Injectables: de ervaring van Francien (60)
10-01-2024

Injectables

Injectables: de ervaring van Francien (60)

Francien (60) stoorde zich aan haar neuslippenplooi en marionettenlijnen die diepe rimpels langs haar mond vormden. Ze wilde dit graag laten behandelen en kwam na een consult met onze cosmetisch arts uit op filler. Lees in deze blog haar ervaring met het opvullen van de marionettenlijnen met filler.

Waarom wilde je je graag laten behandelen bij De Huidkliniek? En voor welke huidindicatie(s) ben je behandeld?

Ik liep er al heel lang tegenaan dat ik de rimpels naast mijn mond te diep vond. Ik heb me daarom verdiept in wat er zoal aan gedaan kon worden. Hierbij kwam ik al snel uit bij De Huidkliniek en las ik meer over de mogelijkheden met injectables. Ik heb toen besloten om een gratis en vrijblijvend consult in te plannen bij een cosmetisch arts.

Wat voor behandelplan heeft de behandelaar voor jou opgesteld? Wat is er besproken?

Cosmetisch arts Sarah gaf aan dat we met filler een mooi resultaat konden behalen om de diepte van de rimpels langs mijn mond te verminderen. Het fijne aan het consult vond ik dat er foto's gemaakt werden en dat er na de behandeling ook direct een controleafspraak werd ingepland. Tijdens die controleafspraak zijn er nafoto's gemaakt, waardoor je ook goed het verschil met elkaar kunt vergelijken. Toen is er besloten dat met nog iets meer filler een optimaler resultaat bereikt kon worden. Ik ben heel blij dat we dat hebben gedaan, want daardoor is het resultaat nog mooier geworden.

Consult | Injectables


Wat waren je verwachtingen bij het starten van de behandelingen bij De Huidkliniek?

Mijn verwachtingen waren zeer hoog, omdat ik al veel gehoord had en goede recensies had gelezen over De Huidkliniek.

Hoe heb je de behandeling ervaren?

Ik heb de behandeling als zeer positief ervaren, omdat ik van tevoren alles heb kunnen bespreken met de arts en zij alles ook goed heeft uitgelegd. Ik werd goed geïnformeerd over de behandelmethode. De behandeling zelf vond ik reuze meevallen. Ik heb er bijna niets van gevoeld, omdat er verdoving in de filler zit.

Wat vind je van de resultaten?

Ik ben super tevreden met het resultaat. Het verschil van voor en na is goed zichtbaar!

Zou je de behandeling aanraden aan mensen in je eigen omgeving?

Ik raad deze behandeling zeker aan en dit heb ik ook al gedaan in mijn omgeving. Wat een verschil dat fillers kan maken. Ik ben een zeer tevreden en blije klant.

Voor - Na | Filler

Contact 

Ben jij benieuwd wat onze cosmetisch artsen voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar: 088 224 03 00. Je kunt direct langskomen voor een behandeling of een uitgebreid consult inplannen. Je doet dit gemakkelijk via deze pagina. Tijdens een consult krijg je meer informatie over de behandeling en kijkt de cosmetisch arts samen met jou welke behandeling voor het beste resultaat zal zorgen.
Drs. Sarah van de Klundert

Geschreven door

Drs. Sarah van de Klundert

Cosmetisch arts KNMG

Blogs

Alle blogs