De Huidkliniek Amsterdam West

  • Ervaren huidtherapeuten
  • Korte wachttijden
  • Verzekerde zorg

Alle behandelingen

Adres en openingstijden

Kinkerstraat 11
1053 DB Amsterdam

Maandag 08:30 - 21:00

Dinsdag 08:30 - 21:00

Woensdag 08:30 - 21:00

Donderdag 08:30 - 21:00

Vrijdag 08:30 - 17:30

Zaterdag 10:00 - 17:00

Plan een afspraak bij De Huidkliniek in Amsterdam-West

Krijg uitgebreid behandel- en productadvies van onze huidtherapeuten.

De Huidkliniek Amsterdam-West

Tijdens een vrijblijvend consult bespreken we graag wat jouw behoeften zijn en waarom je De Huidkliniek bezoekt. Het is van belang voor ons om te begrijpen wat je verwachtingen zijn. Voel je vrij om al je vragen met ons te delen; we helpen je graag! Na het consult zullen we je persoonlijk advies geven, afgestemd op jouw situatie.

Behandelingen in Amsterdam-West

Alle behandelingen

Bij ons in goede handen

Veel gestelde vragen

Lees hier de meest gestelde vragen over De Huidkliniek Amsterdam-West
Op welk telefoonnummer kan ik De Huidkliniek Amsterdam-West bereiken?

Je kunt ons telefonisch bereiken op 088 224 0300.

Is de kliniek makkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer?

De Kinkerstraat, gelegen in het westelijke deel van Amsterdam, is toegankelijk via verschillende routes, afhankelijk van je vertrekpunt. Bijvoorbeeld, als je vanuit het centrum met de auto komt, kun je via de Rozengracht of de Overtoom naar de Kinkerstraat rijden.
Voor parkeren op straat kun je betalende parkeerplaatsen vinden in de straten rondom de Kinkerstraat. Ook zijn er parkeergarages in de buurt, zoals de Q-Park Europarking aan de Marnixstraat en de Q-Park Bos en Lommer aan de Leeuwendalersweg.

Als je van buiten Amsterdam komt, overweeg dan te parkeren bij een P+R-locatie aan de rand van de stad en vervolgens met het openbaar vervoer naar de Kinkerstraat te reizen.

Voor reizen met het openbaar vervoer bieden tramlijnen 7 en 17 verbindingen vanuit verschillende delen van de stad naar de Kinkerstraat. Bijvoorbeeld, tram 7 vanaf het Centraal Station en tram 17 vanaf het Amstelstation. Daarnaast zijn er buslijnen 15, 18 en 283, afhankelijk van je vertrekpunt, die je naar de Kinkerstraat kunnen brengen.

Hoewel er geen metrostation direct bij de Kinkerstraat is, kun je de metro nemen naar nabijgelegen stations zoals station De Clercqstraat (metrolijn 3 en 12) of station Jan van Galenstraat (metrolijn 50 en 51), en vervolgens overstappen op tramlijnen of bussen naar de Kinkerstraat.

Is De Huidkliniek Amsterdam-West rolstoeltoegankelijk?

De kliniek in de Kinkerstraat is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. We beschikken over een oprijplank om het gemakkelijk te maken voor mensen die een rolstoel gebruiken om toegang te krijgen tot onze kliniek.

Blogs

Alle blogs