Skip to main content
Blog

Summer Treatments

summer treatments

De langverwachte zomer is weer in zicht en van deze warmere temperaturen worden we allemaal erg blij. De korte broeken en rokjes kunnen weer uit de kast gehaald worden en de dikke winterjassen mogen binnen blijven. Ook wordt je huid weer meer blootgesteld aan de zonnestralen.

Zo’n warme zonnestraal op je huid voelt natuurlijk heerlijk, maar je huid krijgt hierdoor wel veel te voorduren. De zon zorgt o.a. voor dehydratatie, versnelde veroudering, een doffe teint, onzuiverheden, roodheid en pigmentvlekken! Een hele mond vol, dus verzorg je huid daarom extra goed tijdens de zomermaanden.

Om je huid hierbij te beschermen, hebben wij speciale zomerbehandelingen, ook wel de ‘Summer Treatments’, geselecteerd. Met de Summer Peels en de Power Facials houd je je huid in balans en laat je je huid óók in de zomer. Lees in deze blog alles over onze summer treatments.

Summer peel

1. Summer Peels

De summer peels zijn milde peelings die perfect zijn om in de zomer te doen. De summer peel hydrateert de huid, verwijdert dode huidcellen waardoor acne en onzuiverheden verminderen en egaliseert de huid waardoor pigmentvlekjes en roodheidklachten verminderen. Dit is de perfecte behandeling voor huidverbetering in de zomer.

Er zijn verschillende summer peels. Er zijn peelings tegen acne, dofheid, pigmentvlekken en huidonregelmatigheden. Tijdens een consult wordt er gekeken welke summer peel het meest geschikt is voor jouw huid. Na de behandeling is het belangrijk om de huid te beschermen met een goede SPF.

Een summer peel is geschikt voor het gezicht, maar wij behandelen ook veel cliënten op de borst of de rug. Bijvoorbeeld bij acnéklachten.

In het kort:

 • Prijs: €92,- 
 • Duur: 35 minuten
 • Aantal: Elke 4 weken 
 • Pijn: 2/5
 • Downtime: 2/5

Wil je meer weten over de summer peel? Klik hier!

2. Power Facials

De Power Facial geeft je huid een directe boost. Dit is de perfecte behandeling als je naar een feestje, een bruiloft of een andere speciale gelegenheid gaat.  

Het is een ontspannende behandeling met een directe glow als resultaat. De Power Facial hydrateert, exfolieert voor een zijden zachte huid en egaliseert de huid, waardoor pigmentvlekjes en roodheidklachten verminderen.  

Er zijn drie verschillende soorten Power Facials.  

De Hydrating Power Facial
De Hydrating Power Facial herstelt de droge en beschadigde huid. Dit is een heerlijke behandeling als je de huid wil verwennen en er weer stralend uit wil zien.  

De Brightening Power Facial
De Brightening Power Facial vermindert pigmentvlekken en andere oneffenheden.  

De Clarifying Power Facial 
De Clarifying Power Facial herstelt de rode en onzuivere huid. De huid zal hierna rustiger en minder rood ogen.  Alle drie de Power Facials bestaan uit; een microdermabrasie behandeling, dieptereiniging, een masker en zonbescherming van ZO Skin Health.  

Wat is een microdermabrasie behandeling?  

Microdermabrasie is een mechanische peeling, waarbij fijne, steriele kristallen over de huid worden gezogen en zo de huid voorzichtig ‘zandstralen’. Na de behandeling oogt de huid frisser en jonger. Na de behandeling is het belangrijk om de huid goed te beschermen met een SPF. Meer informatie over de Power Facials vind je hier 

Zomeraanbieding: Boek een facial en krijg de microdermabrasie behandeling cadeau. 

In het kort:

 • Normale prijs: €123,- 
 • Actieprijs: €84-
 • Duur: 50 minuten 
 • Aantal: Elke 4 weken
 • Pijn: 1/5
 • Downtime: 1/5
Power Facial

3. Laserontharing

Het allerfijnste gevoel is wel dat je niet hoeft te scheren en geen ingegroeide haren hebt op vakantie. Laserontharen maakt dit mogelijk.  

Zomeractie: laat in juli en augustus je bikinilijn of je benen laseren en krijg de oksels van ons cadeau! Daarnaast krijg je bij een pakket laserontharen (van 8 behandelingen) 20% korting. 

De verwarring bestaat dat laserontharing niet mogelijk is in de zomer. Laserontharing kan echter wél degelijk in de zomer. Voor de laser is het van belang dat de huid niet te zongebruind is. De laser kan dan geen verschil zien tussen de haar en de huid, waardoor de behandeling geen effect heeft. Als er genoeg verschil te zien is tussen de kleur van de huid en de kleur van het haartje, kan er gewoon behandeld worden. Na een laserbehandeling is het belangrijk je huid goed te beschermen met SPF.  

