Een onderkin heeft meestal niets met overgewicht te maken. Sporten of diëten helpt vaak niet tegen vetopslag en/of huidverslapping onder de kin of in de hals. Onze Halslift behandelingen wél, en dat zonder operatie en met minimale hersteltijd. Binnen 8 weken zie je het resultaat.

Ben je geïnteresseerd in een halslift?  Je kunt ons bereiken op: 088 224 03 00.

Vrijblijvend consult

met één van onze huidtherapeuten

Een strakke nek en kaaklijn: hoe gaat dit in zijn werk?

We kunnen de hals op twee manieren liften. Met vetbevriezing behandelen we de onderkin door het vet onder de kin gedurende 40 minuten te bevriezen. Per behandeling kun je tot wel 20% van de behandelde vetcellen verliezen.

Met een Tixel of laser behandeling verstrakken we de hals en kaaklijn. Hierbij wordt de natuurlijke huidvernieuwing gestimuleerd waardoor de huid verstrakt. De combinatie van vetbevriezing en de Tixel of laser zorgt ervoor dat de onderkin verdwijnt en de huid van de kaaklijn tot de hals verstrakt.

Wat zijn de kosten van een Halslift?

Halslift met vetbevriezing

 • Per behandeling: 419,-
 • Pakketkorting voor 4 behandelingen: 1342.-

Halslift met de Tixel of met laser

 • Per behandeling: 218,-
 • Pakketkorting voor 4 behandelingen: 698.-

Welk resultaat kan ik verwachten?

Na ongeveer een week is de huid na een tixel behandeling hersteld. Tot 6 maanden na de laatste behandeling is de productie van collageen- en elastinevezels nog actief waardoor de huid blijft verstrakken. Na deze 6 maanden stabiliseert het resultaat.

Het resultaat van de vetbevriezingsbehandeling is na 3 maanden te zien. In sommige gevallen is het al eerder zichtbaar, maar het optimale resultaat is na 3 maanden zichtbaar.

Halslift behandeling voor en na

halslift

Ervaring

“Mooi resultaat. Ik wilde niet dat er in mijn huid werd gesneden dus daarom koos ik voor deze combinatiebehandeling. Ik heb de Tixel 2x gedaan en vetbevriezing 3x. “

Contact

Als je benieuwd bent geworden of een halslift iets voor je is, ben je altijd welkom voor een vrijblijvend consult. Je kunt contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak door te bellen naar nummer: 088 224 03 00.

Wij bieden nog meer behandelingen aan

Naast het behandelen van de hals bieden wij nog meer behandelingen aan. Je kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht om je gezicht te laten ontharen middels laser, een peeling, microdermabrasie én het behandelen van couperose.

Veel gestelde vragen over een halslift

Wordt mijn behandeling vergoed?

Een halslift wordt niet vergoed. Je vindt al onze tarieven op deze pagina.

Hoe lang duurt de halslift behandeling?

Een vetbevriezingsbehandeling duurt 60 minuten en het behandelen van de hals met de Tixel ook 60 minuten. De behandelingen worden los van elkaar gedaan, dus je bent voor de combinatiebehandeling 2x 60 minuten kwijt. De kosten van de behandelingen vind je op onze tarievenpagina.

Is de halslift behandeling pijnlijk?

De behandeling Tixel behandeling is gevoelig maar goed vol te houden. De vetbevriezingsbehandeling wordt niet als pijnlijk ervaren.

Welke huidreactie kan ik verwachten?

Na de vetbevriezinsbehandeling is er geen huidreactie waarneembaar.

Na de behandeling met de tixel kan de huid rood zijn en kan er lichte zwelling ontstaan, deze huidreactie houdt enkele uren tot 1-2 dagen aan. Na 2-4 dagen kan de huid bruine, droge schilfering van miniscule stipjes in het rasterpatroon van de Tixel vertonen. Het genezen gaat gepaard met lichte schilfering, binnen 7 dagen is de huid volledig hersteld.

Indien gewenst mag de huid gecamoufleerd worden met de Lycogel Breathable Camouflage of Tint. Vraag je huidtherapeut om advies.

Welke huidverzorging moet ik gebruiken na de behandeling?

U kunt na de behandeling Lycogel op de huid aanbrengen. Dit is een camouflage crème die zorgt dat de huid sneller herstelt. Daarnaast is het fijn om na de behandeling Cicaplast te gebruiken van La Roche Posay. U kunt dit na de behandeling bij ons in de kliniek kopen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Na één behandeling is er al verbetering zichtbaar zijn. Gemiddeld adviseren wij de combinatiebehandeling 3 x te ondergaan voor het meest optimale resultaat.

Blogs

Pukkels tijdens je menstruatie vierkant

Pukkels tijdens je menstruatie? 5 tips

| Blog, Blog - Acne | No Comments
Pukkels tijdens je menstruatie? 5 tips Heb jij last van pukkels tijdens je menstruatie? Dat is niet gek, gemiddeld 40% van de vrouwen heeft last van pukkels die ontstaan door…

Derma2Care verandert haar naam in: De Huidkliniek

| Blog | No Comments
Derma2Care verandert haar naam in: De Huidkliniek Na 17 jaar Derma2Care gaan wij onze naam veranderen. Wij introduceren met trots onze nieuwe naam: De Huidkliniek. Dit voelt goed, we gaan…
5 tips om veilig te zonnen

5 tips om veilig te zonnen

| Blog | No Comments
5 tips om veilig te zonnen Het is niet meer zo hip als vroeger om vol in de zon te gaan bakken voor een bruine teint. Daar zijn wij als…

Plan een vrijblijvend consult!

  AFSPRAAK MAKEN  Geen voorkeurMaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag


  Ik wil graag de huidkliniek nieuwsbrief ontvangen

  Ik geef toestemming voor het verwerken van mijn gegevens*
  Derma2Care