De perfecte Winter Treatments

Winter

De perfecte Winter Treatments

De winter is dé perfecte tijd om aan je huid te werken. Grote kans dat je huid in de winter anders aanvoelt dan normaal. Je huid is droger, je krijgt schrale lippen en handen en je kunt last krijgen van rosacea. Doordat je huid droger is, zullen fijne lijntjes en rimpels ook zichtbaarder worden en ziet je huid er snel dof en grauw uit. Geen zorgen! We hebben 4 winter treatments voor je geselecteerd met elk een eigen werking om je stralend de winter door te helpen.

1. Microneedling

Microneedling is dé behandeling om de vochtbalans en elasticiteit van je huid te herstellen. Hierbij brengen kleine naaldjes op een vibrerende wijze kleine schadekolommen aan in je huid, waardoor je huid wordt aangezet tot natuurlijk huidherstel. Het resultaat is een stralende, egale huid. Als je een droge, doffe huid ondervindt in de winter, is dit de perfecte behandeling voor jou.

2. Ooglift 

Wil je je ogen een lift geven? Dan is een Tixelbehandeling iets voor jou. De huid zal hierdoor verstrakken en verstevigen; de algehele huidstructuur verbetert en fijne lijntjes minimaliseren. Het resultaat is een frissere blik en een strakke huid.

Wat is de Tixel? Het betreft een behandeling waarbij we met warmte via micrograatjes de collageen en elastine aanmaak van de huid stimuleren. Zo verstevigt je huid en reduceren rimpels en fijne lijntjes. De Tixel kunnen we inzetten rondom de oogleden, maar ook bij de hals en het decolleté. Lees hieronder meer over de halslift.

3. Halslift 

We kunnen de hals op twee manieren liften. Met vetbevriezing behandelen we de onderkin. Dit doen we door het vet onder de kin gedurende 40 minuten te bevriezen. Met een Tixel behandeling verstrakken we de hals- en kaaklijn. Hierbij wordt de natuurlijke huidvernieuwing gestimuleerd waardoor de huid verstrakt. De combinatie van vetbevriezing en de Tixel of laser zorgt ervoor dat de onderkin verdwijnt en de huid van de kaaklijn tot aan de hals verstrakt.

4. Laserbehandeling

Je kunt bij ons terecht voor huidverjonging met verschillende lasers; bijvoorbeeld de Erbium lasersof de Co2 laser. Zo kunnen we je huid op natuurlijke wijze verstrakken, door je huid zelf het werk te laten doen. Het resultaat is een egale huid zonder vlekjes en onzuiverheden. De huid is door de intensieve behandeling volledig verstrakt; waardoor de zichtbaarheid van rimpels is gereduceerd.

Contact

Ben je benieuwd wat wij voor jouw huid kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar: 088 224 03 00. Je kunt direct langskomen voor een behandeling of een uitgebreid consult inplannen. Je doet dit gemakkelijk via onze online bookingstool. Tijdens een consult krijg je meer informatie over behandelingen en kijken we samen met jou welke behandeling voor het beste resultaat zal zorgen. Ook geven we je advies over huidverzorging.

Wij bieden nog meer behandelingen aan

Wij behandelen ook andere huidindicaties, zoals: acnelittekens, beenvaatjes en striae. We zijn gespecialiseerd in laserbehandelingen, waarbij natuurlijk schoonheid altijd het einddoel is.
Renske

Geschreven door

Renske

Founder van De Huidkliniek
Afgestudeerd Huidtherapeut 

Blogs

Alle blogs