Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Zo kom je van je onderkin af!

By 18 november 2019februari 4th, 2021No Comments
onderkin

Kauwgom kauwen, kusjes therapie en miauwen als een kat zijn allemaal manieren waarvan gezegd wordt dat je onderkin verminderd. Wij geloven hier niet in en hebben een behandeling ontwikkeld waarvan bewezen is dat het wél werkt.

onderkin

Waardoor ontstaat een onderkin?

  • Een onderkin ontstaat als de huid zijn volume verliest, hierdoor wordt er verslapping van de huid zichtbaar rondom de kaaklijn. Het verlies van volume heeft dus vaak te maken met ouderdom.
  • Erfelijkheid kan ook van invloed zijn, als je vader of moeder dit had is de kans aannemelijk dat je dit op latere leeftijd ook zal krijgen.
  • Een logische oorzaak van een onderkin is gewichtstoename. Als je bezig bent om af te vallen is zeer waarschijnlijk dat je onderkin ook zal afnemen.

De oplossing!

Het gezicht oogt vaak meer verouderd als er sprake is van een verslapte hals en kaaklijn huid. Soms is er tevens sprake van ongewenst vetopslag onder de kin waardoor de onderkin nog meer opvalt. In tegenstelling tot een behandeling waarbij er in de huid wordt gesneden, is de Halslift een behandeling zónder operatie die alle aspecten van huidveroudering aanpakt. Hierdoor is de hersteltijd minimaal ten opzichte van een operatieve behandeling.

Halslift

We kunnen de hals op twee manieren liften. Met vetbevriezing behandelen we de onderkin door het vet onder de kin gedurende 40 minuten te bevriezen. Per behandeling kun je tot wel 20% van de behandelde vetcellen verliezen.

Met een Tixel of laser behandeling verstrakken we de hals en kaaklijn. Hierbij wordt de natuurlijke huidvernieuwing gestimuleerd waardoor de huid verstrakt. De combinatie van vetbevriezing en de Tixel of laser zorgt ervoor dat de onderkin verdwijnt en de huid van de kaaklijn tot de hals verstrakt.

De kosten van een Halslift

Halslift met vetbevriezing

  • Per behandeling: 399,-
  • Pakketkorting: 4x voor 1299,-. Hiermee krijg je 297,- korting.

Halslift met de Tixel of met laser

  • Per behandeling: 212,-
  • Pakketkorting: 4x voor 699,-. Hiermee krijg je 121,- korting.

Vrijblijvend consult

Ben je benieuwd of een Halslift iets is voor jouw huid? Kom dan langs voor een vrijblijvend consult. We denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken op het nummer 0882240300 of vul het contactformulier in op deze pagina.

Geschreven door

Huidtherapeut Sharon de Waal

- OPLEIDING: Schoonheidsspecialiste niveau 3, Allround schoonheidsspecialiste niveau 4, Pedicure, Kapper niveau 3, HBO Bachelor of Science Huidtherapie - TRAININGEN: Zo Skin Health, HUYD - COMMISSIES: NVH kringbegeleider, Alumni Haagse Hoge School

Geschreven door

Huidtherapeut Sharon de Waal

- OPLEIDING: Schoonheidsspecialiste niveau 3, Allround schoonheidsspecialiste niveau 4, Pedicure, Kapper niveau 3, HBO Bachelor of Science Huidtherapie - TRAININGEN: Zo Skin Health, HUYD - COMMISSIES: NVH kringbegeleider, Alumni Haagse Hoge School

Meer over Huidtherapeut Sharon

Lees hier meer blogs!

Fabels en feiten over een ooglift

Fabels en feiten over een ooglift

| Blog | No Comments
Fabels en feiten over een ooglift Door middel van een ooglift behandeling met de Tixel verstrakken we de huid rondom en op de ogen. De Tixel verhit de huid enkele…
huidberscherming tijdens wintersport

Huidbescherming tijdens wintersport

| Blog | No Comments
HUIDBESCHERMING TIJDENS WINTERSPORT! Wie denkt dat de huid alleen door de zomerzon schade op kan lopen, heeft het mis. Juist de winterzon is fel en daarom gevaarlijk. Niet alleen tijdens…

15 Feiten en fabels over vetbevriezing

| Blog | No Comments
15 Feiten en fabels over vetbevriezing “Werkt vetbevriezing echt?” Dit is een van de meest gestelde vragen in onze klinieken. Dat is niet zo gek, want het lijkt bijna te…
Derma2Care

Leave a Reply