Praktijkovername

Over ons

Praktijkovername

Bent u op zoek naar een geschikte partij om uw huidtherapie praktijk over te nemen? De Huidkliniek heeft ruime ervaring met praktijkovernames.

Hoe het werkt

Wij bieden collega huidtherapeuten bijvoorbeeld de mogelijkheid om cliënten en behandelapparatuur over te nemen en zelf parttime of fulltime bij De Huidkliniek in dienst te komen. Daarmee kunt u profiteren van de schaal waarop De Huidkliniek opereert en gebruik maken van onze faciliteiten, apparatuur en marketinginspanningen. Als u wilt stoppen met uw praktijk dan bieden we de mogelijkheid uw gehele praktijk over te nemen zodat u uw klanten en medewerkers continuïteit biedt terwijl u uzelf vrijmaakt.

Een praktijkoverdracht vraagt om een goede voorbereiding en kennis van de branche. Wij ondersteunen u graag in de overdracht van uw huidtherapie praktijk.

Wie zijn wij?

De Huidkliniek is opgericht in 2003 en is met 15 state-of-the-art klinieken de grootste aanbieder van huidtherapie in Nederland. Daarnaast werken we samen met Etos en bieden we in de vestigingen van Etos ook onze behandelingen aan. Ons aanbod bestaat onder meer uit huid verjongende behandelingen, vetbevriezing en laserbehandelingen. De missie van De Huidkliniek is om cliënten te helpen hun natuurlijke schoonheid te ontdekken. Bij de Huidkliniek werken ongeveer 65 gecertificeerde en BIG- geregistreerde huidtherapeuten en schoonheidsspecialistes. Dankzij onze eigen Academy - die ook huidtherapeuten uit andere organisaties opleidt - zijn de professionals van De Huidkliniek voorzien van permanente educatie en training, waardoor dienstverlening op ieder moment van het hoogste niveau is. Het merendeel van de behandelingen van De Huidkliniek valt onder de aanvullende zorgverzekering.

Overnamemogelijkheden

Elke huidtherapie praktijk is uniek en heeft zijn eigen identiteit, een overname is dus nooit hetzelfde. Om deze reden biedt De Huidkliniek verschillende overnamemogelijkheden. We maken voor elke praktijkovername een uniek overnameplan. We beginnen altijd met een vrijblijvende kennismaking waarbij we uw wensen en verwachtingen rondom een mogelijke overname bespreken. Wanneer sprake is van een wederzijdse “klik” bepalen we samen de doelen en de voornemens. Vervolgens maken we een plan op maat en de bijbehorende overeenkomst waarin we onze afspraken vastleggen. In veel gevallen kunnen we al na een aantal weken aan de slag met onze samenwerking. Bij grotere overnames kan het zijn dat we een beknopt onderzoek moeten doen voordat we tot een overeenkomst kunnen komen.

Interesse?

Onze ruime ervaring met praktijkovernames ondersteunt u in het proces. Twijfelt u over de verkoop van uw praktijk? We informeren u graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen of te bellen naar 088-2240300.

We zien uit naar onze kennismaking.

Klinieken

Bekijk alle klinieken