Permanente make-up

  • Mooie, vollere wenkbrauwen waar je geen omkijken naar hebt
  • Op een natuurlijke manier meer expressie in je gezicht 
  • Ook geschikt voor een gevoelige huid

Alles over permanente make-up

Ontdek de schoonheid van permanente make-up (PMU)

Permanente make-up (PMU) is het zorgvuldig aanbrengen van pigment onder het huidoppervlak, een procedure die vaak wordt uitgevoerd voor wenkbrauwen of als eyeliner. Door het gebruik van ultradunne, steriele naaldjes wordt een huidvriendelijke pigmentstof in de dermale laag van de huid ingebracht.

Tegenwoordig is het erg populair om permanente make-up te laten zetten, ook bekend als micropigmentatie of cosmetische tatoeage. Het hoofddoel van deze behandeling is het op een natuurlijke wijze verfraaien van het uiterlijk. Ervaar zelf de subtiliteit en duurzaamheid van permanente make-up voor een blijvend prachtige uitstraling.

Je kunt voor permanente make-up terecht in onze klinieken in Den Bosch en Arnhem. Bekijk hier de beschikbaarheden.

PMU

Wat is het verschil tussen PMU en een tatoeage?

PMU lijkt qua techniek op het zetten van een tatoeage, maar er zijn twee verschillen. Ten eerste wordt een tatoeage in de 'diepere' huidlagen gezet en permanente make-up niet.

Een ander verschil met een tatoeage is de inkt die wordt gebruikt. De pigmenten die bij PMU worden gebruikt, verschillen van de traditionele tatoeage inkt en zijn ontwikkeld om na verloop van tijd te vervagen. PMU is hierdoor nooit definitief. Daarom worden onderhoudsbehandelingen geadviseerd om de gewenste vorm en kleur te kunnen behouden. 

PMU laten verwijderen

Door de populariteit van het zetten van permanente make-up is óók het weghalen van permanente make-up flink gestegen. Wij helpen je graag bij het verwijderen door middel van laser. 

Plan een vrijblijvend consult voor Permanente Make-up

Onze huidtherapeuten adviseren je graag!

Huidverzorging

Esmee

Geschreven door

Esmee

Afgestudeerd HBO Huidtherapie
BIG geregistreerd

Altijd in de buurt

alle klinieken

Blogs

Alle blogs