Flexpool voor ervaren huidtherapeuten

Over ons

Flexpool voor ervaren huidtherapeuten

Ben jij een ervaren huidtherapeut of huidspecialist en lijkt het je wat om af en toe in te vallen of een dag te behandelen? Meld je dan aan voor De Huidkliniek Flexpool.

Functieomschrijving

De Huidkliniek groeit snel en is doorlopend op zoek naar nieuwe huidtherapeuten en huidspecialisten om het team verder uit te bouwen. De 19 klinieken van De Huidkliniek zijn verspreid over heel Nederland. Met De Huidkliniek voor Etos biedt De Huidkliniek ook behandelingen en productadvies in een groeiend aantal Etos-vestigingen.

Ben jij een ervaren huidtherapeut of huidspecialist, maar niet meer dagelijks actief in het vak? Dan is De Huidkliniek Flexpool misschien iets voor jou. Wij bieden je de mogelijkheid om periodiek of op momenten wanneer je beschikbaar bent bij De Huidkliniek cliënten te behandelen. Dat kan op een vaste locatie of op verschillende De Huidkliniek of De Huidkliniek voor Etos-locaties in het land. Net wat jou het beste uitkomt!

Focus op de cliënt

Als huidtherapeut of huidspecialist focus jij je volledig op de natuurlijke schoonheid van je cliënt. Je helpt cliënten vol enthousiasme om hun wens te vervullen en hen het zelfvertrouwen terug te geven. Met ons enorme behandelaanbod en de beste licht- en laserapparatuur kun je de hoogst mogelijke resultaten behalen.

Zo werkt het

- Meld je aan bij De Huidkliniek met je cv en je AGB-code;
- Na een kennismaking sluiten we een zogenaamd nul uren overeenkomst en nemen we je op in onze Flexpool;
- Als er een dag beschikbaar komt die voldoet aan jouw profiel en beschikbaarheid nemen we uiterlijk 24 uur van tevoren contact met je op;
- Als je beschikbaar bent dan plannen we je in en behandel je een dag in een van onze klinieken.

What's in it for you?

- Je houdt je vakkennis en accreditatie in stand;
- Je behandelt wanneer het jou uitkomt;
- Je krijgt beloond tegen een aantrekkelijk uurtarief;
- Je leert leuke, gedreven vakgenoten kennen waarbij je altijd terecht kunt;
- Je kunt tegen aantrekkelijke voorwaarden zelf behandelingen en producten afnemen;
- Persoonlijke aandacht;
- Je werkt met de beste apparatuur;
- Elk jaar verschillende team activiteiten, zoals de Academy dagen, teamuitjes en het jaarlijkse kerstdiner.

Enthousiast?

Lijkt het je wat en heb je interesse in De Huidkliniek Flexpool? Meld je dan aan via hrm@dehuidkliniek.nl of vul onderstaand contactformulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Klinieken

Bekijk alle klinieken