Dit zijn de beste Summer Treatments
22-11-2023

Zon

Dit zijn de beste Summer Treatments

De langverwachte zomer is weer in zicht en van deze warmere temperaturen worden we allemaal erg blij. De korte broeken en rokjes kunnen weer uit de kast worden gehaald en de dikke winterjassen opgeborgen. Ook wordt je huid weer vaker blootgesteld aan zonnestralen. Om je huid hiertegen te beschermen, hebben wij speciale zomerbehandelingen, ook wel de ‘Summer Treatments’, geselecteerd. Lees in deze blog alles over onze Summer Treatments.

Bescherm je huid tijdens de zomer

Warme zonnestralen voelen heerlijk, maar je huid krijgt er wel veel door te voorduren. De zon zorgt o.a. voor dehydratatie, versnelde veroudering, een doffe teint, onzuiverheden, roodheid en pigmentvlekken. Een hele mond vol! Verzorg daarom je huid extra goed tijdens de zomermaanden. Met onze Summer Treatments behoud je een stralende huid, gedurende de hele zomer.

1. Bindweefselmassage

De bindweefselmassage is een krachtige massage van het onderhuids bindweefsel, die wordt ingezet om de huidconditie te verbeteren. De massage stimuleert de doorbloeding en kan helpen bij het verbeteren van de zuurstof- en voedingsstof voorziening van de diepere weefsels. Dit helpt op zijn beurt bij het verbeteren van de huidstructuur en verjonging van de huid.

Daarnaast stimuleert een bindweefselmassage de aanmaak van collageen en elastine, beide zijn belangrijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Collageen en elastine zorgen ervoor dat de huid stevig blijft en helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

In het kort:
Prijs: €70,95
Duur: 35 minuten
Aantal: Elke 4 weken
Pijn: 3/5
Downtime: 1/5

2. Dieptereiniging

Het woord 'dieptereiniging' zegt het al: de huid wordt diep gereinigd. Hiermee bedoelen we niet alleen de buitenste huidlaag, ook de poriën worden gereinigd en puistjes en mee-eters worden verwijderd. Kort samengevat: zichtbaar én onzichtbaar vuil worden van de huid verwijderd.

In de zomer transpireert onze huid heviger dan normaal en produceert meer talg, wat kan leiden tot verstopte poriën en onzuiverheden zoals mee-eters en puistjes. Een dieptereiniging zorgt ervoor dat opgehoopt zweet, vuil en talg uit de poriën worden verwijderd, om zo de kans op onzuiverheden te reduceren.

In het kort:
Prijs: €59,95
Duur: 35 minuten
Aantal: Elke 4 weken
Pijn: 2/5
Downtime: 1/5

3. Summer Peels

De summer peels zijn milde peelings die je perfect in de zomer kunt ondergaan. De zon, het chloor in het zwembad en de zoute zeelucht kunnen onze huid uitdrogen en uitputten. De summer peel hydrateert de huid, verwijdert dode huidcellen – waardoor acne en onzuiverheden verminderen – en egaliseert de huid, waardoor pigmentvlekjes en roodheidklachten reduceren. Dit is de perfecte behandeling voor huidverbetering in de zomer!

Er zijn verschillende summer peels; tegen acne, dofheid, pigmentvlekken en huidonregelmatigheden. Tijdens een consult wordt er gekeken welke summer peel het meest geschikt is voor jouw huid. Na de behandeling is het belangrijk om de huid te beschermen met een goede SPF.

Een summer peel is geschikt voor het gezicht, maar wij behandelen ook veel cliënten op de borst of de rug. Bijvoorbeeld bij acneklachten.

In het kort:

Prijs: €96,95
Duur: 35 minuten
Aantal: Elke 4 weken
Pijn: 2/5
Downtime: 2/5

4. Facial

Een facial geeft je huid een directe boost. Dit is de perfecte behandeling als je naar een feestje, een bruiloft of een andere speciale gelegenheid gaat. Door de blootstelling aan de zon kan de huid droog en schilferig worden. Een facial kan helpen om de huid te hydrateren en te verzachten, waardoor deze er gezonder en stralender uitziet.

Het is een ontspannende behandeling met een directe glow als resultaat. De Facial hydrateert, exfolieert; wat een zijdezachte huid oplevert, en egaliseert de huid waardoor pigmentvlekjes en roodheidklachten verminderen.

In het kort:
Normale prijs: €109,95
Duur: 50 minuten
Aantal: Elke 4 weken
Pijn: 1/5
Downtime: 1/5

5. Microneedling

Microneedling vermindert fijne lijntjes, rimpels, pigmentvlekken en acne-littekens. Door middel van kleine micronaaldjes die in de huid prikken en daar microscopische gaatjes in maken, wordt de huid op een gecontroleerde manier ‘beschadigd’. Dit zorgt ervoor dat het lichaam wordt aangezet tot het produceren van collageen en elastine, wat kan helpen bij de verbetering van de stevigheid en elasticiteit van de huid.

Microneedling werkt door in de diepere huidlaag en heeft hierdoor een intensievere werking ten opzichte van een peeling. Zorg dat je de huid na deze behandeling ten minste 4 weken goed beschermd tegen de zon. Draag bijvoorbeeld een petje of een hoedje en gebruik een goede zonbescherming.

In het kort:
Prijs: €175,95
Duur: 50 minuten
Aantal: Elke 4 weken
Pijn: 3/5
Downtime: 3/5

4. Vetbevriezing

Met een platte buik, strakke heupen of slanke benen in je zwemkleding? Je kunt natuurlijk hard gaan sporten, maar je kan ook kiezen voor vetbevriezen. Hiermee kunnen we het laatste beetje hardnekkig vet verminderen, dat je door sporten lastig weg krijgt.

Vetbevriezing is een behandeling die in de zomer goed uitgevoerd kan worden. Er komt geen operatie of ingreep aan te pas, en er is (bijna) geen downtime. In ongeveer 40 minuten worden de vetcellen gekoeld bij een temperatuur van -9 graden. Na de behandeling werkt je lichaam door en worden in 4 tot 12 weken erna de afgestorven vetcellen door het lichaam zelf afgevoerd. In de tijd dat jij op het strand ligt, worden de vetcellen vanzelf door het lichaam afgevoerd: heerlijk toch?!

Na de behandeling kun je direct verdergaan met je dagelijkse bezigheden. Er kan eventueel een blauwe plek ontstaan; deze verdwijnt na een paar dagen.

In het kort:
Prijs: €399,- 
Duur: 1 uur
Aantal: 2 – 3
Pijn: 2/5
Downtime: 1/5

Contact

Ben je benieuwd wat wij voor jouw huid kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar: 088 224 03 00. Je kunt direct langskomen voor een behandeling of een uitgebreid consult inplannen. Je doet dit gemakkelijk via onze online bookingstool. Tijdens een consult krijg je meer informatie over behandelingen en kijken we samen met jou welke behandeling voor het beste resultaat zal zorgen. Ook geven we je advies over huidverzorging.

Wij bieden nog meer behandelingen aan

Naast acne behandelen wij ook andere huidindicaties, zoals: acnelittekens, beenvaatjes en striae. We zijn gespecialiseerd in laserbehandelingen, waarbij natuurlijk schoonheid altijd het einddoel is.
Renske

Geschreven door

Renske

Founder van De Huidkliniek
Afgestudeerd Huidtherapeut 

Huidverzorging

Blogs