laserontharing

Nooit meer scheren, harsen of epileren? De Huidkliniek biedt de oplossing! Middels laserontharing worden ongewenste haren op je gezicht en lichaam permanent verwijderd.

Bij laserontharing wordt het licht in de laser geabsorbeerd door het pigment in de haarzakjes, waardoor de stamcellen die verantwoordelijk zijn voor de groei van de haren, beschadigd raken. Hierdoor kunnen we de haren die gelazerd worden permanent verwijderen.

Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend consult. Wij kijken dan samen  of een laserontharing behandeling de geschikte behandeling is voor jouw huid. Je kunt ons bereiken op: 088 224 03 00.

Laserontharing tegen ongewenste en overmatige haargroei

De laser kan ongewenste haren effectief en veilig verwijderen, mits deze donker en dik genoeg zijn. Na iedere behandeling zullen de haren minder en dunner worden. De haren die gelaserd worden, blijven permanent weg.

Het is wel mogelijk dat er zich, onder invloed van onder andere hormonen in de loop der jaren nieuwe haren ontwikkelen. Je hebt dan nog een aantal behandelingen nodig om hier ook vanaf te zijn.

Vrijblijvend consult

met één van onze huidtherapeuten

Tijdens een laserbehandeling bij De Huidkliniek voor ongewenste haargroei op je gezicht, zoals bijvoorbeeld ongewenste ‘baardgroei’, zal de huidtherapeut het behandelgebied aftekenen, vervolgens de haren binnen het gebied scheren om de huid te beschermen en daarna een koude gel op het gebied aanbrengen. De behandeling zelf gebeurt via een speciaal laserapparaat.

Het zeer gefocuste licht uit dit apparaat wordt door het pigment in de haarzakjes geabsorbeerd, waardoor ze beschadigd raken en uiteindelijk permanent verwijderen. Na afloop wordt het behandelgebied ingesmeerd met een koele en kalmerende crème. Je ogen worden tijdens de behandeling afgeschermd tegen het licht van de laser.

Een laserbehandeling voor ongewenste haargroei op je lichaam, volgt bij De Huidkliniek dezelfde behandelstappen als bij laserontharing op uw gezicht. De huidtherapeuten gebruiken dan laserapparaten die geschikt zijn voor grotere behandelgebieden. Voor kleine behandelgebieden op het lichaam, zoals de oksels, gebruiken de huidtherapeuten de Light Sheer Duet met twee behandelkoppen. Voor grotere gebieden, zoals de benen, wordt gebruik gemaakt van een apparaat met 1 grote vacuümkop.

De Huidkliniek behandelt meerdere huidproblemen effectief door middel van laser, zoals littekens, rimpels en pigmentvlekken.

Vergoedingen laserontharing

Het verschilt per zorgverzekeraar of een behandeling voor laserontharing wordt vergoed. Meestal is dit wel het geval wanneer je een aanvullend pakket hebt binnen je zorgverzekering. Je kunt contact opnemen met je zorgverzekeraar om te informeren naar de exacte vergoeding. Bekijk hier onze tarieven.

Ervaring

Ik ben bij jullie in behandeling voor het weglaseren van haren op mijn hals en kin. Ik loop hier al jaren mee te tobben en nu eindelijk ben ik begonnen aan het traject! Ik heb laatst de eerste behandeling bij jullie gehad en helaas moet dat nu worden uitgesteld door de coronacrisis. Ik wilde jullie via deze weg laten weten dat 80 % van de haren na de eerste behandeling zijn weg gebleven, ook nu er al meer dan 8 weken voorbij zijn!! Waarschijnlijk zal er wel wat meer terugkomen, maar ik ben gewoon stomverbaasd en ongelooflijk blij met deze eerste resultaten. Ik kan niet zeggen hoe opgelucht ik ben en hoe mijn zelfvertrouwen hierdoor verbeterd is. Ongelooflijk bedankt!

Laserontharing bij jou in de buurt

De Huidkliniek heeft 12 locaties verspreid over West en Midden Nederland waar je terecht kunt voor een laserontharing behandeling, waaronder Amsterdam, Bussum, Haarlem en Utrecht.

Contact

Bent je benieuwd of laserontharing de geschikte behandeling is voor jouw huid? Je kunt contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak door te bellen naar nummer: 088 224 03 00

Tijdens een vrijblijvend consult krijg je meer informatie over de behandeling, een huidscan om precies te kunnen beoordelen hoe wij jouw huid het beste kunnen behandelen en advies over huidverzorging.

