cosmetische behandelingen

Nieuw: De Huidkliniek is een exclusieve samenwerking aangegaan met The Body Clinic. Met afstand de best gewaardeerde cosmetische kliniek van Nederland. Bij The Body Clinic staat een natuurlijk resultaat altijd centraal. En dit past perfect bij de visie van De Huidkliniek: Ontdek je natuurlijke schoonheid.

De behandelingen van De Huidkliniek kunnen uitstekend worden gecombineerd met de cosmetische behandelingen van The Body Clinic. Door de artsen in huis te halen kunnen we jou het totaalpakket van huid verjongende behandelingen aanbieden.

Wil je een afspraak maken bij The Body Clinic? Vul dan het contactformulier in op deze pagina of bel naar het nummer: 0882240300

PLAN EEN GRATIS CONSULT BIJ THE BODY CLINIC


  IK WIL GRAAG DE HUIDKLINIEK NIEUWSBRIEF ONTVANGEN

  IK GEEF TOESTEMMING VOOR HET VERWERKEN VAN MIJN GEGEVENS*

  IK GA AKKOORD MET DE PRIVACY VERKLARING VAN DE HUIDKLINIEK*  Cosmetische behandelingen

  The Body Clinic biedt verschillende cosmetische behandelingen aan. Tijdens een kosteloos consult luistert de arts zorgvuldig naar jouw wensen en verwachtingen. Je kunt eerlijk en persoonlijk advies met oog voor detail verwachten.

  Waarom kies je voor The Body Clinic?

  • Het consult is gratis.
  • The Body Clinic heeft meer dan 15 jaar ervaring in de cosmetische geneeskunde.
  • De artsen geven eerlijk en persoonlijk advies.
  • De artsen zijn ervaren, gemiddeld behandelen de artsen 3 duizend cliënten per jaar.
  • The Body Clinic is de best gewaardeerde kliniek op kliniekervaringen.nl.
  • Alle cosmetisch artsen zijn lid van Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde en BIG geregistreerd.
  • Drs. Bart Biermans is cosmetisch arts KNMG.
  • Er wordt uitsluitend met tijdelijke en veilige producten gewerkt.
  • Het doel van de behandeling is altijd een natuurlijk resultaat.

  Afspraak maken

  Je kunt een afspraak maken bij een van de artsen van The Body Clinic in de klinieken van De Huidkliniek in Den Haag, Utrecht en in Haarlem. Je bent ook welkom in de eigen klinieken van The Body Clinic in Amsterdam, Den Bosch en Duiven. Bel om een afspraak te maken naar: 0882240300

  De artsen

  Bart Biermans
  Cosmetisch arts
  Na zijn studie geneeskunde aan de Universiteit Utrecht (2005) richtte Drs. Bart Biermans The Body Clinic op. Hij werkt in de kliniek in Amsterdam. Bart Biermans heeft als cosmetisch arts al meer dan 15 jaar ervaring met injectables, is lid van de NVCG en is als beste getest door de Consumentenbond. Drs Bart Biermans is Cosmetisch arts
  Geretta Hogendoorn
  Cosmetisch Arts
  Ruim 10 jaar werkervaring in de cosmetische geneeskunde en huidproblematiek. Dit begon tijdens haar studie geneeskunde al toen zij werkte als assistent bij verschillende cosmetische klinieken. Na haar geneeskunde opleiding verdiepte zij zich verder als wetenschapper in de structuur van de huid. Drs. Hogendoorn is BIG geregistreerd onder nummer: 19918395101.
  Mirthe van der Putten
  Cosmetisch arts
  Na haar studie geneeskunde aan de Universiteit Utrecht is ze opgeleid als cosmetisch arts en gespecialiseerd in cosmetische behandelingen. Daarnaast is ze al ruim 6 jaar werkzaam binnen de chirurgie en plastische chirurgie. Hierbij heeft ze veel ervaring opgedaan op het gebied van chirurgische ingrepen wat bijdraagt aan zeer goede kennis en kunde in de esthetiek. Mirthe is BIG geregistreerd onder nummer: 29913622701.
  Irene Klein
  Cosmetisch arts
  Drs. Irene Klein, is lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Zij heeft kwaliteit en veiligheid als hoogste prioriteit, en streeft naar natuurlijke behandelresultaten. Irene is in 2006 afgestudeerd als arts en heeft veel medische ervaring binnen diverse takken van de geneeskunde, waaronder de cosmetische geneeskunde. Irene is BIG geregistreerd onder nummer: 59065187201.
  The Body Clinic
  fillers the body clinic

  PLAN EEN GRATIS CONSULT BIJ THE BODY CLINIC


   IK WIL GRAAG DE HUIDKLINIEK NIEUWSBRIEF ONTVANGEN

   IK GEEF TOESTEMMING VOOR HET VERWERKEN VAN MIJN GEGEVENS*

   IK GA AKKOORD MET DE PRIVACY VERKLARING VAN DE HUIDKLINIEK*   Derma2Care