Wangen opvullen met fillers

Voor een jonger en frisser uiterlijk

Onze klinieken

  • Natuurlijk resultaat 
  • Voel je weer zelfverzekerd over je uiterlijk
  • Uitgevoerd door ervaren cosmetisch artsen 

Wangen opvullen met fillers

Fillers zijn populair voor het herstellen van volumeverlies in het gezicht, vooral voor het opvullen van wangen en jukbeenderen. Deze behandeling geeft het gezicht een frissere, jongere uitstraling en verbetert de contouren. Wangfillers zijn een populaire en effectieve manier om een jeugdige uitstraling te herstellen. De procedure biedt directe resultaten en minimale hersteltijd, ideaal voor wie tekenen van veroudering wil verminderen zonder chirurgie. 

Overweeg je een fillerbehandeling? Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult met een van onze cosmetisch artsen. Zij adviseren je over de beste behandelingsopties voor jouw specifieke behoeften, zodat je kunt genieten van een natuurlijk ogend resultaat en meer zelfvertrouwen.

Wangen opvullen met fillers

Ingevallen wangen zijn een veelvoorkomend esthetisch probleem waarbij de wangen een holle of uitgemergelde uitstraling krijgen. Dit verschijnsel kan het gezicht een vermoeide, oudere of soms zelfs ongezonde look geven. Maar wat veroorzaakt ingevallen wangen en wat kun je eraan doen?

Oorzaken van ingevallen wangen

  • Veroudering: Naarmate we ouder worden, verliest de huid zijn elasticiteit en volume door de afname van collageen en elastine. Dit proces leidt tot een verlies van vet in het gezicht, met name in de wangen, wat resulteert in een ingevallen uiterlijk.
  • Gewichtsverlies: Significant gewichtsverlies kan leiden tot het verlies van vetweefsel in het gezicht, inclusief de wangen. Dit kan het gezicht een slankere maar ook hollere uitstraling geven.
  • Genetische aanleg: Sommige mensen hebben van nature minder vet in hun wangen vanwege genetische factoren, wat kan resulteren in een aangeboren ingevallen uiterlijk.
  • Levensstijl: Factoren zoals roken, overmatig alcoholgebruik en slechte voeding kunnen bijdragen aan de versnelde veroudering van de huid en het verlies van vet in de wangen.

Boek een consult met de cosmetisch arts

We geven je graag uitgebreid advies.

Injectables bij De Huidkliniek

Injectables worden bij ons uitgevoerd door ervaren cosmetisch artsen, waarbij altijd de nadruk ligt op het behouden van natuurlijke schoonheid. Op deze pagina lees je meer over injectables. 

Je kunt voor injectables terecht in onze klinieken in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Haarlem, Heemstede, Zwolle, Arnhem, Den Bosch en Tilburg.

Blogs