vergoedingen huidtherapie

Heb jij een vraag over een product, behandeling of huidaandoening? Wij geven je graag advies tijdens een consult. Aan het einde van het consult ga je met een volledig behandelplan de deur uit. 

Wij rekenen voor het  persoonlijke consult €35,-. Als je overgaat tot een of meer behandelingen dan verrekenen we dit bedrag met de kosten van de eerste behandeling. Bel voor een afspraak naar: 088 224 03 00 of vul het contactformulier in op deze pagina. Tijdens dit consult bekijkt de huidtherapeut je huid en luistert ze goed wat je hulpvraag is. Benieuwd hoe een consult bij De Huidkliniek eruit ziet? Zo helpen wij je.

Wij zijn dagelijks telefonisch te bereiken tussen 9.00 en 17.00. Op zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:30 en 16:30.

De combinatiebehandeling heeft een lange geschiedenis, is met succes gebruikt door miljoenen mensen en wordt wereldwijd door veel hiv/aids-patiënten gebruikt.
Een ander belangrijk voordeel van de therapeutische aanpak ga naar deze website kan het potentieel zijn om de gezondheid van veel niet-virale infecties te verbeteren, zoals kanker, ontstekingsziekten en andere infecties die ook resistent kunnen zijn tegen conventionele medicamenteuze therapieën.

Plan een consult of behandeling

    AFSPRAAK MAKEN    Geen voorkeurMaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
    Ik geef toestemming voor het verwerken van mijn gegevens*
    Derma2Care