XL Hair bij De Huidkliniek

Stimuleer je haargroei en geniet van een vollere bos met haar

  • De meest geavanceerde apparatuur
  • BIG geregistreerde huidtherapeuten 
  • Scoort een 8.2 op Kliniekervaringen

Boek een behandelpakket en profiteer van 20% korting!

Losse behandeling vanaf €184,-

Wat zijn de voordelen van XL Hair?

Stopt haaruitval en stimuleert nieuwe haargroei

XL Hair is een innovatieve 'hairbooster', een injectievloeistof ontworpen om de haarfollikels op de hoofdhuid te voeden en reactiveren. 

Effectief bij mannen en vrouwen

Haarfollikels worden door XL Hair weer gezond en productief, waardoor haaruitval stopt en meer haargroei ontstaat. Een kuur voor mannen bestaat uit 6 behandelingen en een kuur voor vrouwen uit 8 behandelingen.

Ervaar gezonder en sterker haar

XL Hair wordt ingebracht met behulp van oppervlakkige injecties. Het voordeel daarvan is dat het de doorbloeding van de hoofdhuid bevordert. Samen met de voedende ingrediënten in XL Hair worden de haarzakjes optimaal gestimuleerd en geactiveerd.

Resultaat van XL Hair

VOOR
NA

Onze huidexperts

Onze huidtherapeuten staan klaar om je te adviseren en je te helpen met het stimuleren van de haargroei. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend consult, zodat we kunnen bespreken hoe we jou van dienst kunnen zijn.

Zo werkt het

Stap 1: Consult 
Maak kennis met De Huidkliniek door een vrijblijvend consult in te plannen met een van de huidtherapeuten. 

Stap 2: Behandelplan bespreken
De huidtherapeut bekijkt je haar en huid en stelt een behandelplan voor je op. Ook kan de huidtherapeut al jouw vragen beantwoorden.

Stap 3: De behandeling
Als alle informatie duidelijk voor je is en je bent akkoord met de kosten, kan er een behandeling worden ingepland.

Stap 4: Lekker in je vel

Bekijk locaties bij jou in de buurt

Wij zijn op 19 locaties in heel Nederland gevestigd. Zoek hier de locatie die het dichtst bij jou in de buurt is.

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de meest gestelde vragen over XL Hair.
Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Voor een optimaal resultaat adviseren wij de XL Hair in een kuurvorm. De kuur voor mannen beslaat ongeveer 8 weken en bestaat uit 6 behandelingen. Gedurende de eerste 4 weken vindt wekelijks een behandeling plaats, vervolgens om de week nog 2 behandelingen. 

Vrouwen daarentegen volgen een kuur die ongeveer 12 weken duurt en 8 behandelingen bevat. De eerste 4 weken vindt de behandeling wekelijks plaats. De laatste 4 behandelingen worden om de week toegepast.

Ben ik geschikt voor XL Hair?

Er zijn verschillende oorzaken van haaruitval (medische naam: alopecia). Alopecia androgenetica (ook wel bekend als mannelijke kaalheid) en alopecia areata (genetische vorm, komt vooral bij vrouwen en kinderen voor) zijn voorbeelden van alopecia waarbij de haarzakjes (follikels) nog niet verlittekend zijn. 

Bij deze vormen van alopecia heeft XL Hair de grootste succeskansen – zolang er nog haarfollikels aanwezig zijn en er geen duidelijke andere oorzaken voor het haaruitval zijn, zoals onderliggend lijden of medicijngebruik. Je behandelaar stelt de diagnose en bepaalt of je een geschikte kandidaat bent.

Met welke nazorg moet ik rekening houden?

Na afloop van de XL Hair behandeling kan je hoofdhuid een beetje rood zijn en warmer aanvoelen dan normaal. Dit trekt enkele uren weer weg. Wij adviseren om je haar en hoofdhuid de eerste 24 uur na de behandeling niet aan de zon bloot te stellen. Gebruik op de dag van de behandeling ook geen stylingproducten zoals haarlak, gel of wax.

Je kunt je dagelijkse werkzaamheden na de behandeling weer voortzetten.

Wordt mijn behandeling vergoed?

Een XL Hair - haarstimulatie behandeling wordt niet vergoed door zorgverzekeraars.

Hoelang duurt de behandeling?

Een behandeling duurt zo’n 20 tot 45 minuten. Dit is afhankelijk van de oppervlakte die behandeld wordt.

Is de behandeling pijnlijk?

Tijdens de behandeling wordt het vitamine complex bij de haarzakjes geïnjecteerd. Soms kan dit gevoelig zijn, maar de behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren. Wij behandelen door middel van de U225 Mesoinjector. Dit is een apparaat dat volledig automatisch werkt en wordt aangedreven door pneumatische druk. 

Zo kunnen we de behandeling uitvoeren op een veilige, makkelijke, snelle, pijnloze en gecontroleerde manier. Deze methode biedt ook de zekerheid dat er altijd een constante hoeveelheid vloeistof geïnjecteerd wordt.

Blogs

Alle blogs