Huidtherapeuten De Huidkliniek

HUIDTHERAPEUTEN DE HUIDKLINIEK

Wij werken uitsluitend met huidtherapeuten

Wij zijn trots op ons team! Sinds 2003 leiden wij onze huidtherapeuten langdurig op om je de beste zorg mogelijk te bieden.

TEAM

Op dit moment zijn er meer dan 50 huidtherapeuten werkzaam bij De Huidkliniek. Dit grote team zorgt ervoor dat onze kwaliteit hoog blijft. We overleggen casussen intern en vragen advies waar nodig.

WAT IS EEN HUIDTHERAPEUT?

Huidtherapie is een relatief nieuw beroep. Tot de jaren ’70 konden mensen met huidproblemen alleen bij een plastisch chirurg of een dermatoloog terecht. Door de kennis van diverse disciplines te combineren, is het beroep huidtherapie ontstaan. Een huidtherapeut behandelt patiënten met een huidziekte of een beschadigde huid. Huidtherapie is een beschermde titel, die is vastgelegd in de Wet beroepen in de individuele gezondheidszorg (BIG, artikel 34).

Alle huidtherapeuten van De Huidkliniek zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Wil je een afspraak maken? Dat kan hier. 

Maak een afspraak

voor een vrijblijvend persoonlijk consult

Huidtherapeuten De Huidkliniek

“Julia, welk moment als huidtherapeut bij De Huidkliniek is je het meest bijgebleven?”

Ik ontmoette een tijdje geleden een jonge transgender , die ik momenteel behandel voordat de transitie operatie zal plaatsvinden. Ik heb enorm veel bewondering gekregen voor deze cliënt en ben mij nog bewuster geworden van het feit dat het zó belangrijk is om jezelf te kunnen en mogen zijn.

Ik vind het mooi om mijn cliënten niet alleen te kunnen helpen met een behandeling, maar ook een luisterend oor te kunnen bieden. Ik ben dan ook erg blij met de samenwerking met de transgenderpoli van het VU omdat het mijn werk als huidtherapeut nog specialer en dankbaarder heeft gemaakt.

Huidtherapeuten De Huidkliniek
Huidtherapeuten De Huidkliniek
Huidtherapeuten De Huidkliniek
Huidtherapeuten De Huidkliniek
Derma2Care