Wij bieden nog meer behandelingen aan

Naast het behandelen van ongewenste haargroei middels laserontharing, kun je ook bij ons terecht voor het verwijderen van kleine spataderen, voor een bindweefselmassage, diverse beauty behandelingen én het behandelen van huidaandoeningen. De Huidkliniek is specialist op het gebied van verschillende soorten laserbehandelingen. Een laserbehandeling kan zowel cosmetisch als medisch worden ingezet.

Veel gestelde vragen over acnelittekens

Hoe lang duurt een behandeling?

Dit verschilt per type behandeling en het aantal mogelijke vervolgbehandelingen voor het gewenste resultaat. Tijdens het eerste kosteloze consult, stelt de specialist een behandelplan op maat voor je op.

Is de behandeling pijnlijk?

Een laserontharing behandeling is gevoelig, maar doorgaans goed te verdragen.

Welke huidreactie kan ik verwachten?

Na de behandeling kan de huid rood zijn en warm aanvoelen. Ook kan er een lichte zwelling zichtbaar zijn door de warmte die in de huid is gekomen, dit kan een vervelend gevoel geven maar wordt niet als pijnlijk ervaren. Deze reacties trekken meestal na enkele uren weer weg. Indien gewenst mag de huid gecamoufleerd worden met de Lycogel Breathable Camouflage of Tint. De huidtherapeuten van De Huidkliniek geven je graag advies.

Welk resultaat kan ik verwachten?

De laser kan ongewenste haren effectief en veilig verwijderen, mits deze donker en dik genoeg zijn. Na iedere behandeling worden de haren minder en dunner. De haren die gelaserd worden, blijven permanent weg.

Het is wel mogelijk dat er zich onder invloed van onder meer hormonen in de loop der jaren nieuwe haren ontwikkelen. Je hebt dan nog een aantal behandelingen nodig om hier ook vanaf te zijn.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Omdat de haren in verschillende fases groeien, zijn er gemiddeld 8 tot 10 behandelingen nodig. Een vervolgbehandeling is mogelijk na 6 tot 8 weken. Het aantal benodigde behandelingen is onder meer afhankelijk van de haar en huidskleur en de locatie waar de haren zich bevinden.

Hoe kan ik mij voorbereiden op de voor en nazorg?

Tijdens het vrijblijvend consult stellen de huidtherapeuten van De Huidkliniek een behandelplan op maat voor jeop. Tijdens dit consult wordt tevens aandacht besteed aan de specifieke voor en nazorg maatregelen die je kan treffen.

Kan ik mijn overbeharing ook door IPL laten verwijderen?

De huidtherapeuten van De Huidkliniek gebruiken IPL regelmatig voor het effectief behandelen van bijvoorbeeld pigmentvlekken, striae en littekens, echter nooit voor het verwijderen van overbeharing. Een aantal redenen hiervoor is dat bijvoorbeeld het licht van IPL minder selectief werkt waardoor het ook naar andere plekken verloren gaat. En dat met laser alle huidtypes kunnen behandeld worden, bij IPL moeten we cliënten met donkere huidskleuren vaak teleurstellen. Leer hier meer over in ons blog.

Blogs

pukkel

Laat je date niet verpesten door een pukkel!

| Blog, Blog - Acne | No Comments
LAAT JE DATE NIET VERPESTEN DOOR EEN PUKKEL! Dat zul je nét zien, op het moment dat je je eerste date hebt, voel je dat er onderhuids een pukkel begint…
feiten en fabels over ontharen

Fabels en feiten over ontharen

| Blog, Blog - ongewenste haren | No Comments
Fabels en feiten over ontharen Er zijn vele methoden om van ongewenste haargroei af te komen. Er bestaan ook een hoop fabels over deze ontharingsbehandelingen. Wij hebben de meest voorkomende…
verschil tussen laser en ipl

Wat is het verschil tussen laser en IPL? De voor- en nadelen

| Blog, Blog - ongewenste haren | No Comments
Wat is het verschil tussen laser en IPL? Wanneer ongewenste haargroei wordt behandeld, behoren IPL en laser tot de behandelmogelijkheden.  Maar wanneer kiezen wij voor de IPL of juist voor…
Derma2Care