huidconsult

Als je op zoek bent naar de juiste behandeling voor jouw huid dan wil je een goed en persoonlijk advies. Je wil weten welke behandelingen en producten het beste bij jouw huid passen. Bij Etos kun je niet alleen de beste producten voor je huid vinden. Je krijgt er nu ook persoonlijk huid -en product advies. En je kunt er een huidbehandeling ondergaan.

Met De Huidkliniek voor Etos combineren Etos en De Huidkliniek het Etos assortiment professionele huidverzorgingsproducten met de kennis en expertise van De Huidkliniek; de huidtherapie specialist van Nederland. Je kunt een huidscan laten uitvoeren en krijgt een persoonlijk product en behandelplan. Én je kunt ter plekke ook een behandeling ondergaan.

Wij bieden de volgende behandelingen aan bij De Huidkliniek voor Etos: bindweefselmassage, dieptereiniging, facial, peeling, microneedling en het verwijderen van wratjes. Wil je een afspraak maken? Bel naar 0882240300 of vul het contactformulier in op deze pagina.

Hoe gaat het consult met de huidscan in zijn werk?

Op basis van een uitgebreide huidscan stelt de huidtherapeut een behandelplan voor je op. Het behandelplan bestaat uit een behandel- en product advies. Op deze huidscan is het volgende te zien:

 • UV (zon)schade. Het pigment dat onder de huid ligt (de UV schade) wordt zichtbaar, dat op een latere leeftijd naar boven zal komen.
 • Grove poriën/rimpels/littekens. Op de zeer gedetailleerde foto’s kunnen we het reliëf van de huid nog beter zien.
 • Actieve talgklieren: We kunnen de hoeveelheid actieve klieren zien die o.a. acne veroorzaken.
 • Roodheid. De gesprongen vaatjes in de huid worden door de scan nog beter zichtbaar.
 • Het vochtgehalte in de huid.

Wat is Etos Dermacare?

Met het in huis nemen van de huidtherapeuten van De Huidkliniek is bij Etos de nieuwe categorie Dermacare ontstaan. De huidproducten die te vinden zijn in het Dermacare schap zijn van professioneel niveau. De hoogopgeleide huidtherapeuten van De Huidkliniek kunnen op basis van een huidscan het juiste product adviseren. De merken die je in het Dermacare schap kunt vinden zijn: Vichy, La Roche-Posay, Eucerin en Avène.

Heb jij last van een gevoelige huid, pigmentvlekken, couperose of wil je je huid verjongen ? Maak dan een huidscan in de Etos en krijg een persoonlijk huidadvies van een huidtherapeut van De Huidkliniek.

Blogs

Pukkels tijdens je menstruatie vierkant

Pukkels tijdens je menstruatie? 5 tips

| Blog | No Comments
Pukkels tijdens je menstruatie? 5 tips Heb jij last van pukkels tijdens je menstruatie? Dat is niet gek, gemiddeld heeft 40% van de vrouwen last van pukkels die ontstaan door…
Onze 3 favoriete starterskits van ZO Skin Health

Onze 3 favoriete starterskits van ZO Skin Health

| Blog | No Comments
Onze 3 favoriete starterskits van ZO Skin Health “Welke producten adviseren jullie voor mijn huid?” Deze vraag horen wij dagelijks als huidtherapeut. Er worden tegenwoordig zóveel producten aangeboden dat wij…
rimpels verminderen met de co2 laser

Rimpels verminderen met de CO2 laser

| Blog, Blog - Laser, Blog - Rimpels | No Comments
Rimpels verminderen met de CO2 laser De CO2 laser is de meest effectieve laser op gebied van huidverbetering. Rimpels, littekens, een onregelmatige huidstructuur en pigmentvlekken kunnen effectief behandeld worden met…

  AFSPRAAK MAKEN  Geen voorkeurMaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
  Ik geef toestemming voor het verwerken van mijn gegevens*
  Derma2Care