De Huidkliniek Rotterdam

  • Ervaren huidtherapeuten en cosmetisch artsen
  • Korte wachttijden
  • Verzekerde zorg

Alle behandelingen

Adres en openingstijden

Westblaak 101
3012 KG Rotterdam

Maandag 08:30 - 21:00

Dinsdag 08:30 - 21:00

Woensdag 08:30 - 21:00

Donderdag 08:30 - 21:00

Vrijdag 08:30 - 17:30

Zaterdag 10:00 - 17:00

Zondag Gesloten

Plan een afspraak bij De Huidkliniek Rotterdam

Krijg uitgebreid behandel- en productadvies van onze huidtherapeuten en/of cosmetisch artsen.

Huidtherapie in Rotterdam

Tijdens een vrijblijvend consult bespreken we graag wat jouw behoeften zijn en waarom je De Huidkliniek bezoekt. Het is van belang voor ons om te begrijpen wat je verwachtingen zijn. Voel je vrij om al je vragen met ons te delen; we staan voor je klaar. Na het consult zullen we je persoonlijk advies geven, afgestemd op jouw situatie.

Behandelingen bij De Huidkliniek Rotterdam

Alle behandelingen

Huidtherapie en injectables in Rotterdam

Acnebehandeling in Rotterdam

Acne is een veelvoorkomende huidaandoening die verschillende vormen kan aannemen, van milde puistjes tot ernstige ontstekingen. Heb jij hier last van? Kom dan eens bij ons langs. Wij bieden effectieve behandelingen die helpen om acne onder controle te krijgen en de huid te verbeteren.

Injectables in Rotterdam

Injectables, zoals fillers of botulinetoxine worden geïnjecteerd in specifieke delen van het lichaam om verschillende cosmetische of medische doelen te bereiken. Deze procedures worden bij De Huidkliniek uitgevoerd door ervaren cosmetisch artsen, en kunnen een breed scala aan resultaten bieden, variërend van het verminderen van rimpels tot het herstellen van volume in bepaalde gebieden van het gezicht.

Laser ontharen in Rotterdam

Laser ontharen is een populaire behandeling die wordt ingezet om ongewenst lichaams- of gezichtshaar permanent te verminderen. Deze behandeling maakt gebruik van geconcentreerde lichtstralen om de haarzakjes te beschadigen, waardoor de haargroei wordt verminderd. Wanneer je last hebt van ingegroeide haren is laserontharing ook een hele goede oplossing.

Een van de voordelen van laserontharing is dat het geschikt is voor verschillende delen van het lichaam, waaronder de benen, bikinilijn, oksels, gezicht, rug en borst. Het kan ook worden gebruikt voor verschillende huidtypes, hoewel de effectiviteit en het aantal benodigde behandelingen kunnen variëren, afhankelijk van de haarkleur en huidskleur van de persoon.

Microneedling in Rotterdam

Microneedling is een innovatieve behandeling die wordt gebruikt om verschillende huidproblemen te behandelen en de algehele conditie van de huid te verbeteren. Bij deze behandeling maken we gebruik van de Dermapen, waarmee we minuscule gaatjes maken in de huid. Dit stimuleert de natuurlijke herstelprocessen van de huid en bevordert de productie van collageen en elastine, twee essentiële componenten die de huid stevig en elastisch houden.

Microneedling kan worden gebruikt om een scala aan huidindicaties te behandelen, waaronder fijne lijntjes en rimpels, (acne)littekens, grove poriën, pigmentatieproblemen, en algemene huidveroudering. Het kan ook worden gebruikt als onderdeel van een anti-aging routine om de huid te verjongen en te revitaliseren.

Peeling in Rotterdam

Middels een chemische peeling kunnen we de huid op verschillende manieren verbeteren. Deze procedure maakt gebruik van chemische oplossingen die op de huid worden aangebracht en helpen bij het verwijderen van dode huidcellen, het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het verminderen van pigmentvlekken en het verbeteren van de algehele huidteint.

Er zijn verschillende soorten chemische peelings, variërend van oppervlakkige tot diepe peelings, afhankelijk van de concentratie van de chemische oplossing en de diepte van de peeling. Oppervlakkige peelings gebruiken milde zuren zoals glycolzuur, salicylzuur of melkzuur en richten zich op de bovenste laag van de huid, waardoor een lichte exfoliatie ontstaat en de huid er frisser en stralender uitziet.

Bij ons in goede handen

Blogs

Alle blogs