Vitamin C Facial

☀️ Boek de Vitamin C Facial deze zomer voor slechts € 69,- ☀️

Klinieken

  • Direct een stralende huid
  • Direct een gehydrateerde huid
  • Geen downtime

Alles over de Vitamin C Facial

Aanbieding

De Vitamine C facial, normaal geprijsd op € 99,-, is deze zomer beschikbaar voor slechts € 69,-.

Wat is een Vitamin C Facial?

Het is een prachtige behandeling voor cliënten met een gedehydrateerde, doffe huid of die kampen met onzuiverheden. Tijdens deze behandeling geniet je niet alleen van een dieptereiniging, maar ook van de antioxidante eigenschappen van het serum en de ontspanning die het vliesmasker biedt. 

Deze behandeling is ideaal voor de zomer omdat het de doffe, gedehydrateerde huid aanpakt en onzuiverheden bestrijdt zonder dat je je zorgen hoeft te maken over dat je huid extra gevoelig is voor zonlicht. Hoewel zonnebrandcrème altijd belangrijk is, hoef je deze behandeling niet rondom je vakanties te plannen, wat het extra handig maakt. Boek direct online je eerste afspraak.

De Vitamin C Facial bestaat uit:

Dieptereiniging | Daily Exfoliant | Vitamine C serum | Masker | UV Protector

Vitamin C facial

De voordelen van de Vitamine C Facial

Onze Vitamine C facial biedt talloze voordelen dankzij de actieve ingrediënten die gebruikt worden tijdens de behandeling. De huid krijgt direct een oppepper, waarbij we de huid hydrateren, exfoliëren en een doffe teint omtoveren tot een stralende en gezonde uitstraling.

Tijdens een vitamine C facial kun je een ontspannende behandeling verwachten waarbij verschillende producten van ons merk Felice worden aangebracht. Je zult voelen hoe de actieve ingrediënten hun werk doen en diep in de huid trekken.
  • Reiniging: De behandeling begint met een grondige reiniging van de huid met een cleanser, gevolgd door een scrub en exfoliërende pads.
  • Vitamine C: Vervolgens wordt vitamine C aangebracht om onzuiverheden te verwijderen en de huid te revitaliseren.
  • Crystal Fiber Mask: Een Crytral Fiber Mask wordt aangebracht om de huid intensief te hydrateren.
  • Vitamine C: Na het masker wordt nogmaals vitamine C aangebracht voor extra voeding.
  • Hydraterend serum: De laatste stap is het aanbrengen van een hydraterend serum met beschermende peptiden en antioxidanten. Optioneel kun je kiezen voor Marc Inbane Tanning Drops of na de zonbescherming een Lycogel Breathable tint, onze minerale voedende make-up.

Nazorg en herhaling van de behandeling 

Om langdurige resultaten te behouden, wordt aangeraden om de behandeling elke 6 tot 8 weken te herhalen, minimaal drie keer. Nazorg is in principe niet nodig, maar je kunt de gebruikte producten aanschaffen voor thuisgebruik om je huid zelf te blijven verzorgen. Vergeet niet om altijd zonnebrandcrème aan te brengen voor extra bescherming.

Summer deal

De Vitamine C facial, normaal geprijsd op € 99,-, is deze zomer beschikbaar voor slechts € 69,-.

Voor het behandelen van

Huidverzorging

Dewi

“Ik kan niks anders zeggen dan dat ik enorm blij ben dat ik voor mijn acne naar de Huidkliniek ben geweest. Mijn acne is volledig weg, littekens zijn verholpen door de microneedling behandelingen en ik heb, het allerbelangrijkste, mijn zelfvertrouwen weer helemaal terug.”

Lieke

Geschreven door

Lieke

Afgestudeerd HBO Huidtherapie
BIG geregistreerd

Altijd in de buurt

alle klinieken

Blogs

Alle blogs