Cosmetisch arts Aicha

Meet our team

Cosmetisch arts Aicha

Drs. Aicha Zerrouki voert haartransplantaties en injectables behandelingen uit bij De Huidkliniek. De missie van Aicha Zerrouki is dat niemand meer voor een haartransplantatie uit hoeft te wijken naar het buitenland en dat er bij injectables behandelingen de natuurlijke schoonheid van cliënten benadrukt wordt.

Door de combinatie van een ongeëvenaard hoog kwaliteitsniveau, professionele zorg, een prachtig resultaat en betaalbare behandelingen zorgt zij ervoor dat een haartransplantatie en injectables behandelingen bij De Huidkliniek voor iedereen de juiste keuze is. 

Haartransplantaties
Drs. Aicha Zerrouki-Lobiyed heeft zich ontwikkeld tot een ware expert op het gebied van haaruitval. Drs. Aicha is medeauteur van de Nederlandse haartransplantatie richtlijnen en door haar lidmaatschap bij de ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery) kan zij de ontwikkelingen op het gebied van haaruitval op de voet te volgen en is zij altijd op de hoogte van de nieuwste innovaties op dit gebied. ⁣Haar missie is om ervoor te zorgen dat niemand meer voor een haartransplantatie hoeft uit te wijken naar het buitenland.

Injectables
Daarnaast heeft zij ruim 15 jaar ervaring als Esthetisch arts. Door de jaren heeft zij zich op dit gebied gespecialiseerd in injectables en huid- en haarverbetering. Met haar behandelingen probeert zij altijd zoveel mogelijk bij jouw natuurlijke uitstraling te blijven. Ze neemt graag de tijd om haar cliënten goed te adviseren en eerlijke verwachtingen te scheppen.

Drs. Zerrouki is lid van de NVVCC en is KNMG gecertificeerd.
BIG-nummer: 49921087701

Klinieken

Alle klinieken

Blogs

Alle blogs