Huidverjonging

  • Geniet van een stralende, egale huid
  • Verminder rimpels en fijne lijntjes 
  • Verschillende behandelingen voor elke huid

Onze klinieken

Alles over huidverjonging

Wat is huidverjonging?

Huidveroudering is een geleidelijk proces, waarvan maar weinig mensen weten dat dit al vanaf je 25ste levensjaar start. Vanaf dat moment wordt de afbraak van collageen- en elastinevezels namelijk groter dan de aanmaak ervan, waardoor het volume en de elasticiteit van onze huid afnemen. Nu zullen we, als gevolg daarvan, niet direct rimpels zien verschijnen, maar heel geleidelijk worden wel de eerste kraaienpootjes en fijne lijntjes zichtbaar.

Onze huidverjongingsbehandelingen zijn speciaal ontworpen voor het natuurlijk verjongen van de huid. Huidverjonging is een populair onderwerp, omdat een strakke, egale huid nou eenmaal jonger oogt dan een huid met zichtbare rimpels en pigment. Tegenwoordig zijn er veel behandelingen voor huidverjonging zonder operatie, zoals anti-rimpel gezichtsbehandelingen. Onze Anti-Age behandelingen egaliseren en verstrakken de huid.

Waardoor oogt je huid verouderd? 

De meest bekende vormen van huidveroudering zijn rimpels en huidverslapping. Maar er zijn veel meer factoren die onze huid ouder laten ogen.
  • Pigmentvlekken. Dit worden ook wel de nieuwe rimpels genoemd. Doordat de huid niet egaal van kleur is, oogt de huid verouderd. Een egale huid daarentegen wordt veelal gezien als een jonge huid.
  • Roodheid. Dit zorgt ook voor een niet egale huidskleur, waardoor je huid verouderd lijkt. 
  • Grove poriën. Als de huid veroudert, worden grove poriën meer zichtbaar. Het verlies van collageen zorgt voor volumeverlies en verslapping, waardoor er meer rek op de poriën komt. Hierdoor zakken de poriën en worden ze meer zichtbaar.
  • Doffe huid. Een doffe en matte huid oogt meer verouderd dan een glanzende en stralende huid. Vermoeidheid of een ongezonde leefstijl wordt vaak ook geassocieerd met een doffe huid.
Ben je benieuwd wat we voor jouw huid kunnen betekenen? Kom dan bij ons langs voor een vrijblijvend consult.

Voor het behandelen van

Huidverzorging

Myrthe

“Ik onderga eens in het half jaar een laserbehandeling tegen beginnende rimpels. Mijn huid egaliseert en verstrakt. Deze behandeling is fantastisch!”

Juliëtte

Geschreven door

Juliëtte

Afgestudeerd HBO Huidtherapie
BIG geregistreerd

Altijd in de buurt

alle klinieken

Blogs

Alle blogs