Cosmetisch arts KNMG Sarah

Meet our team

Cosmetisch arts KNMG Sarah

“De waardering van cliënten is het mooiste van dit vak. Een behandeling kan klein of groot zijn, het belangrijkste is dat de cliënt in de spiegel kijkt en denkt: yes!"

Over Drs. Sarah van de Klundert

Voordat Drs. Sarah van de Klundert geneeskunde ging studeren woonde zij zes jaar in Australië waar ze Psychologie en Banking Finance studeerde. Zij rondde haar psychologie bachelor af met een honours scriptie waarin zij de esthetische voorkeuren van de mens onderzocht. Nadat zij deze twee studies succesvol beëindigde, verhuisde ze terug naar Amsterdam om haar langgekoesterde droom om arts te worden te verwezenlijken. In 2016 studeerde zij af aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Nadien heeft zij ruimschoots ervaring opgedaan in de vakgebieden heelkunde, cardiologie en intensive care.

Haar fascinatie voor de esthetiek heeft zij in april 2023 bestempeld door de opleiding cosmetische geneeskunde KNMG met succes af te ronden. Haar ervaring zowel binnen de geneeskunde als daarbuiten maken drs. van de Klundert een breed georiënteerd arts.

Haar doel is om de wens van de cliënt te vertalen naar een behandelplan wat haalbaar en veilig is. Eerlijkheid en openheid staan daarbij hoog in het vaandel.

Wat vind je het leukste aan je werk?
"De waardering van patiënten is het mooiste van dit vak, een behandeling kan klein of groot zijn, het belangrijkste is dat de patiënt in de spiegel kijkt en denkt: yes!"

Wat is je mooiste ervaring als arts?
"Ik heb ooit iemand behandeld die graag wilde dat haar lip op een natuurlijke manier wat voller zou zijn. Eigenlijk ging het haar erom dat haar lippenstift mooi op haar lip bleef zitten en dat ze de lijn niet buiten haar natuurlijke lip hoefde te tekenen. Ik heb haar lip toen heel subtiel behandeld en ze was ontzettend blij met het resultaat. Ze vertelde dat haar rode lippenstift weer super mooi zat. Ook wilde ze weer op foto’s wat mooi was om te horen. Het feit dat iemand zich zelfverzekerder voelt en dat ik daarbij heb bijgedragen geeft veel waardering."

Drs. van de Klundert is lid van de NVCG en is KNMG gecertificeerd.
BIG-nummer: 49921087701

Sarah van de Klundert

Klinieken

Alle klinieken

Blogs