acne

Een dieptereiniging zorgt ervoor dat de aanwezige onzuiverheden zoals puistjes, mee-eters en gerstekorrels handmatig worden geledigd. Door de ophopingen van talg te verwijderen, wordt voorkomen dat de huid hier gaat ontsteken. Deze behandeling wordt veel ingezet in combinatie met een peeling.

U bent welkom voor een vrijblijvend consult bij een van onze professionele huidtherapeuten.

Hoe gaat de dieptereiniging behandeling in zijn werk?

Welk resultaat kan ik verwachten?

Direct na de behandeling zal u een zichtbare vermindering van de onzuiverheden in het behandelgebied waarnemen. Om ervoor te zorgen dat onzuiverheden en/of ontstekingen zich minder snel opnieuw zullen ontwikkelen, adviseert De Huidkliniek bij deze behandeling te combineren met een peeling. Daarnaast wordt het gebruik van de juiste producten thuis geadviseerd voor een optimaal resultaat.

Naast de behandelingen en goede huidverzorging thuis, is het belangrijk om bij ernstige vormen van acne uw kussensloop met regelmaat te verschonen, maar ook het eten en drinken van zuivel en suikers te beperken.

Welke huidreactie kan ik verwachten?

Na de behandeling kan de huid rood zijn. Dit houdt enkele uren tot 1-2 dagen aan. Na de behandeling kan er een lichte zwelling van de huid zichtbaar zijn. Indien gewenst mag de huid gecamoufleerd worden met de Lycogel Breathable Camouflage of Tint. Vraag uw Huidtherapeut om advies.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Een vervolgbehandeling is mogelijk na 1 tot 2 weken. Het regelmatig ondergaan en onderhouden van de acnebehandelingen is noodzakelijk voor een optimaal resultaat en het behoud hiervan. Het exacte aantal benodigde behandelingen is daarom niet in te schatten.

Welk huidprobleem wordt er met een dieptereiniging behandeld?

Acne

Button KIEZEN

Acne, ook wel bekend als jeugdpuistjes, is een aandoening van de talgklieren. De huid bevat op elke vierkante centimeter ongeveer vijftien talgklieren, die ervoor zorgen dat de huid soepel blijft.

Huid
onregelmatigheden

Button KIEZEN

Naarmate we ouder worden ontstaan er vaak ontsierende onregelmatigheden op onze huid, zoals steelwratjes en goedaardige verhevenheden. Maar ook als we jong zijn, kunnen er onregelmatigheden zoals gerstekorrels voorkomen.

Blogs

Derma2Care verandert haar naam in: De Huidkliniek

| Blog | No Comments
Derma2Care verandert haar naam in: De Huidkliniek Na 17 jaar Derma2Care gaan wij onze naam veranderen. Wij introduceren met trots onze nieuwe naam: De Huidkliniek. Dit voelt goed, we gaan…
Laserbehandelingen tijdens de zomer, veilig of niet vierkant

Laserbehandelingen tijdens de zomer, veilig of niet?

| Blog, Blog - Laser | No Comments
Laserbehandelingen tijdens de zomer, veilig of niet? Zo rond het voorjaar als de zon weer begint te schijnen, krijgen wij als huidtherapeuten regelmatig dezelfde vraag gesteld: “Is het veilig om…
tixel

10 meest gestelde vragen over de Tixel behandeling

| Blog | No Comments
10 meest gestelde vragen over de Tixel behandeling! De Tixel behandeling is een relatief nieuwe behandeling en op dit moment erg populair bij mannen en vrouwen die de huid op…
Derma2Care