Natural Glow Treatment: de ervaring van Meritha (37)
10-01-2024

Algemene blogs

Natural Glow Treatment: de ervaring van Meritha (37)

Meritha (37) had last van oneffenheden en een droge huid. De keuze viel daarom op de Natural Glow Treatment, wat een perfecte behandeling is om de huid te versterken en een mooie glans te geven. Je leest haar ervaring in deze blog.

Waarom wilde je je graag laten behandelen bij De Huidkliniek? En voor welke huidindicatie(s) ben je behandeld?

Ik wilde graag bij De Huidkliniek behandeld worden door de positieve ervaringen van een aantal familieleden. Daarbij zag ik dat De Huidkliniek veel vestigingen heeft, wat bij mij ook een positieve indruk achterlaat. Ik ben behandeld voor de oneffenheden in mijn gezicht en mijn droge, doffe huid.

Wat voor behandelplan heeft de behandelaar voor jou opgesteld? Wat is er besproken?

De eerste Natural Glow Treatment zijn we begonnen met een peeling, waarna een Tixel behandeling volgde. De tweede behandeling bestond uit een peeling en een laserbehandeling. De eventuele derde behandeling moet ik nog inplannen!

Natural Glow Treatment


Wat waren je verwachtingen bij het starten van de behandelingen bij De Huidkliniek?

Ik had verwacht dat een behandeling veel langer zou duren. Dit was niet het geval. Binnen no-time was het klaar. Dit vond ik ergens wel jammer. Wat betreft de hygiëne was het top, dit had ik ook verwacht. En tot slot was de communicatie ook heel fijn.

Hoe heb je de behandeling ervaren?

Ik heb de behandeling als fijn ervaren. Je wordt op je gemak gesteld en men werkt zorgvuldig.

Wat vind je van de resultaten?

Mijn huid ziet er gehydrateerd uit en voelt goed aan. Ik heb gelukkig ook geen last van bijwerkingen of irritaties gehad. De hersteltijd van de behandeling is dus minimaal.

Zou je de behandeling aanraden aan mensen in je eigen omgeving?

Jazeker. Het is goed voor je huid, dus daarom raad ik de Natural Glow Treatment zeker aan! Perfect als je huid een boost kan gebruiken en je weer een egale, frisse huid met een gezonde glow wil.

Natural Glow Treatment


Contact 

Ben jij benieuwd wat onze huidtherapeuten voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar: 088 224 03 00. Je kunt direct langskomen voor een behandeling of een uitgebreid consult inplannen. Je doet dit gemakkelijk via deze pagina. Tijdens een consult krijg je meer informatie over de behandeling en kijkt de cosmetisch arts samen met jou welke behandeling voor het beste resultaat zal zorgen.
Annefleur

Geschreven door

Annefleur

Afgestudeerd HBO Huidtherapie
BIG geregistreerd

Blogs

Alle blogs