• Geniet van een stralende, egale huid
  • Verminder rimpels en fijne lijntjes 
  • Verschillende behandelingen voor elke huid

Alles over huidverjonging

Wat is huidverjonging?

Huidveroudering is een geleidelijk proces dat al vanaf het 25ste levensjaar begint. Op dat moment neemt de afbraak van collageen- en elastinevezels toe, terwijl de aanmaak ervan afneemt. Dit resulteert in een afname van het volume en de elasticiteit van de huid. Hoewel rimpels niet direct verschijnen, worden geleidelijk de eerste kraaienpootjes en fijne lijntjes zichtbaar.

Onze huidverjongingsbehandelingen zijn ontwikkeld om de huid op natuurlijke wijze te verjongen. Huidverjonging is een populair onderwerp omdat een strakke, egale huid er jonger uitziet dan een huid met zichtbare rimpels en pigmentvlekken. Hedendaags zijn er diverse niet-chirurgische behandelingen voor huidverjonging, waaronder anti-rimpel gezichtsbehandelingen. Onze Anti-Age behandelingen zijn gericht op het egaliseren en verstrakken van de huid voor een jeugdige uitstraling. Ontdek de mogelijkheden van huidverjonging zonder operatie.

Waardoor oogt je huid verouderd? 

De meest bekende vormen van huidveroudering zijn rimpels en huidverslapping. Maar er zijn veel meer factoren die onze huid ouder laten ogen.
  • Pigmentvlekken. Dit worden ook wel de nieuwe rimpels genoemd. Doordat de huid niet egaal van kleur is, oogt de huid verouderd. Een egale huid daarentegen wordt veelal gezien als een jonge huid.
  • Roodheid. Dit zorgt ook voor een niet egale huidskleur, waardoor je huid verouderd lijkt. 
  • Grove poriën. Als de huid veroudert, worden grove poriën meer zichtbaar. Het verlies van collageen zorgt voor volumeverlies en verslapping, waardoor er meer rek op de poriën komt. Hierdoor zakken de poriën en worden ze meer zichtbaar.
  • Doffe huid. Een doffe en matte huid oogt meer verouderd dan een glanzende en stralende huid. Vermoeidheid of een ongezonde leefstijl wordt vaak ook geassocieerd met een doffe huid.
Ben je benieuwd wat we voor jouw huid kunnen betekenen? Kom dan bij ons langs voor een vrijblijvend consult.

Voor het behandelen van

Huidverzorging

Myrthe

“Ik ben zo blij dat ik begonnen ben met laserontharing. Ik hoef me geen zorgen meer te maken over ingegroeide haartjes!”

Juliëtte

Geschreven door

Juliëtte

Afgestudeerd HBO Huidtherapie
BIG geregistreerd

Altijd in de buurt

alle klinieken

Blogs

Alle blogs