Skip to main content
Blog

Welke Power Facial past bij jouw huid?

power facial

Elke dag wordt je huid blootgesteld aan zonlicht, vervuiling en bacteriën. Deze factoren kunnen ervoor zorgen dat je huid er dof of grauw gaat uitzien. Om dit te voorkomen is het belangrijk om goed voor je huid te zorgen. Dit kan door middel van goede huidverzorging, maar ook door af en toe je huid een flinke boost te geven middels een gezichtsbehandeling. Wij bieden hiervoor speciale Power Facials aan.

Is jouw huid ook toe aan een gezichtsbehandeling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Welke behandeling kan je het beste kiezen? Er zijn verschillende soorten Power Facials, met elk een eigen functie. In dit blog helpen we je verder!

Klik hier om de Power Facial in te plannen!

Verschillende soorten facials

Er zijn veel verschillende gezichtsbehandelingen, denk aan facials en peelings. Iedere behandeling heeft een andere werking. Daarom is het goed om te kijken welke facial het beste bij jouw huid past. Voor een directe glow bieden wij de Power Facials. Dit zijn heerlijke behandelingen om je huid de gewilde glans terug te geven en te laten stralen. Er zijn drie verschillende Power Facials met drie verschillende doeleinden.

Alle Power Facials bestaan uit een reiniging, een microdermabrasie behandeling, een dieptereiniging en een masker. We brengen tijdens deze behandeling een van de maskers van ZO Skin Health aan met een intrekduur van 10-15 minuten. We eindigen met het aanbrengen van een dagcrème en wanneer je de behandeling overdag ondergaat een extra zonbescherming.

Wat is een microdermabrasie behandeling?

Bij microdermabrasie worden alle dode huidcellen met een speciaal apparaat van je huid verwijderd. Je huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd bedekt met micro-kristallen, die je huid als het ware scrubben. Dit gebeurt allemaal op geheel gecontroleerde wijze. Doordat alle dode huidcellen worden verwijderd, kan je huid de actieve stoffen in je huidverzorgingsproducten beter opnemen. Tevens wordt de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd en krijgt je huid een betere doorbloeding. Na een microdermabrasie behandeling ziet je huid er egaler uit en voelt deze ook gladder aan.

1. Hydrating Power Facial

De Hydrating Power Facial herstelt de droge en beschadigde huid. Heb je een vochtarme huid? Is je huid dof en grauw en heeft je huid een hydratatieboost nodig? Dan is de Hydrating Power Facial de perfecte behandeling. Na de behandeling voelt je huid weer flexibel, gehydrateerd en ziet je huid er gezond uit. Dat willen we toch allemaal?

2. Brightening Power Facial

Ben je op zoek naar een gezichtsbehandeling die verhelderend is voor je huid? Kies dan voor de Brightening Power Facial. Deze behandeling zorgt ervoor dat pigmentvlekken en andere oneffenheden in je huid verminderen. Deze facial is perfect als je een milde behandeling wilt ondergaan voor het reduceren van pigmentvlekjes.

3. Clarifying Power Facial

De Clarifying Power Facial zorgt ervoor dat je rode of onzuivere huid wordt hersteld. Deze facial zuivert de huid, waardoor deze rustiger en minder rood oogt. Heb jij snel last van een roodheid of onzuiverheden? Dan is de Clarifying Power Facial dé behandeling voor jou: een diepe reiniging, die de huid kan genezen en herstellen.

Welke huidreactie kun je verwachten na een Power Facial?

Na deze behandeling kun je genieten van een stralende, gladde huid die fris en elastisch aanvoelt. Soms kan je huid na behandeling door de microdermabrasie een klein beetje rood worden. Deze reactie is heel normaal en trekt snel weer weg. Om deze reden is de behandeling perfect voor in de zomer, of als je iets speciaals te vieren hebt, zoals een bruiloft of een verjaardag.

Voordelen van de Power Facial

 • Alle dode huidcellen worden verwijderd
 • De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd
 • De behandeling zorgt voor een frisse, stralende huid met de gewilde glow
 • Het zorgt voor een betere opname van werkzame stoffen, zoals vitamines of zuren, in je huidverzorging
 • Het vermindert grove poriën

Wil je een Power Facial inplannen? Klik dan hier!

Andere gezichtsbehandelingen

Andere gezichtsbehandelingen om je huid een oppepper te geven zijn de facials en de chemische peelings. Bij een facial zorgen we dat alle onzuiverheden worden verwijderd, passen we een scrub toe en sluiten we af met een masker.

Bij een chemische peeling verwijderen we als het ware de bovenste huidlaag, door middel van verschillende zuren. De ouden huidcellen worden verwijderd en nieuwe huidcellen komen daarvoor terug. Dit resulteert in een gezonde en stralende huid. Een peeling kan voor verschillende doeleinden worden ingezet, denk hierbij aan acne, pigmentvlekken, roodheid of littekens. Hoe sterker de peeling, hoe dieper en intensiever de werking.

Contact

Ben je benieuwd welke Power Facial bij jouw huid past of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Je bent altijd welkom om langs te komen voor een vrijblijvend consult. Je kunt ons bereiken op 088 224 03 00 of met ons chatten via de website. Tijdens het consult kijken we samen welke behandeling het meest geschikt is. Ook krijg je advies over huidverzorging.

Wij bieden nog meer behandelingen aan

Je kunt bij ons ook terecht om o.a. kleine beenvaatjes te verwijderen, voor een bindweefselmassage en het ontharen van het lichaam en het gezicht. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in laserbehandelingen, waarbij natuurlijke schoonheid altijd het einddoel is.

Lees hier meer blogs!

Fabels en feiten over rode vlekken in het gezicht

Fabels en feiten over rode vlekken in het gezicht

| Blog | No Comments
Fabels en feiten over rode vlekken in het gezicht Krijg jij wel eens rode wangen als je gefietst hebt of een glas wijn hebt gedronken? Dat is niet gek, want…
Bacne 1

Bacne: acne op je rug. Zo kom je ervan af!

| Blog, Blog - Acne | No Comments
Bacne: acne op je rug. Zo kom je ervan af! Bacne: ook wel acne op de rug, is een veelvoorkomend huidprobleem. Denk hierbij aan een paar kleine puistjes op je…
Gevaren zonnebank

Gevaren zonnebank nog steeds onderschat!

| Blog | No Comments
Gevaren zonnebank nog steeds onderschat! De afgelopen maanden hebben we weinig zon gezien in Nederland, waardoor onze zongebruinde  zomerhuid is vervaagd. Wij merken dan ook dat onze cliënten, ondanks onze adviezen,…

Plan een vrijblijvend consult!

  AFSPRAAK MAKEN  Geen voorkeurMaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag


  Ik wil graag de huidkliniek nieuwsbrief ontvangen

  Ik geef toestemming voor het verwerken van mijn gegevens*
  Derma2Care

  Leave a Reply