Verschillende soorten fillers

Injectables

Verschillende soorten fillers

Wat is precies het verschil tussen Belotero fillers en Radiesse fillers? Wij vertellen het je in dit blog!

Bij De Huidkliniek werken we met twee verschillende soorten fillers. In de eerste plaats zijn er hyaluronzuur fillers. Deze bestaan uit de lichaamseigen stof hyaluronzuur, zijn volumeverhogend en vochtinbrengend. Aangezien dit een lichaamseigen stof is, is dit een relatief veilige en goed werkende behandelmethode voor het opvullen van rimpels. Wij werken hierbij met Boletero fillers. 

Daarnaast zijn er ook fillers die de aanmaak van collageen in de huid stimuleren. Hierbij werken wij met Radiesse fillers. Omdat deze behandelingen minimaal invasief zijn, kunnen deze ook gemakkelijk gecombineerd worden met andere gezicht fillers of andere ingrepen.

Wat is Belotero?

Belotero bestaat uit een kwalitatief en uitgebreid fillerassortiment voor het behandelen van rimpels, het herstellen van volume in het gezicht en het rehydrateren van de huid. Het Belotero fillerassortiment is gebaseerd op hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een volumeverhogende en vochtinbrengende stof die van nature ook in de huid voorkomt, waardoor het een natuurlijke keuze is bij het tegengaan van lijntjes en rimpels.

Belotero wordt gelijkmatig door het eigen huidweefsel opgenomen. Het versterkt op subtiele wijze de gezichtscontouren voor meer zelfvertrouwen. Het geeft een stralend uiterlijk dankzij de hydraterende eigenschappen. Het resultaat houdt tussen de 9 en 18 maanden aan. De fillers hebben een goed veiligheidsprofiel en worden uitstekend verdragen. Belotero bevat lidocaïne, een verdovende stof die de behandeling van gevoelige zones aangenamer en nagenoeg pijnloos maakt. Na de behandeling kun je je alledaagse bezigheden meteen hervatten.

Wat is Radiesse?

Radiesse is een dermale filler die diepe rimpels en plooien vermindert en de aanmaak van collageen door de huid extra stimuleert. Zodoende kan deze filler de huid liften en herstellen met een minimaal invasieve behandeling. Je natuurlijke schoonheid komt weer volledig tot haar recht.

De voordelen van Radiesse:
  • Onmiddellijk volume herstel
  • Stimuleert de aanmaak van collageen
  • Hoog veiligheidsprofiel
  • Natuurlijke resultaten

Contact

Ben je benieuwd wat wij voor jouw huid kunnen betekenen of heb je meer vragen over fillers? Neem dan contact met ons op door te bellen naar: 088 224 03 00. Je kunt direct langskomen voor een behandeling of een uitgebreid consult inplannen. Je doet dit gemakkelijk via onze online bookingstool. Tijdens een consult krijg je meer informatie over behandelingen en kijken we samen met jou welke behandeling voor het beste resultaat zal zorgen. Ook geven we je advies over huidverzorging.

Wij bieden nog meer behandelingen aan

Wij behandelen ook huidindicaties, zoals: acnelittekens, beenvaatjesen striae. We zijn gespecialiseerd in laserbehandelingen, waarbij natuurlijk schoonheid altijd het einddoel is.
Shila

Geschreven door

Shila

Afgestudeerd HBO Huidtherapie
BIG geregistreerd

Blogs