Cosmetisch arts Anke

Meet our team

Cosmetisch arts Anke

“Het is mijn doel om mensen te begeleiden bij het gracieus ouder worden; jezelf blijven met een beetje hulp van botuline toxine en fillers. Ouder worden is een natuurlijk proces en wat lijntjes horen er op een bepaalde leeftijd natuurlijk wel bij, maar de vitaliteit in het gezicht willen we vasthouden. Zodat je jezelf in de spiegel ziet zoals je je voelt. De aandacht moet altijd uitgaan naar de ogen. Je moet blij kunnen zijn als je in de spiegel kijkt en vol zelfvertrouwen in het leven kunnen staan, of je nu 25 of 80 bent!”

Anke heeft na haar afstuderen als arts in 2006 drie jaar wetenschappelijk onderzoek gedaan en daarna als medisch specialist op verschillende afdelingen in het ziekenhuis ervaring op gedaan. In 2017 besloot ze zich toe te leggen op de cosmetische geneeskunde, waarbij ze haar passie voor schoonheid en praktische vaardigheden goed kan combineren.

Dokter Anke Hoogers-Leufkens neemt tijdens haar consult uitgebreid de tijd om de wensen van haar cliënt te bespreken. Haar streven is altijd om met de behandeling een mooi natuurlijk resultaat te bereiken, zodat jij als cliënt weer de beste versie van jezelf bent!

Toehorend lid NVCG,BIG: 29065503901