Fillers

Voor een jonger en frisser uiterlijk

Learn More

  • Natuurlijk resultaat 
  • Voel je weer zelfverzekerd over je uiterlijk
  • Uitgevoerd door ervaren cosmetisch artsen 

Fillerbehandeling

Fillers zijn injectables en deze zetten we in voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, volumeherstel in de wangen, het verbeteren van gezichtscontouren zoals de kaaklijn, het liften van de jukbeenderen en het opvullen van de lippen of bij het corrigeren van de kin. Wij werken met Belotero en Radiesse fillers. 

Ben je benieuwd wat onze cosmetisch artsen voor jou kunnen betekenen? Je bent altijd welkom om langs te komen voor een consult. 

Fillerbehandelingen

Lipfillers zijn een effectieve manier om de volheid, vorm en symmetrie van je lippen te verbeteren. Met een juiste voorbereiding en een ervaren arts kun je genieten van prachtige, natuurlijke resultaten. 

Waarom kiezen mensen voor lipfillers?

  • Volume in de lippen: een van de voornaamste redenen voor lipfillers is de wens voor vollere lippen. 
  • Definitie en vorm van de lippen: fillers kunnen helpen bij het definiëren van de randen van de lippen, zoals de cupidoboog, waardoor de lippen een beter gedefinieerde vorm krijgen.
  • Symmetrie: asymmetrische lippen kunnen worden gecorrigeerd met fillers om een meer evenwichtige en harmonieuze uitstraling te creëren.
De resultaten van lipfillers zijn vrijwel onmiddellijk zichtbaar, maar de uiteindelijke resultaten zijn beter te beoordelen na een paar dagen, wanneer de zwelling is afgenomen. De meeste fillers houden tussen de 6 en 12 maanden, afhankelijk van het type filler en de snelheid waarmee je lichaam de substantie afbreekt. 

lipfiller voor na

Boek een consult met de cosmetisch arts

We geven je graag uitgebreid advies.

Injectables bij De Huidkliniek

Injectables worden bij ons uitgevoerd door ervaren cosmetisch artsen, waarbij altijd de nadruk ligt op het behouden van natuurlijke schoonheid. Op deze pagina lees je meer over injectables. 

Je kunt voor injectables terecht in onze klinieken in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Haarlem, Heemstede, Zwolle, Arnhem, Den Bosch en Tilburg.

Blogs