Skip to main content
Facial vs Peeling

Dit is de pérfecte peeling voor in de zomer! U ondervindt géén hersteltijd, maar uw huid krijgt wél een enorme boost, gaat zacht aanvoelen én opvallend mooi stralen.

De Stimulator Peel van ZO Skin Health by dr. Obagi is ideaal om de huid een boost te geven vlak voor een feestje, bruiloft of als u zich na een behandeling geen schilfering of roodheid kunt permitteren i.v.m. bijvoorbeeld een representatieve functie of belangrijke afspraak. Deze peeling mag daarbij ook toegepast worden bij zwangere vrouwen omdat de peeling geen salicylzuur bevat.

Hoe gaat de behandeling van de Peel in zijn werk?

Welk resultaat kan ik verwachten?

De peeling stimuleert celvernieuwing en geeft de huid een heldere teint. Direct na de behandeling voelt de huid gladder en zachter en heeft een natuurlijke glans. Tijdens de behandeling worden ook onzuiverheden geledigd.

Welke huidreactie kan ik verwachten?

Het fijne van de Stimulator Peel van ZO Skin Health by dr. Obagi is dat er geen herstelfase is. Er zal na de behandeling geen schilfering optreden, alleen een milde roodheid die doorgaans binnen één dag zal afnemen. Na de behandeling kunt u uw dagelijkse werkzaamheden weer oppakken.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Een vervolgbehandeling is mogelijk na 1 tot 2 weken. Afhankelijk van de indicatie zijn er 3-6 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

Welke huidproblemen worden er met de Stimulator Peel van ZO Skin Health by dr. Obagi behandeld?

Acne

Button KIEZEN

Acne, ook wel bekend als jeugdpuistjes, is een aandoening van de talgklieren. De huid bevat op elke vierkante centimeter ongeveer vijftien talgklieren, die ervoor zorgen dat de huid soepel blijft.

Doffe huid

Button KIEZEN

Een huid die straalt, oogt vanzelfsprekend gezonder, jonger en uitgerust, maar door verschillende invloeden kan de huid ook dof en vaal worden. Een doffe en vale huid oogt vaak minder gezond, ouder en vermoeid.

Blogs

Summer peel

De Summer Peel: dé behandeling voor huidverbetering in de zomer

| Blog, Blog - Laser, Blog - Peeling | No Comments
De Summer Peel: dé behandeling voor huidverbetering in de zomer Ben je benieuwd naar de perfecte behandeling voor huidverbetering in de zomer? Bekijk dan onze Summer Peels. Dit zijn milde,…
kalknagels

Waarom crèmes & kwastjes niet helpen tegen Kalknagels!

| Blog, Blog - Schimmelnagels | No Comments
Waarom crèmes & kwastjes niet helpen tegen Kalknagels! Wist u dat 5% van de Nederlandse bevolking last heeft van Kalknagels (schimmelnagels)? Hierdoor zijn er de laatste jaren ontzettend veel crèmes…
haren op mijn gezicht

‘Ik schaam me voor de haren op mijn gezicht’

| Blog, Blog - ongewenste haren | No Comments
'Ik schaam me voor de haren op mijn gezicht' “Als ik me niet scheer, zie je de haren op mijn gezicht heel duidelijk zitten. Dat geeft me toch het gevoel…
Derma2Care