarieven.

Hoe lang duurt een behandeling?

Dit verschilt per gebied. Als u alleen de kin laat behandelen zijn de huidtherapeuten hier ongeveer 30 minuten mee bezig.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Omdat de haren in verschillende fases groeien, zijn er gemiddeld 8 tot 10 behandelingen nodig. Een vervolgbehandeling is mogelijk na 6 tot 8 weken. Het aantal benodigde behandelingen is onder andere afhankelijk van de haar – en huidskleur en de locatie waar de haren zich bevinden.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is gevoelig maar wordt niet als pijnlijk ervaren. Het lijkt op speldenprikjes welke direct na de behandeling zijn verdwenen.

Welk resultaat kan ik verwachten?

Elektrische epilatie kan ongewenste haren effectief en veilig verwijderen, mits de haren dik genoeg zijn. Na een reeks behandelingen zullen ongewenste haren definitief verwijderd zijn.

Toch kunnen zich er weer nieuwe haren ontwikkelen onder invloed van hormonen. De algemene haargroei neemt dus enorm af, maar u moet er rekening mee houden dat er een mogelijkheid is dat er nog enkele haren door hormonale veranderingen terug kunnen komen. Deze haren kunt u natuurlijk ook laten behandelen, hiervoor heeft u dan nog enkele behandelingen nodig.

Helpt elektrische epilatie ook tegen ingegroeide haren?

Ja! Voor veel mensen is dit ook een van de redenen om de haren te behandelen. Meer weten over ingegroeide haren? Klik dan hier. 

Blogs

dermaquest

Is een chemische peeling echt zo ‘chemisch’?

| Blog, Blog - Peeling | No Comments
Is een chemische peeling echt zo 'chemisch'? Het antwoord is ´nee´. Als huidtherapeuten krijgen wij regelmatig de vraag of chemische peelings wel goed zijn voor de huid. “Iets chemisch op…
pukkels

Waarom krijg ik meer pukkels in de herfst?

| Blog | No Comments
WAAROM KRIJG IK MEER PUKKELS IN DE HERFST? De hele zomer heb je bijna of geen last gehad van pukkels, maar nu het langzaam minder zonnig begint te worden, wordt…
5 tips om veilig te zonnen

5 tips om veilig te zonnen

| Blog | No Comments
5 tips om veilig te zonnen Het is niet meer zo hip als vroeger om vol in de zon te gaan bakken voor een bruine teint. Daar zijn wij als…
elektrische epilatie elektrische epilatie

Plan een vrijblijvend consult!

    AFSPRAAK MAKEN    Geen voorkeurMaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
    Ik geef toestemming voor het verwerken van mijn gegevens*
    Derma2Care