Injectables

Plan een gratis consult met een van onze cosmetisch artsen

Onze klinieken

  • Gratis consult
  • Verzacht rimpels 
  • Verstevig en verjong je huid

Alles over injectables

Wat zijn injectables?

Injectables zijn cosmetische behandelingen met botuline toxine en/of fillers. Naarmate de jaren voorbijgaan, ondergaat je gezicht natuurlijke veranderingen en neemt de elasticiteit van je huid af. Dit kan leiden tot rimpels, volumeverlies en veranderingen in de contouren, waardoor je gezicht mogelijk niet meer overeenkomt met je innerlijke gevoelens. Met injectables kunnen we het verloren volume herstellen en rimpels verzachten, zodat je tevreden kunt zijn met je uiterlijk. Ontdek de deskundige aanpak van onze cosmetisch artsen, waarbij altijd de nadruk ligt op het behouden van natuurlijke schoonheid. Investeer in je zelfvertrouwen met onze hoogwaardige injectable behandelingen.

Je kunt voor injectables terecht in onze klinieken in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Haarlem, Heemstede, Zwolle, Arnhem, Den Bosch en Tilburg. Bekijk hier de beschikbaarheden.

Injectables

Volumeherstel met fillers

Fillers vallen onder de categorie injectables. Ze worden geïnjecteerd voor volume herstel en het opvullen of verminderen van rimpels in het gezicht. Een filler behandeling kan bijvoorbeeld de ogen, het voorhoofd, de mond en wangen behandelen, maar er is nog veel meer mogelijk met fillers. In een consult met een cosmetisch arts kunnen we alle mogelijkheden uitgebreid bespreken. Herhaling van de filler behandeling is het beste voor een blijvend resultaat.

Door fillers te injecteren, krijgt de huid meer volume. Hierdoor kan de huid minder snel rimpelen en dat zorgt voor een gladdere huid. De injecteerbare gel zorgt voor een uiterst natuurlijk resultaat. Dat maakt fillers geschikt voor vrijwel elke gelaatszone. Zo geven we je gezicht meer volume bij ingevallen wangen, marionetlijnen of een verslapte huid rond de kin en kaaklijn. We kijken hierbij naar jouw gezicht en uitstraling als geheel in plaats van naar elke zone apart. 

Met onze liquid facelift liften we het hele gezicht. Veel van onze behandelingen voeren we uit met microcanules. Met een klein naaldje vullen we zo snel en comfortabel een groter onderhuids gebied. Hierdoor is de kans op blauwe plekken heel klein. Ook bij volumeverlies en rimpels in het decolleté en op de handen, is een behandeling met injectables heel effectief. 

Met welke fillers werken wij? 

Wij werken met twee verschillende soorten fillers. In de eerste plaats zijn er hyaluronzuur fillers. Deze bestaan uit de lichaamseigen stof hyaluronzuur, zijn volumeverhogend en vochtinbrengend. Aangezien dit een lichaamseigen stof is, is dit een relatief veilige en goed werkende behandelmethode voor het opvullen van rimpels. Wij werken hierbij met Belotero fillers

Daarnaast zijn er ook fillers die de aanmaak van collageen in de huid stimuleren. Hierbij werken wij met Radiesse fillers. Omdat deze behandelingen minimaal invasief zijn, kunnen deze ook gemakkelijk gecombineerd worden met andere gezicht fillers of andere ingrepen.

Wil je meer weten over deze soorten fillers? Klik hier! 

Injectables

Gezichtsspieren ontspannen met botuline toxine

Fronsrimpels, voorhoofdslijnen, een onrustige kin en de kraaienpootjes rond je ogen ontstaan doordat je onbewust je gezichtsspieren aanspant. Hierdoor wordt de huid in elkaar gedrukt en ontstaat er een beschadiging. Onze behandeling met botuline toxine geeft deze spieren rust en vermindert zo de rimpels in je gezicht. Je krijgt een zachter uiterlijk met een minder strenge uitdrukking. Deze behandeling wordt ook ingezet bij andere problemen zoals tandenknarsen, hoofdpijn en overmatig transpireren. Wij werken met het merk Bo-couture. 

Wat is Bo-couture?

Bo-couture is een botuline toxine injectable. Bo-couture is de meest zuivere vorm van botuline toxine waardoor het lichaam hier geen resistentie voor kan opbouwen. Het is zeer effectief voor de behandeling van voorhoofdslijnen, fronslijnen en kraaienpootjes en alle gebruikelijke cosmetische behandelingen met botuline toxine.

Specialist in behandelingen met injectables

Wij zijn gespecialiseerd in behandelingen met injectables. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. Je ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. 

Plan een vrijblijvend consult met een cosmetisch arts

Krijg uitgebreid advies over huidverjonging- en versteviging.

Charlotte

“Ik ben super blij met de Botuline Toxine behandeling. Het helpt enorm tegen migraine en vervaagt rimpeltjes!”

Huidverzorging

Altijd in de buurt

alle klinieken

Blogs

Alle blogs