tixel

Veel mensen zijn geïnteresseerd in een ooglift maar vinden het idee dat er gesneden wordt in de huid niet fijn. Voor deze groep mensen is een behandeling met de Tixel de juiste keuze. Met de Tixel behandeling krijg je namelijk een ooglidcorrectie zonder in de huid te snijden.

Deze winter introduren wij onze huidverjongende winterpakketten! Je krijgt deze winter 4 Ooglift behandelingen voor 499,- Hiermee krijg je 105,- pakketkorting.

Ben je geïnteresseerd in een ooglift met de Tixel? De behandeling is voor elk huidtype geschikt dus je bent welkom voor een vrijblijvend consult en indien gewenst direct voor een eerste behandeling. Je kunt ons bereiken op: 088 224 03 00.

Vrijblijvend consult

met één van onze huidtherapeuten

Ooglift met de Tixel

Er wordt met de Tixel gebruikt gemaakt van thermomeganische ablatieve (TMA), hierdoor wordt de huid een fractie van een seconde verhit. Door middel van deze warmte wordt de huid op gecontroleerde manier ‘verwond’, deze verwonding bestaat uit minuscule, steriele gaatjes in de huid.

De genezing van deze gaatjes zal verlopen via het natuurlijke wondgenezingsproces, er worden collageen- en elastinevezels geproduceerd en geherstructureerd, hierdoor verbetert de algehele huidconditie. De huid zal verstrakken en verstevigen, de huidstructuur verbetert en fijne lijntjes worden geminimaliseerd.

Welk resultaat kan ik verwachten?

Na ongeveer een week is de huid hersteld. De Tixel verbetert fijne lijntjes, huidverslapping en kraaienpootjes. Deze behandeling is perfect voor een ooglidcorrectie zonder snijden.

Tot 6 maanden na de laatste behandeling is de productie van collageen- en elastinevezels nog actief waardoor de huid blijft verbeteren. Na deze 6 maanden stabiliseert het resultaat. Wij adviseren onderhoudsmatig behandeling te ondergaan om het resultaat van de behandelingen te onderhouden.

Wat is het verschil tussen een ooglift en een ooglidcorrectie?

Huidreactie na een ooglift

Wat is het verschil tussen een ooglift en een ooglidcorrectie?

Wat zijn de kosten van een Ooglift?

Boven en onderoogleden 

  • Per behandeling: 151,-
  • Pakketkorting: 4x voor 499,-. Hiermee krijg je 105,- korting.

Boven of onderoogleden

  • Per behandeling: 91,-
  • Pakketkorting: 4x voor 299,-. Hiermee krijg je 65,- korting.

Ervaring

“Fantastisch!” Ik ben zo blij dat ik eindelijk de stap heb gezet om iets aan mijn oogleden te doen. Ik heb een gevoelige huid waardoor ik weinig behandelingen durf te ondergaan, laat staan dat ze in mijn huid gaan snijden. Voor mij werkt deze methode perfect.”

Contact

Als je benieuwd bent geworden of een ooglidcorrectie zonder snijden (met de Tixel) iets voor je is, ben je altijd welkom voor een vrijblijvend consult. Je kunt contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak door te bellen naar nummer: 088 224 03 00.

Tijdens een vrijblijvend consult krijg je meer informatie over de behandeling, een huidscan om precies te kunnen beoordelen hoe wij je huid het beste kunnen behandelen en advies over huidverzorging.

Wij bieden nog meer behandelingen aan

Naast het behandelen van de oogleden bieden wij nog meer behandelingen aan. Je kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht om je gezicht te laten ontharen middels laser, een peeling, microdermabrasie én het behandelen van couperose.

Veel gestelde vragen over een ooglidcorrectie zonder snijden

Wordt mijn behandeling vergoed?

Een ooglidcorrectie met de Tixel wordt niet vergoed. Je vindt al onze tarieven op deze pagina.

Hoe lang duurt de Tixel behandeling?

Als je de boven en onder oogleden laat behandelen ben je ongeveer een half uur onder behandeling. De kosten van de behandelingen vind je op onze tarievenpagina.

Is de Tixel behandeling pijnlijk?

De behandeling is gevoelig maar goed vol te houden. Omdat de behandeling ongeveer een half uur duurt is het voor iedereen goed vol te houden.

Welke huidreactie kan ik verwachten?

Na de behandeling is de behandelde huid rood en kan er lichte zwelling ontstaan, deze huidreactie houdt enkele uren tot 1-2 dagen aan. Na 2-4 dagen kan de huid bruine, droge schilfering van miniscule stipjes in het rasterpatroon van de Tixel vertonen. Het genezen gaat gepaard met lichte schilfering, binnen 7 dagen is de huid volledig hersteld.

Indien gewenst mag de huid gecamoufleerd worden met de Lycogel Breathable Camouflage of Tint. Vraag je huidtherapeut om advies.

Welke huidverzorging moet ik gebruiken na de behandeling?

U kunt na de behandeling Lycogel op de huid aanbrengen. Dit is een camouflage crème die zorgt dat de huid sneller herstelt. Daarnaast is het fijn om na de behandeling Cicaplast te gebruiken van La Roche Posay. U kunt dit na de behandeling bij ons in de kliniek kopen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Na één behandeling is er al verbetering zichtbaar zijn. Gemiddeld adviseren wij 3 tot 4 behandelingen voor het meest optimale resultaat.

Worden met de ooglidcorrectie ook de kraaienpootjes meegenomen?

Jazeker. We werken ruim rondom de ogen waardoor de fijne lijntjes rondom de ogen, waar de kraaienpootjes ook bij horen, ook worden meegenomen.

Blogs

beautyweetjes

Maak tijdens het kerstdiner de blits met deze 10 beautyweetjes!

| Blog | No Comments
MAAK TIJDENS HET KERSTDINER DE BLITS MET DEZE 10 BEAUTYWEETJES! Wij als huidtherapeuten zijn regelmatig een vraagbaak voor familie en vrienden tijdens verjaardagen, feestjes of het kerstdiner. Als ter sprake…
wallen

5 tips om je wallen en donkere kringen weg te werken!

| Blog | No Comments
5 tips om je wallen en donkere kringen weg te werken! "Gaat het wel goed met je?" "Heb je lekker geslapen?" Vragen waar mensen met wallen letterlijk moe van worden.…
droge handen

Hoe voorkom ik droge handen?

| Blog | No Comments
Hoe voorkom ik droge handen? U wast uw handen nu waarschijnlijk vaker dan u gewend bent. Heel goed, want dit is heel belangrijk om de verspreiding van het coronavirus tegen…
Derma2Care