Zo helpen wij jou

Ontdek je natuurlijke schoonheid

Zo helpen wij jou

Wil je uitgebreid advies over je huid van een huidtherapeut? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend huidconsult. Weet je al welke behandeling je wil ondergaan? Boek dan direct je behandeling in.

Dit kun je verwachten tijdens het huidconsult

1. Reden van bezoek
De reden van je bezoek en je verwachtingen bij het eindresultaat van je behandeling zijn het vertrekpunt bij een consult. Je bent met al je vragen welkom. Wij behandelen zowel cliënten met een huidprobleem als cliënten met een wens.

2. Huidanalyse
Om goed advies te kunnen geven is het belangrijk om je huid uitgebreid te analyseren. We doen dit met een huidscan of een loeplamp. Het komt vaak voor dat cliënten verschillende huidtypen hebben. De wangen zijn dan bijvoorbeeld droger dan het voorhoofd. Hier houden we in ons behandel- en product advies uiteraard rekening mee.

3. Behandelplan
We hebben de luxe dat we uit veel behandelmethoden kunnen kiezen omdat we een groot behandelaanbod aanbieden. Een van de voordelen hiervan is dat we rekening kunnen houden met de hersteltijd van je huid. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat er weinig huidreactie mag plaatsvinden na een behandeling omdat je een drukke baan hebt. Het komt ook vaak voor dat we een combinatie van verschillende behandelmethoden inzetten om het optimale resultaat te behalen.

4. Product advies
Bij een goed behandelplan hoort ook een volledig product advies. Wij kunnen in onze klinieken mooie behandelingen uitvoeren met fantastisch resultaat, maar hoe je vervolgens thuis je huid verzorgt is mede bepalend voor het eindresultaat. De keuze van de juiste huidverzorgingsproducten is daarom een ook een belangrijk onderdeel van het vrijblijvende consult.

Je bent ook welkom als je alleen op zoek bent naar een product advies. Je kunt in onze webshop zien welke producten wij verkopen. Wij bieden verschillende soorten producten in verschillende prijscategorieën, voor iedereen hebben wij passende producten.

5. Prijsindicatie
Doordat wij een volledig behandelplan opstellen kunnen we je precies vertellen wat de kosten gaan worden. Als je recht hebt op vergoeding van je zorgverzekeraar of als je je aan een maximaal bedrag wil houden kunnen wij hier rekening mee houden en denken we graag met je mee.

Blogs

Alle blogs