Skip to main content

DE HUIDKLINIEK DEN BOSCH

Heb jij een vraag over je huid of wil je graag behandel- of product advies van een huidtherapeut? Kom dan eens langs in een van onze klinieken. Bij De Huidkliniek voor Etos Den Bosch bevinden zich behandelkamers in de Etos waar onze huidtherapeuten je behandel- en product advies geven op basis van een uitgebreide huidscan. Wij bieden de volgende behandelingen aan bij De Huidkliniek voor Etos: bindweefselmassage, dieptereiniging, facial, peeling, microneedling en het verwijderen van wratjes. Wil je een afspraak maken? Bel naar 0882240300 of vul het contactformulier in op deze pagina.

De Huidkliniek voor Etos zit in het stadshart van Den Bosch, namelijk op de altijd gezellige Pensmarkt. Aan de Pensmarkt grenzen talloze mooie historische panden met daarin winkels en warenhuizen.

De Huidkliniek voor Etos Den Bosch

Maandag 12:00 – 18:00
Dinsdag 12:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 16:00

Maak een afspraak

voor een vrijblijvend persoonlijk consult

BEHANDELINGEN DE HUIDKLINIEK VOOR ETOS DEN BOSCH

Dieptereinging Den Bosch

Heb jij last van onzuiverheden zoals pukkels, mee-eters of een gerstekorrel? Een huidtherapeut kan dit veilig voor je verwijderen zodat je huid weer lange tijd zacht aanvoelt en egaal oogt.

Bindweefselmassage Den Bosch

Geef je huid op een natuurlijke manier een boost met een bindweefselmassage. Deze stevige gezichtsmassage zorgt voor versteviging, doorbloeding en verjonging van de huid.

Facial Den Bosch

Heb jij zin in een momentje voor jezelf? Tijdens een ontspannen facial word je huid gereinigd en passen we een masker toe waardoor de huid egaliseert en zin natuurlijke glow terug krijgt.

Peeling Den Bosch

Wil je binnen enkele behandelingen van je acne, pigment of couperose af? Kies dan voor een peeling! Een peeling exfolieert, hydrateert en egaliseert de huid. We bieden milde en intensieve peelings aan.

Microneedling Den Bosch

Wil jij je huid op een natuurlijke manier verjongen? Met microneelding worden fijne lijntjes, rimpels en grove poriën minder zichtbaar en de huid in zijn geheel geëgaliseerd.

Wratjes verwijderen Den Bosch

Heb jij een wratje waar je graag vanaf wil? Wij kunnen alle soorten wratjes eenvoudig voor je verwijderen met monochloorazijnzuur of door middel van coagulatie.

Maak een afspraak

voor een vrijblijvend persoonlijk consult

HUIDTHERAPEUTEN WERKZAAM IN DEN BOSCH

Denise
Huidtherapeut
Eelke
Huidtherapeut
Evelien
Huidtherapeut
Fleur
Huidtherapeut
Jasmijn
Huidtherapeut

ROUTEBESCHRIJVING DE HUIDKLINIEK DEN BOSCH

Derma2Care