Huidtherapeut Elles

Meet our team

Huidtherapeut Elles

"Niets is zo mooi als een cliënt helpen naar een stralendere huid. Het zorgt ervoor dat ze weer lekkerder in hun vel zitten en zich zekerder voelen."

"Hi! Ik ben Elles en met veel plezier werkzaam bij De Huidkliniek. Je vindt mij op de locaties Amsterdam-West én Bussum. Het mooiste aan huidtherapeut zijn vind ik dat je echt iets kan betekenen voor iemands huidprobleem of huidwens. Niets is zo mooi als een cliënt helpen naar een stralendere huid. Het zorgt ervoor dat ze weer lekkerder in hun vel zitten en zich zekerder voelen. Als huidtherapeut voer je enorm veel verschillende behandelingen uit, hierdoor is geen dag hetzelfde. 

Mijn werkdagen zijn gevuld van laserbehandelingen en acnebehandelingen tot aan het verwijderen van huidonregelmatigheden. Veel afwisseling dus, wat het juist zo leuk maakt! Maar wat ik het allerleukst vind? Een prachtig resultaat behalen. Dat pad naar het gewenste resultaat bewandel je samen met je client. Je kijkt samen naar wat het beste is voor de huid en je bouwt een speciale band op. Mijn dag is geslaagd als ik een mooi resultaat behaald heb en mijn cliënten tevreden de deur uit gaan. Daar word ik als huidtherapeut erg enthousiast van. Zo ga ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk om steeds meer cliënten van een stralende huid te voorzien. Hopelijk tot snel bij De Huidkliniek!"

Klinieken

Alle klinieken

Blogs