Aanbiedingen

Aanbiedingen

Aanbiedingen

Alle informatie over onze lopende aanbiedingen vind je op deze pagina.

Lente aanbieding

Hallo lente! 

Maak je klaar voor de zomer met onze lente behandelingen! 

Laserontharing

Wil je af van ongewenst haar, ingegroeide haren of een geïrriteerde huid na het scheren? Kies dan voor laserontharing. Na elke sessie zullen de haren geleidelijk dunner en minder zichtbaar worden. Bij aankoop van een pakket van 5 behandelingen ontvang je 20% korting op het totaalbedrag. Over het algemeen zijn gemiddeld 10 sessies nodig voor het beste resultaat. 


> > Boek nu jouw eerste afspraak!

XL Hair - Haargroeistimulatie 

Als je last hebt van dunner wordend haar of beginnende kaalheid, is de XL Hair-behandeling iets voor jou. Deze behandeling kan je helpen om weer een gezonde, volle haardos te krijgen. XL Hair bevat een specifiek complex van bio-revitalisatie om de haarfollikels te stimuleren bij beginnende kaalheid. Bovendien kan de XL Hair-behandeling de haargroei stimuleren na een haartransplantatie. XL Hair maakt gebruik van de zuiverste en meest effectieve ingrediënten om haarfollikels te voeden, stimuleren en activeren voor nieuwe haargroei. Ontdek de kracht van XL Hair voor gezonder en voller haar. Profiteer nu van 20% korting op jouw behandelpakket!

>> Boek hier direct een XL Hair behandeling

Let op: Wanneer je aanvullend verzekerd bent en recht hebt op vergoede zorg, vergoedt de zorgverzekeraar geen aanbiedingen en actieprijzen. Alleen de originele kosten van behandelingen worden vergoed.

Contact 

Ben je benieuwd wat wij voor jouw huid kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen of WhatsAppen naar: 088 224 03 00. Ook kun je gemakkelijk een uitgebreid consult inplannen via onze online bookingstool. Tijdens dit consult krijg je meer informatie over de herfstaanbieding en kijken we samen met jou welke behandelingen voor het beste resultaat zorgen. Ook geven we je advies over huidverzorging.

Lees hier alle informatie over de winteractieKlinieken

Blogs

alle blogs