• Effectief tegen pigment en roodheid
  • Veilige methode 
  • Snelle behandeling door brede behandelkop 

Alles over de IPL behandeling

IPL behandeling voor een egaal gezicht

Heb je last van pigmentvlekken of roodheid in je gezicht of op je lichaam? Met IPL (Intense Pulsed Light) kunnen we verschillende huidindicaties effectief behandelen. 

IPL bij pigmentvlekken

Pigment is een kleurstof die ook wel melanine wordt genoemd. Het geeft kleur aan je haren, de iris van je oog en je huid. Tegenwoordig worden pigmentvlekken ook wel gezien als de nieuwe rimpels, steeds meer mensen ervaren dit als huidveroudering. We kunnen pigmentvlekken makkelijk en veilig behandelen met een IPL-behandeling. Na een pigmentbehandeling zal het pigment eerst donkerder kleuren en daarna verminderen. 

IPL bij roodheid

Roodheid, ook wel erytheem genoemd, is iets waar we allemaal wel eens mee te maken krijgen. Rode wangetjes worden vaak beschouwd als een teken van gezondheid. Maar roodheid kan ook vormen aannemen waar we vaak niet zo blij mee zijn, zoals couperose of rosacea. Een IPL-behandeling kan hiervoor een uitkomst zijn.

Ook voor het verminderen van striae (door spanning gescheurde onderhuidse bindweefsel) behandelen we middels IPL.

IPL

Afspraak maken

Benieuwd of IPL iets voor jou is? Plan een vrijblijvend consult met een van onze huidtherapeuten en krijg uitgebreid advies.

Voor het behandelen van

Huidverzorging

Dominique

“Ik ben onwijs blij met de IPL behandeling tegen rosacea. Na slechts 1 sessie merkte ik al dat de roodheid aanzienlijk minder was geworden. De deskundige en vriendelijke medewerkers zorgden voor een comfortabele sessie en mijn huid voelt nu ongelofelijk glad. Ik kan deze behandeling niet genoeg aanbevelen!”

Juliëtte

Geschreven door

Juliëtte

Afgestudeerd HBO Huidtherapie
BIG geregistreerd

Altijd in de buurt

alle klinieken

Blogs

Alle blogs