Boost jouw natuurlijke oogopslag met permanente make-up!
06-02-2024

Permanente make-up

Boost jouw natuurlijke oogopslag met permanente make-up!

Iedere ochtend stralend de deur uit zonder tijd te hoeven besteden aan je make-up? We got you! Met permanente make-up (PMU) zorgen wij dat jouw natuurlijke oogopslag een boost krijgt. Maar, hoe permanent is PMU eigenlijk? Wij vertellen het jou in deze blog.

Permanente make-up (PMU) is niet alleen ideaal om tijd te besparen, maar kan ook veel mensen helpen die bijvoorbeeld weinig haargroei of kale plekjes hebben in de wenkbrauwen. Ook wanneer je je oogopslag een boost wilt geven, zetten we niet alleen Powder Brows, maar kun je bij ons ook terecht voor eyeliner op het boven en/of onderooglid. Met permanente make-up kun je jouw eigen look kiezen die bij je past! Plan hier direct een afspraak.


Hoe permanent is PMU eigenlijk?

Een van de grootste verwarringen rond permanente make-up is dat het eigenlijk niet permanent is. Voorheen werd permanente make-up gezet als een tatoeage, wat betekent dat het pigment in de onderste laag van de lederhuid werd aangebracht. Tegenwoordig is dit niet meer het geval, want het kan natuurlijk zijn dat je over de tijd heen graag je look wilt veranderen. Waar vroeger dunne, strak gezette wenkbrauwen voor velen een voorkeur hadden, is er tegenwoordig veel vraag naar volle, optisch harige wenkbrauwen. Doordat permanente make-up nu in de bovenste laag van de lederhuid wordt geplaatst, vervaagt het pigment langzaam en zit je niet voor altijd vast aan dezelfde wenkbrauwen en/of eyeliner (gelukkig maar). Om die reden is de naam permanente make-up veranderd naar semi-permanente make-up (SPMU). Echter, velen gebruiken nog de term PMU als aanduiding voor semi-permanente make-up.

"Het zetten van permanente make-up is een van mijn meest favoriete behandelingen die ik mag uitvoeren binnen De Huidkliniek! In overleg met de cliënt creëer je een nieuwe vorm van de wenkbrauwen of vul je de wenkbrauwen op een zo natuurlijk mogelijk manier op. Met de juiste nazorg en nabehandeling kun je gemiddeld 1,5 jaar tot 2 jaar plezier hebben van je PMU-behandeling! Hierna raden wij aan om de permanente make-up weer bij te laten werken. Onlangs heb ik mijn Masterclass opleiding voor Powder Brows behaald en ben ik weer helemaal up-to-date van de nieuwe technieken.” – Nienke van Herpen (De Huidkliniek Den Bosch)

Begint het na het lezen van deze blog een beetje te kriebelen en overweeg je permanente make-up? Plan hier een consult met een van onze specialisten. Zij zullen dan alles tot in de puntjes aan je uit leggen en samen met jou je wensen bespreken. Op deze manier kun je een weloverwogen beslissing maken en met zekerheid jouw PMU-behandeling inplannen! Eerst nog verder inlezen? Alle informatie over permanente make-up bij de Huidkliniek vind je hier

Zien we jou snel?

PMU

Behandeling

Permanente make-up

Pijn:
Duur:
Hersteltijd:

Prijs vanaf €229,-

Deze behandeling wordt aangeboden in

Alle klinieken

Blogs