Dit zijn de beste Summer Treatments

Zomer

Dit zijn de beste Summer Treatments

De langverwachte zomer is weer in zicht en van deze warmere temperaturen worden we allemaal erg blij. De korte broeken en rokjes kunnen weer uit de kast gehaald worden en de dikke winterjassen mogen binnen blijven. Ook wordt je huid weer meer blootgesteld aan de zonnestralen. Om je huid hierbij te beschermen, hebben wij speciale zomerbehandelingen, ook wel de ‘Summer Treatments’, geselecteerd. Met de Summer Peels en de Power Facials houd je je huid in balans en laat je je huid óók in de zomer. Lees in deze blog alles over onze summer treatments.

Bescherm je huid tijdens de zomer

Zo’n warme zonnestraal op je huid voelt natuurlijk heerlijk, maar je huid krijgt hierdoor wel veel te voorduren. De zon zorgt o.a. voor dehydratatie, versnelde veroudering, een doffe teint, onzuiverheden, roodheid en pigmentvlekken! Een hele mond vol, dus verzorg je huid daarom extra goed tijdens de zomermaanden. Met onze Summer Treatments behoud je een stralende huid, de hele zomer lang.

1. Summer Peels

De summer peels zijn milde peelings die perfect zijn om in de zomer te doen. De summer peel hydrateert de huid, verwijdert dode huidcellen waardoor acne en onzuiverheden verminderen en egaliseert de huid waardoor pigmentvlekjes en roodheidklachten verminderen. Dit is de perfecte behandeling voor huidverbetering in de zomer.

Er zijn verschillende summer peels. Er zijn peelings tegen acne, dofheid, pigmentvlekken en huidonregelmatigheden. Tijdens een consult wordt er gekeken welke summer peel het meest geschikt is voor jouw huid. Na de behandeling is het belangrijk om de huid te beschermen met een goede SPF.

Een summer peel is geschikt voor het gezicht, maar wij behandelen ook veel cliënten op de borst of de rug. Bijvoorbeeld bij acneklachten.
In het kort:

Prijs: €96,95
Duur: 35 minuten
Aantal: Elke 4 weken
Pijn: 2/5
Downtime: 2/5


2. Power Facials

De Power Facial geeft je huid een directe boost. Dit is de perfecte behandeling als je naar een feestje, een bruiloft of een andere speciale gelegenheid gaat.

Het is een ontspannende behandeling met een directe glow als resultaat. De Power Facial hydrateert, exfolieert voor een zijden zachte huid en egaliseert de huid, waardoor pigmentvlekjes en roodheidklachten verminderen.

Er zijn drie verschillende soorten Power Facials.


1. De Hydrating Power Facial herstelt de droge en beschadigde huid. Dit is een heerlijke behandeling als je de huid wil verwennen en er weer stralend uit wil zien.

2. De Brightening Power Facial vermindert pigmentvlekken en andere oneffenheden.

3. De Clarifying Power Facial herstelt de rode en onzuivere huid. De huid zal hierna rustiger en minder rood ogen. Alle drie de Power Facials bestaan uit; een microdermabrasie behandeling, dieptereiniging, een masker en zonbescherming van ZO Skin Health.

Wat is een microdermabrasie behandeling?

Microdermabrasie is een mechanische peeling, waarbij fijne, steriele kristallen over de huid worden gezogen en zo de huid voorzichtig ‘zandstralen’. Na de behandeling oogt de huid frisser en jonger. Na de behandeling is het belangrijk om de huid goed te beschermen met een SPF.

In het kort:

Normale prijs: €138,95
Duur: 50 minuten
Aantal: Elke 4 weken
Pijn: 1/5
Downtime: 1/5


3. Laserontharing

Het allerfijnste gevoel is wel dat je niet hoeft te scheren en geen ingegroeide haren hebt op vakantie. Laserontharen maakt dit mogelijk. De verwarring bestaat dat laserontharing niet mogelijk is in de zomer. Laserontharing kan echter wél degelijk in de zomer. Voor de laser is het van belang dat de huid niet te zongebruind is. De laser kan dan geen verschil zien tussen de haar en de huid, waardoor de behandeling geen effect heeft. Als er genoeg verschil te zien is tussen de kleur van de huid en de kleur van het haartje, kan er gewoon behandeld worden. Na een laserbehandeling is het belangrijk je huid goed te beschermen met SPF.

Je oksels en bikinilijn zien in de regel nooit veel zonlicht. Bij deze gebieden zal het kleurverschil tussen huid en haar altijd aanwezig zijn. Deze gebieden kunnen daardoor sowieso worden behandeld.

Het is beter om door te gaan met laseren i.v.m. de groeifase van de haren

Als je vóór de zomermaanden bent begonnen met laserontharen is het ook het meest effectief om niet voor een periode te stoppen met laserontharen. Wij behandelen om de 6-8 weken, omdat de haren dan in dezelfde groeifase terechtkomen, waardoor we ze effectief kunnen behandelen. Wanneer je voor een langere periode stopt met laseren, zijn de haren niet meer in dezelfde groeifase, waardoor er weer meer behandelingen nodig zullen zijn om alle haartjes te verwijderen. Je hebt dus minder behandelingen nodig als je doorgaat met laserontharen.

In het kort:

Aantal: 8 – 10
Pijn: 3/5
Downtime: 1/5

4. Vetbevriezing

Met een platte buik, strakke heupen of slanke benen in je zwemkleding? Dan kun je natuurlijk hard gaan sporten, maar je kunt ook kiezen voor vetbevriezen. Hiermee kunnen we het laatste hardnekkige beetje vet verminderen die je met sporten lastig weg krijgt.

Vetbevriezing is een behandeling die in de zomer heel goed gedaan kan worden. Er komt geen operatie of ingreep aan te pas en er is (bijna) geen downtime. In ongeveer 40 minuten worden de vetcellen gekoeld bij een temperatuur van -9 graden. Na de behandeling werkt je lichaam door en worden in 4 tot 12 weken de afgestorven vetcellen door het lichaam zelf afgevoerd. In de tijd dat jij op het strand ligt, worden de vetcellen dus vanzelf door het lichaam afgevoerd, heerlijk toch!

Na de behandeling kun je direct doorgaan met de dagelijkse bezigheden. Er kan eventueel een blauwe plek ontstaan. Deze verdwijnt na een paar dagen.

In het kort:

Prijs: €399,- 
Duur: 1 uur
Aantal: 2 – 3
Pijn: 2/5
Downtime: 1/5

Contact

Ben je benieuwd wat wij voor jouw huid kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar: 088 224 03 00. Je kunt direct langskomen voor een behandeling of een uitgebreid consult inplannen. Je doet dit gemakkelijk via onze online bookingstool. Tijdens een consult krijg je meer informatie over behandelingen en kijken we samen met jou welke behandeling voor het beste resultaat zal zorgen. Ook geven we je advies over huidverzorging.

Wij bieden nog meer behandelingen aan

Naast acne behandelen wij ook andere huidindicaties, zoals: acnelittekens, beenvaatjes en striae. We zijn gespecialiseerd in laserbehandelingen, waarbij natuurlijk schoonheid altijd het einddoel is.
Roxanne

Geschreven door

Roxanne

Afgestudeerd HBO Huidtherapie
BIG geregistreerd

Blogs