Haartransplantatie

  • Natuurlijke haargroei
  • Eenmalige ingreep
  • Blijvend resultaat

Onze klinieken

Alles over de haartransplantatie

Heb je last van haaruitval, dun haar, kale plekken of diepe inhammen? Een haartransplantatie biedt dé oplossing om een volle bos haar (terug) te krijgen. Wij zorgen ervoor dat je weer vol zelfvertrouwen in de spiegel kijkt.

Boek een gratis en vrijblijvend consult door te bellen of WhatsAppen naar 088 22 40 300 of maak online een afspraak via de online boekingstool.

Wat is een haartransplantatie? 

Een haartransplantatie is een ingreep waarbij haarzakjes – ook wel grafts genoemd – verplaatst worden. Gezonde donorharen worden weggehaald uit de haarkrans achter op het hoofd en naar het behandelgebied getransplanteerd. Haren die in de haarkrans groeien zijn immuun tegen haaruitval. Hierdoor blijven ze ook op hun nieuwe plaats levenslang haar produceren. Er zijn verschillende manieren om haarzakjes te verplaatsen. Wij werken volgens de FUE-methode. Daarbij worden de haarzakjes één voor één uit het donor gebied gehaald en worden ook weer één voor één teruggeplaatst. Het grootste voordeel hiervan is dat er geen zichtbare littekens ontstaan.

Haartransplantatie


Haartransplantatie bij De Huidkliniek 

  • Levenslange groeigarantie op de getransplanteerde haren
  • Geen littekens
  • Zeer ervaren team van erkend cosmetische artsen en hair technicians
  • De veiligste en meest effectieve methode (FUE)
  • Korte wachtlijst

Afspraak maken? 

Vraag een vrijblijvend consult aan met één van onze artsen. Tijdens het consult zal je een persoonlijk advies krijgen. Alle benodigde informatie omtrent een haartransplantatie zal met je worden besproken. Ook stelt het consult je in de gelegenheid om al je vragen met de arts te bespreken. 

Neem contact met ons op door te bellen naar 088 224 0300 of vul het onderstaande contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Producten bij een haartransplantatie

Drs. Aicha Zerrouki

Geschreven door

Drs. Aicha Zerrouki

Cosmetisch arts KNMG

Altijd in de buurt

alle klinieken

Blogs

Alle blogs