overbeharing bij mannen

Iedere man heeft haren op zijn lichaam en in het gezicht, de één stoort zich eraan, de ander accepteert het beharingspatroon. Tegenwoordig is het gewenst om deze overbeharing bij mannen te harsen, te scheren of te epileren. Het nadeel van deze behandeltechnieken is,  dat er ingegroeide haren kunnen ontstaan en de behandelingen herhaaldelijk moeten worden uitgevoerd.

De Huidkliniek kiest voor een permanente oplossing: laserontharing en elektrische epilatie. Zowel de lichaams- als gezichtsbeharing kan permanent worden gereduceerd.

Overbeharing bij mannen op het lichaam

Bij De Huidkliniek wordt ongewenste haargroei op de rug, schouders, nek, borst en buik behandeld door middel van laserontharing. Maar zelfs de armen en benen kunnen onthaard worden, indien gewenst. Veel mannen ervaren de haren als storend wanneer ze dichtbegroeid, stug of donker zijn.

Met de laserbehandelingen kunnen wij er ook voor kiezen om alleen de haren in het behandelgebied uit te dunnen en niet volledig te ontharen. Deze optie kunt u tijdens een consult bespreken met onze huidtherapeuten.

Overbeharing bij mannen in het gezicht

Ongewenste beharing kan zowel op het lichaam als op het gezicht voorkomen. In het gezicht behandelen wij regelmatig haargroei tussen de wenkbrauwen, bij de oren en de jukbeenderen. Deze gebieden worden normaliter geschoren, geëpileerd of geharst, maar dit zorgt snel voor huidirritatie of ingegroeide haren.

Indien de haren dik en donker van kleur zijn, wordt er gekozen voor laserontharing. Zijn het lichte, dunne of grijze haren, dan is elektrische epilatie de beste behandelmethode.

Hoe kan overbeharing behandeld worden?

Ongewenste haargroei kan bij De Huidkliniek goed worden behandeld door middel van laser en elektrische epilatie. Tijdens het consult besluiten wij in overleg met u welke behandeling voor u het meest geschikt is. Onze huidtherapeuten geven u graag advies op maat. Ook kunt u alvast online onze blogs lezen om nog meer over ongewenste haargroei te weten te komen!

Elektrische epilatie

Button KIEZEN

Bij Elektrische Epilatie wordt  met een dun naaldje het haarzakje verwarmd, waardoor de stamcellen die verantwoordelijk zijn voor de groei van de haren, beschadigd raken en de ontwikkeling van nieuwe haren afneemt.

Laserontharing

Button KIEZEN

Bij laserontharing wordt het licht in de laser geabsorbeerd door het pigment in de haarzakjes, waardoor de stamcellen die verantwoordelijk zijn voor de groei van de haren, beschadigd raken.

Blogs over ongewenste haren

pukkels

Waarom krijg ik meer pukkels in de herfst?

| Blog | No Comments
WAAROM KRIJG IK MEER PUKKELS IN DE HERFST? De hele zomer heb je bijna of geen last gehad van pukkels, maar nu het langzaam minder zonnig begint te worden, wordt…
kalknagels

Waarom crèmes & kwastjes niet helpen tegen Kalknagels!

| Blog, Blog - Schimmelnagels | No Comments
Waarom crèmes & kwastjes niet helpen tegen Kalknagels! Wist u dat 5% van de Nederlandse bevolking last heeft van Kalknagels (schimmelnagels)? Hierdoor zijn er de laatste jaren ontzettend veel crèmes…
feiten en fabels over ontharen

Fabels en feiten over ontharen

| Blog, Blog - ongewenste haren | No Comments
Fabels en feiten over ontharen Er zijn vele methoden om van ongewenste haargroei af te komen. Er bestaan ook een hoop fabels over deze ontharingsbehandelingen. Wij hebben de meest voorkomende…
Derma2Care