De Huidkliniek voor Etos

Ben jij op zoek naar de juiste behandeling en producten voor jouw huid? Kom dan langs bij De Huidkliniek voor Etos! Wij bieden behandelingen aan tegen pigment, roodheid, acne, littekens en rimpels. Je kunt een huidscan laten uitvoeren en krijgt een persoonlijk product en behandelplan. Én je kunt ter plekke ook een behandeling ondergaan.

Wil je een afspraak maken? Bel naar 0882240300, boek online je afspraak of stel je vraag via whatsapp.

Wij bieden de volgende behandelingen aan bij De Huidkliniek voor Etos: bindweefselmassage, dieptereiniging, facial, peeling, microneedling, laserbehandelingen en het verwijderen van wratjes.

Hoe gaat het consult met de huidscan in zijn werk?

Op basis van een uitgebreide huidscan stelt de huidtherapeut een behandelplan voor je op. Het behandelplan bestaat uit een behandel- en product advies. Op deze huidscan is het volgende te zien:

 • UV (zon)schade. Het pigment dat onder de huid ligt (de UV schade) wordt zichtbaar, dat op een latere leeftijd naar boven zal komen.
 • Grove poriën/rimpels/littekens. Op de zeer gedetailleerde foto’s kunnen we het reliëf van de huid nog beter zien.
 • Actieve talgklieren: We kunnen de hoeveelheid actieve klieren zien die o.a. acne veroorzaken.
 • Roodheid. De gesprongen vaatjes in de huid worden door de scan nog beter zichtbaar.
 • Het vochtgehalte in de huid.

Wat is Etos Dermacare?

Met het in huis nemen van de huidtherapeuten van De Huidkliniek is bij Etos de nieuwe categorie Dermacare ontstaan. De huidproducten die te vinden zijn in het Dermacare schap zijn van professioneel niveau. De hoogopgeleide huidtherapeuten van De Huidkliniek kunnen op basis van een huidscan het juiste product adviseren. De merken die je in het Dermacare schap kunt vinden zijn: Vichy, La Roche-Posay, Eucerin en Avène.

Heb jij last van een gevoelige huid, pigmentvlekken, couperose of wil je je huid verjongen ? Maak dan een huidscan in de Etos en krijg een persoonlijk huidadvies van een huidtherapeut van De Huidkliniek.

Blogs

huidberscherming tijdens wintersport

Huidbescherming tijdens wintersport

| Blog | No Comments
HUIDBESCHERMING TIJDENS WINTERSPORT! Wie denkt dat de huid alleen door de zomerzon schade op kan lopen, heeft het mis. Juist de winterzon is fel en daarom gevaarlijk. Niet alleen tijdens…
Fabels en feiten over pigment

Fabels en feiten over pigment

| Blog | No Comments
Fabels en feiten over pigment Bijna iedereen heeft wel een paar pigmentvlekken op zijn gezicht. Dit is niet gek, want de zon heeft een grote invloed in het ontstaan van…
Bacne 1

Bacne: acne op je rug. Zo kom je ervan af!

| Blog, Blog - Acne | No Comments
Bacne: acne op je rug. Zo kom je ervan af! Bacne: ook wel acne op de rug, is een veelvoorkomend huidprobleem. Denk hierbij aan een paar kleine puistjes op je…

Plan een vrijblijvend consult!

  AFSPRAAK MAKEN  Geen voorkeurMaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag


  Ik wil graag de huidkliniek nieuwsbrief ontvangen

  Ik geef toestemming voor het verwerken van mijn gegevens*
  Derma2Care