Acne

Heb jij wel eens last van puistjes of ontstekingen? Dan ben je niet de enige. 90% van de mensen krijgt hiermee te maken.

Onze klinieken

Zo helpen wij je

Wat is acne?

Acne is een huidindicatie waarbij de talgklieren in je huid zijn verstopt. Dit uit zich in mee-eters, puistjes, rode bultjes en/of onderhuidse ontstekingen. Er zijn verschillende factoren voor het ontstaan of verergeren van acne, zoals: zonlicht, stress, hormonale veranderingen en product gebruik. 

Acne in het gezicht 

Bijna iedereen heeft wel eens last van een puistje, maar als dit met enige regelmaat voorkomt, spreken we van acne in het gezicht. Dit kan voor veel ongemak en onzekerheid zorgen. Onze behandelingen zijn gericht op het onder controle brengen van de acne en het voorkomen van huidbeschadigingen, zoals acnelittekens.

Acne op het lichaam

Puistjes hoeven niet alleen in je gezicht voor te komen. Er zijn veel mensen die last hebben van acne op de rug, borst of schouders. Ook bij acne op je lichaam kun je bij ons goed terecht voor een behandeling.

Acne

Behandelingen tegen acne

Producten tegen acne

Alle producten

Afspraak maken

Benieuwd welke behandeling het beste bij jou past? Plan eerst een vrijblijvend consult. We adviseren je graag!

Gavin

“Ik onderga elke maand een peeling om mijn acne onder controle te houden. Ik merk dat pukkels hierdoor zo goed als wegblijven. Ik kan het iedereen aanraden!”

Jessica

Geschreven door

Jessica

Afgestudeerd HBO Huidtherapie
BIG geregistreerd

Altijd in de buurt

Bij ons in goede handen

Afspraak maken

Blogs

Alle blogs