Injectables bij De Huidkliniek

Verstevig en verjong je huid met een natuurlijk resultaat

Learn More

  • Natuurlijke resultaten
  • Uitgevoerd door ervaren cosmetisch artsen 
  • Scoort een 8.2 op Kliniekervaringen

Plan een gratis consult met een van onze cosmetisch artsen

Krijg advies op maat, afgestemd op jouw wensen

Wat zijn de voordelen?

Verjonging van het uiterlijk

Injectables kunnen rimpels, fijne lijntjes en vouwen verzachten of zelfs geheel verwijderen, waardoor de huid er jeugdiger en strakker uitziet.

Ervaren cosmetisch artsen

Onze cosmetisch artsen hebben een medische achtergrond, zijn BIG-geregistreerd en hebben een schat aan ervaring in de cosmetische geneeskunde. Bij onze artsen ben je altijd in deskundige handen.

Gebruik van hoogwaardige producten

Wij werken met de beste producten voor injectables, omdat onze focus ligt op kwaliteit en op natuurlijke schoonheid. We gebruiken alleen producten die klinisch bewezen veilig en effectief zijn.

Resultaat van injectables

Het resultaat van Botuline Toxine bij de kraaienpootjes

VOOR
NA

Charlotte

“Ik ben super blij met de Botuline Toxine behandeling. Het helpt enorm tegen migraine en vervaagt rimpeltjes!”

Onze artsen

Onze artsen staan klaar om je te adviseren en je te helpen met jouw wensen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend consult, zodat we kunnen bespreken hoe we jou van dienst kunnen zijn.

Zo werkt het

Stap 1: Consult 
Maak kennis met De Huidkliniek door een vrijblijvend consult in te plannen met een van de cosmetisch artsen. 

Stap 2: Behandelplan bespreken
De arts bekijkt je huid en adviseert je over de beste behandelmethode voor jou. Tijdens het consult kun je ook al je vragen stellen over de behandeling.

Stap 3: De behandeling
Als alle informatie duidelijk voor je is en je bent akkoord met de kosten, kan er een behandeling worden uitgevoerd of ingepland.

Stap 4: Lekker in je vel

Bekijk locaties bij jou in de buurt

Je kunt voor injectables terecht in onze klinieken in Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Heemstede, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de meest gestelde vragen over injectables.
Wanneer zie ik het resultaat van de behandeling?

Na een periode van twee weken na de botuline toxine behandeling is het effect volledig zichtbaar. Na de behandeling met fillers, is het resultaat meteen zichtbaar. 

Het is echter mogelijk dat de huid een beetje rood en gezwollen aanvoelt. De definitieve uitkomst van de behandeling zal binnen 3-5 dagen duidelijk zijn.

Wordt mijn behandeling vergoed?

Injectables behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Met welke voorzorg moet ik rekening houden?

Zorg ervoor dat je tenminste 24 uur voor de behandeling niet gaat zonnen, niet onder de zonnebank gaat en geen alcohol nuttigt. 

Neem vanaf 48 uur voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E, chia zaad of visolietabletten in (paracetamol mag wel). Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.

Met welke nazorg kan ik rekening houden?

Na de behandeling kan je huid enigszins rood en/of gezwollen zijn. In uitzonderlijke gevallen ontstaat er na de behandeling een blauwe plek. Deze trekt vaak na 2-3 dagen weg. 

Behandel je huid de eerste dagen na de behandeling voorzichtig en wrijf er niet te hard over. Vermijd de sauna, zwemmen en de zon voor tenminste 7 dagen na de behandeling.

Hoe wordt er een natuurlijk resultaat behaald met injectables?

De nadruk van onze cosmetisch artsen ligt altijd op 'natuurlijke schoonheid'. Wij maken gebruik van verschillende soorten fillers, zodat we het gewenste resultaat kunnen bereiken en we jouw gezicht weer in harmonie kunnen brengen met een jonger en frisser uiterlijk.

Wat is het verschil tussen botuline toxine en fillers?

Botuline toxine en fillers opereren in hetzelfde gebied en vallen onder de noemer injectables, maar zijn geen benamingen voor dezelfde procedure. Hoewel beide injectables gebruikt kunnen worden om rimpels te behandelen, werken de twee op een andere manier. Fillers worden met name gebruikt om de rimpels op te vullen en de huid te verjongen. 

Daarentegen wordt botuline toxine gebruikt om de spier te ontspannen, waardoor rimpels verminderen. Daarnaast zijn de werkzame stoffen ook anders. Fillers bestaan voornamelijk uit hyaluronzuur, calcium en stimuleren de aanmaak van collageen. Botuline toxine is een eiwit aangemaakt door de clostridium botulinium bacterie. Botuline toxine verslapt de spierbeweging waar rimpels door veroorzaakt worden. De beide behandelingen versterken elkaar en worden dan ook vaak in combinatie met elkaar gebruikt.

Met welke fillers werken wij?

Voor fillers werken wij met Belotero en Radiesse. Belotero fillers bestaan uit de lichaamseigen stof hyaluronzuur, zijn volumeverhogend en vochtinbrengend. Aangezien dit een lichaamseigen stof is, is dit een relatief veilige en goed werkende behandelmethode voor het opvullen van rimpels.

Daarnaast zijn er ook fillers die de aanmaak van collageen in de huid stimuleren. Hierbij werken wij met Radiesse fillers.

Blogs

Alle blogs