De Huidkliniek voor Etos

Dit zijn de 6 populairste behandelingen van De Huidkliniek voor Etos

De Huidkliniek voor Etos

Wist je dat Etos en De Huidkliniek een samenwerking hebben? Achterin de nieuwste winkels van Etos bevinden zich behandelkamers waar onze huidtherapeuten behandelingen uitvoeren.

Afspraak maken

Weet je al welke behandeling je wil ondergaan of wil je een vervolgafspraak plannen? Boek je afspraak dan in via ons online boekingssysteem. Liever een medewerker spreken? Wij zijn tussen 09:00 en 17:00 bereikbaar via WhatsApp of telefonisch op 088 224 03 00.

De Huidkliniek voor Etos

Dit zijn de 6 populairste behandelingen bij De Huidkliniek voor Etos

1. Bindweefselmassage
Geef je huid op een natuurlijke manier een boost met bindweefselmassage. Tijdens een manuele bindweefselmassage stimuleren we alléén de diepere huidlaag, om deze te verstevigen. Je huid wordt gelift en je krijgt een stralende teint.

Prijs: € 70,95
Duur: 30 minuten
Pijn: stevige massage
Hersteltijd: geen


2. Peeling tegen oneffenheden en pukkeltjes
Wil je van je onzuivere huid met pukkeltjes af? Kies dan voor een peeling. Een peeling exfolieert, hydrateert en egaliseert de huid. Je kunt kiezen voor een milde of intensieve peeling.

Prijs: € 96,95
Duur: 30 minuten
Pijn: prikkelend gevoel
Hersteltijd: vervelling bij een intensieve peeling; bij een milde peeling hoef je niet te vervellen


3. Pigmentbehandeling
Steeds meer mensen zien pigment als een vorm van huidveroudering. Dit is niet zo gek, want pigment komt met de tijd steeds meer naar boven. Gelukkig zijn er verschillende behandelingen die je kan inzetten om pigmentvlekken te verminderen. Onze voorkeur gaat uit naar een laserbehandeling, maar we kunnen pigment ook verminderen met een peeling.

Prijs: € 79,95
Duur: 15 minuten
Pijn: speldenprikjes
Hersteltijd: het plekje is drie dagen lang wat donkerder, maar dit kun je goed camoufleren


4. Beenvaatjes verwijderen
Beenvaatjes zijn dunne, rood/paarse vaatjes die ondiep in je huid liggen. Ze komen vooral voor op je bovenbenen, onderbenen of enkels. Een laserbehandeling is een veilige en zeer effectieve manier om de vaatjes aan te pakken.

Prijs: € 127,95
Duur: 30 minuten
Pijn: speldenprikjes
Hersteltijd: het plekje is direct na de behandeling wat roder, maar dit trekt na enkele uren weg


5. Rimpels verminderen met microneedling (Dermapen)
Microneedling is een behandeling waarbij je huid wordt aangezet tot natuurlijk huidherstel. Heb je last van pigmentvlekken, littekens of fijne lijntjes/rimpels? Dan is microneedling de perfecte behandeling voor jou. Ook wordt door microneedling de vochtbalans van je huid hersteld en de elasticiteit verbeterd.

Prijs: € 175,95
Duur: 45 minuten
Pijn: prikkelend gevoel
Hersteltijd: drie dagen roodheid (goed te camoufleren)


6. Couperosebehandeling
Als je last hebt van couperose zijn je bloedvaatjes verwijd, waardoor je huid rood kleurt. Je hebt in dit geval vaak rode wangen of rode adertjes die over je wangen, neus of kin heenlopen. Couperose komt het meest voor bij lichte huidtypen. Wij behandelen couperose vaak met laser. 

Prijs: € 79,95
Duur: 15 minuten
Pijn: speldenprikjes
Hersteltijd: het plekje is direct na de behandeling wat roder, maar dit trekt na enkele uren weg

Deze behandelingen worden vaak vergoed

Blogs over de huid

Alle blogs