Injectables: de ervaring van Sharin (52)
14-02-2024

Huidverjonging

Injectables: de ervaring van Sharin (52)

Sharin (52) kwam bij ons voor het verzachten van haar fronsrimpel en kraaienpootjes. Ze wilde graag een wat frissere blik. Ze vertelt ons over haar ervaring met botuline toxine in dit blog.

Wat voor behandelplan heeft de behandelaar voor jou opgesteld? Wat is er besproken?

Ik heb met Sarah (de cosmetisch arts) besproken om twee gebieden te behandelen: boven de wenkbrauwen en naast de ogen voor een wat frissere blik. Mijn doel was om er wat uitgeruster uit te zien en de plooien rondom mijn ogen iets te verminderen. Toen hebben we voorafgaand aan de behandeling foto’s gemaakt en na twee weken ben ik bij Sarah teruggekomen om samen het resultaat te bekijken en na-foto’s te maken. Door de foto’s te vergelijken kon ik goed zien wat het resultaat van de behandeling was.

De ervaring van Sharin

Wat waren je verwachtingen bij het starten van de behandeling(en) bij De Huidkliniek?

Ik had vooraf geen verwachtingen, ik ging er open in. Ik heb een botuline toxine behandeling wel lang uitgesteld, omdat ik bang was dat je het erg zou zien. Uiteindelijk ben ik door de arts gerustgesteld dat dit niet zou gebeuren.

Hoe heb je de behandeling ervaren?

Ik vond het heel prettig om samen met Sarah vooraf een gesprek te hebben over mijn wensen en over wat ik kon verwachten van de behandeling. Sarah was heel professioneel en vertelde me alles wat ik moest weten, van voor/nazorg, wat botuline toxine eigenlijk precies inhoudt en wat het uiteindelijke resultaat zou zijn. De behandeling zelf was vrijwel pijnloos en de prikken waren heel snel gezet. De behandeling zelf ging veel sneller dan verwacht.

De ervaring van Sharin met botuline toxine

Wat vind je van de resultaten tot dusver?

In eerste instantie had ik last van het feit dat ik mijn wenkbrauwen niet meer kon fronsen; ik heb nogal een expressief gezicht. Maar dit duurde ongeveer 3 weken en toen was ik aan dit gevoel gewend. Nu we 1,5 maand verder zijn, vind ik het resultaat echt prachtig! De rimpels naast mijn ogen zijn veel zachter, alsof er een soort filtertje overheen zit. Heel mooi, ik vind dat ik een frissere blik heb. Ik ben er echt heel blij mee!


Zou je de behandeling aanraden aan mensen in je eigen omgeving? 

Absoluut! Ik ben heel tevreden met het resultaat en waar ik bang voor was (een 'te strak' gezicht) is zeker niet aan de orde. Ik zou deze behandeling dus zeker aanraden aan iedereen die zijn of haar rimpeltjes wil verzachten. Een klein beetje kan voor jezelf een groot verschil maken. Ik vind zelf dat ik een frissere uitstraling heb gekregen. 

Voor na sharin

Contact 

Ben jij benieuwd wat onze cosmetisch artsen voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar: 088 224 03 00. Je kunt direct langskomen voor een behandeling of een uitgebreid consult inplannen. Je doet dit gemakkelijk via deze pagina. Tijdens een consult krijg je meer informatie over de behandeling en kijkt de cosmetisch arts samen met jou welke behandeling voor het beste resultaat zal zorgen.

Blogs

Alle blogs