Cosmetisch arts Myrthe

Meet our team

Cosmetisch arts Myrthe

"Het leukste aan mijn werk is dat ik bijdraag aan het verbeteren van het zelfvertrouwen en het welzijn van mijn cliënten. Daarnaast kan ik met mijn creativiteit en oog voor detail helpen om de uitstraling van mijn cliënten op een natuurlijke wijze te verbeteren en hun eigen schoonheid te benadrukken."

Over Drs. Myrthe Cleveringa

"Ik ben Myrthe Cleveringa en ik ben cosmetisch arts bij De Huidkliniek. Ik heb geneeskunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Alvorens mijn carrière hier ben ik een paar jaar werkzaam geweest binnen de chirurgie waar ik mijn kennis van de anatomie en mijn passie voor het verrichten van kleine chirurgische ingrepen heb kunnen ontwikkelen. Hierna heb ik ervaring opgedaan als cosmetisch arts bij een andere kliniek. 

Wat ik zo leuk vind aan mijn werk in de cosmetische geneeskunde, is dat ik bijdraag aan het verbeteren van het zelfvertrouwen en het welzijn van mijn cliënten. Daarnaast kan ik met mijn creativiteit en oog voor detail helpen om de uitstraling van mijn cliënten op een natuurlijke wijze te verbeteren en hun eigen schoonheid te benadrukken. Als cosmetisch arts vind ik het belangrijk om goed te luisteren naar de wens van mijn cliënt en samen tot een behandelplan te komen. Het motiveert mij enorm als ik mensen zelfverzekerd de behandelkamer uit zie lopen en als ik ze kan helpen hun schoonheid/uiterlijk op een natuurlijke manier te accentueren. 

Als je overweegt om een cosmetische behandeling te ondergaan, kun je vertrouwen op mijn expertise en persoonlijke aandacht."

BIG-nummer: 19929299801

Drs. Myrthe Cleveringa

Klinieken

Alle klinieken

Blogs