De Huidkliniek Arnhem

  • Ervaren huidtherapeuten en cosmetisch artsen
  • Korte wachttijden
  • Verzekerde zorg

Alle behandelingen

Adres en openingstijden

Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 2
6828 BS Arnhem

Maandag 08:30 - 17:30

Dinsdag 09:00 - 17:30

Woensdag 09:00 - 17:30

Donderdag 08:30 - 17:30

Vrijdag 09:00 - 17:30

Zaterdag 10:00 - 17:00

Zondag Gesloten

Plan een afspraak bij De Huidkliniek Arnhem

Krijg uitgebreid behandel- en productadvies van onze huidtherapeuten en/of cosmetisch artsen.

De Huidkliniek Arnhem

Tijdens een vrijblijvend consult bespreken we graag wat jouw behoeften zijn en waarom je De Huidkliniek bezoekt. Het is van belang voor ons om te begrijpen wat je verwachtingen zijn. Voel je vrij om al je vragen met ons te delen; we helpen je graag! Na het consult zullen we je persoonlijk advies geven, afgestemd op jouw situatie

Behandelingen in Arnhem

Alle behandelingen

Behandelingen in Arnhem 

Acnebehandeling in Arnhem 

In Arnhem bieden wij verschillende acnebehandelingen aan, zoals een dieptereiniging of een chemische peeling. Zo helpen we je om puistjes en onzuiverheden te verminderen, zodat jij weer volop kunt genieten van een egale huid. 

Injectables in Arnhem 

In Arnhem kun je ook terecht voor injectables zoals botuline toxine of fillers bij een van onze ervaren cosmetisch artsen. Hiermee behandelen we fijne lijntjes, rimpels of volumeverlies in de huid. Je bent altijd welkom om langs te komen voor een vrijblijvend consult. 

Laser ontharen in Arnhem 

Met behulp van de nieuwste laserapparatuur kunnen we ongewenste haargroei effectief en langdurig verminderen op verschillende delen van het lichaam, zoals benen, armen, bikinilijn, gezicht en meer. 

Laserontharing is een effectieve methode die gebruikmaakt van geconcentreerde lichtenergie om de haarzakjes selectief te verwarmen, waardoor de haargroei wordt geremd. Onze ervaren huidtherapeuten zorgen voor een gepersonaliseerd behandelplan dat is afgestemd op jouw huid- en haartype.

Peeling in Arnhem 

Met een chemische peeling kunnen we verschillende huidindicaties aanpakken, zoals fijne lijntjes, een doffe huid, roodheid, pigmentvlekken en acnelittekens. Wij bieden veel verschillende chemische peelings voor verschillende doeleinden. 

Veel gestelde vragen

Lees hier de meest gestelde vragen over De Huidkliniek Arnhem
Op welk telefoonnummer kan ik De Huidkliniek Arnhem bereiken?

Je kunt ons telefonisch bereiken op 088 224 0300.

Is de kliniek makkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer?

Zeker. Met de auto kun je gemakkelijk de kliniek bereiken via de A12, A325 of A50 richting Arnhem. 

Parkeren kan in de omliggende straten. In het centrum van Arnhem zijn ook verschillende parkeergarages beschikbaar, zoals Parking Garage Velperpoort of Musisgarage.

Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf station Arnhem Centraal kun je gemakkelijk overstappen op andere vormen van openbaar vervoer, zoals bus 33, 29 of 60 of je kunt een kwartier lopen naar de kliniek. 

Blogs

Alle blogs