Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Zo kom je van je onderkin af!

By 18 november 2019februari 4th, 2021No Comments
onderkin

Kauwgom kauwen, kusjes therapie en miauwen als een kat zijn allemaal manieren waarvan gezegd wordt dat je onderkin verminderd. Wij geloven hier niet in en hebben een behandeling ontwikkeld waarvan bewezen is dat het wél werkt.

onderkin

Waardoor ontstaat een onderkin?

  • Een onderkin ontstaat als de huid zijn volume verliest, hierdoor wordt er verslapping van de huid zichtbaar rondom de kaaklijn. Het verlies van volume heeft dus vaak te maken met ouderdom.
  • Erfelijkheid kan ook van invloed zijn, als je vader of moeder dit had is de kans aannemelijk dat je dit op latere leeftijd ook zal krijgen.
  • Een logische oorzaak van een onderkin is gewichtstoename. Als je bezig bent om af te vallen is zeer waarschijnlijk dat je onderkin ook zal afnemen.

De oplossing!

Het gezicht oogt vaak meer verouderd als er sprake is van een verslapte hals en kaaklijn huid. Soms is er tevens sprake van ongewenst vetopslag onder de kin waardoor de onderkin nog meer opvalt. In tegenstelling tot een behandeling waarbij er in de huid wordt gesneden, is de Halslift een behandeling zónder operatie die alle aspecten van huidveroudering aanpakt. Hierdoor is de hersteltijd minimaal ten opzichte van een operatieve behandeling.

Halslift

We kunnen de hals op twee manieren liften. Met vetbevriezing behandelen we de onderkin door het vet onder de kin gedurende 40 minuten te bevriezen. Per behandeling kun je tot wel 20% van de behandelde vetcellen verliezen.

Met een Tixel of laser behandeling verstrakken we de hals en kaaklijn. Hierbij wordt de natuurlijke huidvernieuwing gestimuleerd waardoor de huid verstrakt. De combinatie van vetbevriezing en de Tixel of laser zorgt ervoor dat de onderkin verdwijnt en de huid van de kaaklijn tot de hals verstrakt.

De kosten van een Halslift

Halslift met vetbevriezing

  • Per behandeling: 399,-
  • Pakketkorting: 4x voor 1299,-. Hiermee krijg je 297,- korting.

Halslift met de Tixel of met laser

  • Per behandeling: 212,-
  • Pakketkorting: 4x voor 699,-. Hiermee krijg je 121,- korting.

Vrijblijvend consult

Ben je benieuwd of een Halslift iets is voor jouw huid? Kom dan langs voor een vrijblijvend consult. We denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken op het nummer 0882240300 of vul het contactformulier in op deze pagina.

Geschreven door

Huidtherapeut Sharon de Waal

- OPLEIDING: Schoonheidsspecialiste niveau 3, Allround schoonheidsspecialiste niveau 4, Pedicure, Kapper niveau 3, HBO Bachelor of Science Huidtherapie - TRAININGEN: Zo Skin Health, HUYD - COMMISSIES: NVH kringbegeleider, Alumni Haagse Hoge School

Geschreven door

Huidtherapeut Sharon de Waal

- OPLEIDING: Schoonheidsspecialiste niveau 3, Allround schoonheidsspecialiste niveau 4, Pedicure, Kapper niveau 3, HBO Bachelor of Science Huidtherapie - TRAININGEN: Zo Skin Health, HUYD - COMMISSIES: NVH kringbegeleider, Alumni Haagse Hoge School

Meer over Huidtherapeut Sharon

Lees hier meer blogs!

laser of IPL ontharen

Wat is beter: laser of IPL ontharen?

| Blog | No Comments
WAT IS BETER: LASER OF IPL ONTHAREN? De langverwachte lente staat weer voor de deur. De periode van dikke winterjassen en thuis cocoonen zit er bijna op. We trekken massaal…
Fabels en feiten over pigment

Fabels en feiten over pigment

| Blog | No Comments
Fabels en feiten over pigment Bijna iedereen heeft wel een paar pigmentvlekken op zijn gezicht. Dit is niet gek, want de zon heeft een grote invloed in het ontstaan van…
scheren

Scheren: Wat voor een invloed heeft dit op je haren?

| Blog, Blog - ongewenste haren | No Comments
Scheren: Wat voor een invloed heeft dit op je haren?  Iedereen herkent het wel: scheren is een makkelijke en snelle oplossing, maar de haren voelen stugger aan en groeien vrij…
Derma2Care

Leave a Reply