Je oksels en bikinilijn zien in de regel nooit veel zonlicht. Bij deze gebieden zal het kleurverschil tussen huid en haar altijd aanwezig zijn. Deze gebieden kunnen daardoor sowieso worden behandeld.  

Het is beter om door te gaan met laseren i.v.m. de groeifase van de haren 

Als je vóór de zomermaanden bent begonnen met laserontharen is het ook het meest effectief om niet voor een periode te stoppen met laserontharen. Wij behandelen om de 6-8 weken, omdat de haren dan in dezelfde groeifase terechtkomen, waardoor we ze effectief kunnen behandelen. Wanneer je voor een langere periode stopt met laseren, zijn de haren niet meer in dezelfde groeifase, waardoor er weer meer behandelingen nodig zullen zijn om alle haartjes te verwijderen. Je hebt dus minder behandelingen nodig als je doorgaat met laserontharen.  

Wil je meer weten over laserontharing in de zomer? Lees dan deze blog 

In het kort:

 • Aantal: 8 – 10  
 • Pijn: 3/5 
 • Downtime: 1/5 
Vetbevriezen

4. Vetbevriezing 

Met een platte buik, strakke heupen of slanke benen in je zwemkleding? Dan kun je natuurlijk hard gaan sporten, maar je kunt ook kiezen voor vetbevriezen. Hiermee kunnen we het laatste hardnekkige beetje vet verminderen die je met sporten lastig weg krijgt.  

Zomeractie: Je krijgt nu 3 behandelingen voor de prijs van 2! 

Vetbevriezing is een behandeling die in de zomer heel goed gedaan kan worden. Er komt geen operatie of ingreep aan te pas en er is (bijna) geen downtime. In ongeveer 40 minuten worden de vetcellen gekoeld bij een temperatuur van -9 graden. Na de behandeling werkt je lichaam door en worden in 4 tot 12 weken de afgestorven vetcellen door het lichaam zelf afgevoerd.  

In de tijd dat jij op het strand ligt, worden de vetcellen dus vanzelf door het lichaam afgevoerd, heerlijk toch!  

Na de behandeling kun je direct doorgaan met de dagelijkse bezigheden. Er kan eventueel een blauwe plek ontstaan. Deze verdwijnt na een paar dagen.  

Wil je meer weten over vetbevriezen? Klik dan hier 

In het kort:

 • Prijs:  €419,- (krijg nu 3 behandelingen voor de prijs van 2!) 
 • Duur: 1 uur 
 • Aantal: 2 – 3 
 • Pijn: 2/5
 • Downtime: 1/5

Contact

Ben je benieuwd of een behandeling geschikt is voor jouw huid? Je kunt hier het contactformulier invullen. Ook kun je contact met ons opnemen door te bellen naar: 088 224 03 00 of door met ons te chatten via de website.

Tijdens een vrijblijvend consult krijg je meer informatie over de behandeling en krijg je een huidscan, zodat wij zo precies mogelijk kunnen bekijken hoe wij jouw huid het beste kunnen behandelen. Ook krijg je advies over huidverzorging. 

Wij bieden nog meer behandelingen aan

Naast deze summer treatments bieden wij nog meer behandelingen aan. Je kunt bij ons ook terecht voor beenvaatjes verwijderen, een bindweefselmassage, striae behandelingen en het verminderen van rimpels. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in laserbehandelingen. Een laserbehandeling kan voor zowel huidverjonging als huidverbetering worden ingezet. 

Lees hier meer blogs!

15 Feiten en fabels over vetbevriezing

| Blog | No Comments
15 Feiten en fabels over vetbevriezing “Werkt vetbevriezing echt?” Het is een van de meest gestelde vragen bij ons in de klinieken. Niet zo gek, want het lijkt bijna te…
oorzaken acne

10x oorzaken van acne

| Blog, Blog - Acne | No Comments
10x oorzaken van acne Of je nu last hebt van ernstige acne, of van hier en daar een puistje: elke pukkel is er een teveel. We willen er het liefst…
Wat is het verschil tussen couperose en rosacea

Wat is het verschil tussen couperose en rosacea?

| Blog, Blog - Roodheid | No Comments
Wat is het verschil tussen couperose en rosacea? Roodheid in het gezicht is een normaal verschijnsel wat optreedt bij inspanning of door emoties. De rode kleur wat ontstaat in de…

Plan een vrijblijvend consult!

  AFSPRAAK MAKEN  Geen voorkeurMaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag


  Ik wil graag de huidkliniek nieuwsbrief ontvangen

  Ik geef toestemming voor het verwerken van mijn gegevens*
  Derma2Care

  Leave a Reply