Felice Skincare - onze eigen huidverzorgingslijn
14-02-2024

Huidverzorging

Felice Skincare - onze eigen huidverzorgingslijn

Felice Skincare staat voor huidverbetering door een integrale benadering bij huidproblematiek en als ondersteuning van huidtherapeutische en cosmetische behandelingen.

Felice Skincare is te koop via onze webshop en in de klinieken van De Huidkliniek. Heb je productadvies nodig? Kom dan gerust langs in een van de klinieken of stuur een WhatsApp naar 088 224 0300 en krijg online advies.

Felice Skincare is een complete lijn van cosmeceuticals

Onder de term cosmeceuticals valt huidverzorging met een extra dimensie aan (medische) werkstoffen. Deze medisch bewezen werkstoffen beschikken over een effectievere samenstelling dan basis cosmetica. Zo vind je in cosmeceuticals medische ingrediënten terug die in ‘gewone’ cosmetica niet gebruikt mogen worden. Cosmeceuticals zorgen ervoor dat je effectiever je huidkwaliteit kunt verbeteren.

5 meest voorkomende huidproblemen oplossen met Felice Skincare

Heb jij last van rimpels, pigmentacneroodheid of littekens? Felice Skincare heeft speciale sets ontwikkeld, waardoor we gericht deze huidproblemen kunnen verminderen.

Felice Skincare

HUIDPROBLEEM 1: RIMPELS
Felice Skincare heeft een professioneel retinol skincare programma ontwikkeld die uitstekend effect laat zien op korte en langere termijn. Een directe stevigheid op korte termijn en op langer termijn een egaal en zeer stevig huidresultaat. Daarnaast is de ingekapselde retinol in de Felice Skincare producten wetenschappelijk bewezen effectief bij huidverjonging en anti-ageing.

HUIDPROBLEEM 2: PIGMENT
Met een op maat gecreëerd protocol kan dit probleem zichtbaar veranderen. De huid zal met een skincare routine van Felice Skincare de extreme pigmentatie aanpakken en egaliseren. Pigmentvlekken worden zichtbaar zachter of verdwijnen, met een egale teint als resultaat. Wel is het belangrijk om je huid altijd te blijven beschermen met een goede UV-filter met UV-A UV-B en HEV. Dit zal ook in ieder skincare protocol worden geadviseerd.

HUIDPROBLEEM 3: ONZUIVERHEDEN EN ACNE
Helaas heb je om een huidprobleem op te lossen een integrale benadering nodig. Dat betekent dat een gezonde leefstijl, – voedingspatroon en een gedegen skincare routine – daarbij van belang zijn. Met een professioneel skincare product zal een huidprobleem zich sneller kunnen oplossen. Daarnaast zullen er geen risico’s ontstaan waarbij een verkeerd of te zwaar (thuis-)behandelingsprotocol (diepe) littekens kan veroorzaken. Felice Skincare heeft een professioneel acne skincare programma ontwikkeld dat een uitstekend effect laat zien op korte en langere termijn. Je ervaart directe vermindering van onzuiverheden en ontstekingen in de huid op korte termijn en op langer termijn een egaal en zeer glad huidresultaat.

HUIDPROBLEEM 4: ROODHEID
Felice Skincare heeft een roodheid protocol waarbij er met een dagelijkse skincare routine snel een zichtbaar resultaat en een sterkere huid kan worden verwacht. Rode vlekjes verdwijnen en het opvlammen van een rode kleur komt niet meer voor. Een weerbare huid zonder branderig huidgevoel.

HUIDPROBLEEM 5: LITTEKENS
Ook biedt onze Felice Skincare lijn een uitkomst voor het behandelen van onder andere chirurgische littekens, acnelittekens of littekens die zijn ontstaan nadat de huid is beschadigd. Onze producten bieden een effectieve oplossing om de wondgenezing en het herstel van de huid te bevorderen. Ook helpen de producten bij het aanpakken van de verkleuring door littekens en de huid weer te egaliseren.

Felice Facial

De beste manier om kennis te maken met onze effectieve huidverbeteringsproducten is door een Felice Facial (gezichtsbehandeling) in te plannen bij jouw favoriete behandelaar. Bij deze facial gebruiken we de producten van Felice Skinare. We starten altijd met een dieptereiniging, vervolgens exfoliëren, tonen en hydrateren we je huid en brengen tot slot een masker aan. Een facial reinigt de huid van onzuiverheden en geeft een boost, waardoor de huid weer gaat stralen. Boek hier direct jouw Felice Facial.

Felice Facial


Contact

Heb je vragen over Felice Skincare of ben je benieuwd wat de producten voor jouw huid kunnen betekenen? Kom langs en ervaar zelf de kracht van Felice Skincare. We helpen je graag met een op maat gemaakt
productadvies.

Altijd in de buurt

alle klinieken

Blogs

Alle blogs