Tixel

Met een Tixel behandeling verstrakken we de huid in het gezicht en in het bijzonder de huid rondom en op de ogen. De Tixel verhit de huid enkele seconden waardoor collageen en elastine wordt aangemaakt, dit zorgt voor de verstrakking van de huid.

Het grote voordeel van de Tixel behandeling is dat er weinig hersteltijd is na de behandeling. Dit is voor veel mensen een reden om voor deze behandeling te kiezen. De Tixel behandeling verbetert kraaienpootjes, een doffe huid, pigment, littekens en rimpels.

Ben je benieuwd of de Tixel behandeling iets voor jou is? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend consult. Je kunt ons bereiken op: 088 224 03 00.

Hele gezicht inclusief ogen
Per behandeling: 343,-
Pakketkorting: 4x voor 1097,-.

Boven en onderoogleden 

 • Per behandeling: 156,-
 • Pakketkorting 4x: 499,-

Boven of onderoogleden

 • Per behandeling: 93,-
 • Pakketkorting 4x: 299,-

PLAN EEN CONSULT

  AFSPRAAK MAKEN  Geen voorkeurMaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
  Ik geef toestemming voor het verwerken van mijn gegevens*
  Hoe gaat de Tixel behandeling in zijn werk?

  Er wordt met de Tixel gebruikt gemaakt van thermomeganische ablatie (TMA), hierdoor wordt de huid een fractie van een seconde verhit. Door middel van deze warmte wordt de huid op gecontroleerde manier ‘verwond’, deze verwonding bestaat uit minuscule, steriele gaatjes in de huid.

  De genezing van deze gaatjes zal verlopen via het natuurlijke wondgenezingsproces, er worden collageen- en elastinevezels geproduceerd en geherstructureerd, hierdoor verbetert de algehele huidconditie. De huid zal verstrakken en verstevigen, de huidstructuur verbetert en fijne lijntjes worden geminimaliseerd.

  Resultaat Tixel behandeling

  Na ongeveer een week is de huid hersteld. De Tixel verbetert fijne lijntjes, huidverslapping en kraaienpootjes. Deze behandeling is perfect voor een ooglidcorrectie zonder snijden.

  Tot 6 maanden na de laatste behandeling is de productie van collageen- en elastinevezels nog actief waardoor de huid blijft verbeteren. Na deze 6 maanden stabiliseert het resultaat. Wij adviseren om een onderhoudsmatige behandeling te ondergaan om het resultaat van de behandelingen te onderhouden.

  Een ooglidcorrectie zonder te snijden

  Veel mensen zijn geïnteresseerd in een ooglift, maar vinden het idee dat er gesneden wordt in de huid niet fijn. Voor deze groep mensen is een behandeling met de Tixel de juiste keuze. Met de Tixel behandeling krijg je namelijk een ooglidcorrectie zonder in de huid te snijden. Lees meer over een ooglift op deze pagina.

  Huidreactie na een Tixel behandeling

  Wat is het verschil tussen een ooglift en een ooglidcorrectie?

  Ervaring

  “Fantastisch!” Ik ben zo blij dat ik eindelijk de stap heb gezet om iets aan mijn oogleden te doen. Ik heb een gevoelige huid waardoor ik weinig behandelingen durf te ondergaan, laat staan dat ze in mijn huid gaan snijden. Voor mij werkt deze methode perfect.”

  Contact

  Ben je benieuwd of de Tixel behandeling geschikt is voor jouw huid? Je kunt contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak door te bellen naar nummer: 088 224 03 00.

  Tijdens een vrijblijvend consult krijgt u meer informatie over de behandeling, een huidscan om precies te kunnen beoordelen hoe wij uw huid het beste kunnen behandelen en advies over huidverzorging.

  Wij bieden nog meer behandelingen aan

  Naast de Tixel behandeling bieden wij nog meer behandelingen aan. Je kunt bij ons o.a. ook terecht voor vetbevriezing, een peeling of facial, laserontharing én het behandelen van gerstekorrels.

  Veel gestelde vragen over de Tixel behandeling

  Wordt mijn behandeling vergoed?

  Een ooglidcorrectie met de Tixel wordt niet vergoed. Je vindt al onze tarieven op deze pagina.

  Hoe lang duurt de behandeling?

  Als je de boven en onder oogleden laat behandelen ben je ongeveer een half uur onder behandeling. De kosten van de behandelingen vind je op onze tarievenpagina.

  Is de behandeling pijnlijk?

  De behandeling is gevoelig maar goed vol te houden. Omdat de behandeling ongeveer een half uur duurt is het voor iedereen goed vol te houden.

  Welke huidreactie kan ik verwachten?

  Na de behandeling is de behandelde huid rood en kan er lichte zwelling ontstaan, deze huidreactie houdt enkele uren tot 1-2 dagen aan. Na 2-4 dagen kan de huid bruine, droge schilfering van miniscule stipjes in het rasterpatroon van de Tixel vertonen. Het genezen gaat gepaard met lichte schilfering, binnen 7 dagen is de huid volledig hersteld.

  Indien gewenst mag de huid gecamoufleerd worden met de Lycogel Breathable Camouflage of Tint. Vraag je huidtherapeut om advies.

  Welke huidverzorging moet ik gebruiken na de behandeling?

  Je kunt na de behandeling Lycogel op de huid aanbrengen. Dit is een camouflage crème die zorgt dat de huid sneller herstelt. Daarnaast is het fijn om na de behandeling Cicaplast te gebruiken van La Roche Posay. Je kunt dit na de behandeling bij ons in de kliniek kopen.

  Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

  Na één behandeling is er al verbetering zichtbaar zijn. Gemiddeld adviseren wij 3 tot 4 behandelingen voor het meest optimale resultaat.

  Blogs

  Geef jezelf een facial cadeau

  Geef jezelf een Facial cadeau!

  | Blog | No Comments
  Geef jezelf een Facial cadeau! Is jouw huid minder egaal dan normaal? Dat komt waarschijnlijk doordat je lekker van de zon hebt genoten. Iedereen wordt blij van een zonnige dag,…
  huidveroudering vanaf je 25ste

  Huidveroudering vanaf je 25ste!

  | Blog, Blog - Laser, Blog - Rimpels | No Comments
  Huidveroudering vanaf je 25ste! Huidveroudering is een geleidelijk proces, waarvan maar weinig mensen weten dat dit al vanaf je 25ste levensjaar start. Vanaf dat moment wordt de afbraak van collageen- en…
  huid en overgang

  De huid en de overgang

  | Blog | No Comments
  De huid en de overgang: behandelingen speciaal voor vrouwen in de overgang Tijdens de overgang gebeurt er van alles met het lichaam. Voor veel vrouwen kan dit een ingrijpende periode…

  PLAN EEN CONSULT

   AFSPRAAK MAKEN   Geen voorkeurMaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
   Ik geef toestemming voor het verwerken van mijn gegevens*
   Derma2Care